amokk Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 A oto wyniki Wystawa Krajowa Olsztyn 2007 :) PSY MLODZIEZ: APIS Mazurski Raj >> IV lok bdb DARTH Lumos >> III III lok bdb DONAT Goldi >> II lok dosk DRAGON Lumos >> I lok dosk PSY POSREDNIA: Gold Partner (FCI) BOMBON - brak FOCUS z Mazurskiej Kolonii >> II lok. dosk. KADUS Sonomar >>> nieobecny Altindan XYLOMAMCER >> (Czester) I lok. dosk. Gold Partner BOMBON >> III lokata i bdb PSY OTWARTA: AJAKS Morski Lazur >> (Spaik) III lok. dosk BUFO Złoty Ogon - dosk. De Bazyl Maleństwa >> (Bazyl) II lok. dosk GARGAMEL z Mazurskiej Kolonii HARAS od Beblów >> IV lok dosk. JANTAR Pasada >> I lok. dosk CWC Secret ORDYNAT PSY UZYTKOWA: Buttery Milk MAYDAY >> (Hardi) II lok. dosk. Cheek to Cheek UNDERGROUND VELVET >> (Pepper) I lok. dosk. CWC PSY CHAMPIONY: AL CAPONE BY SAKURA - brak FERETTO Golden Top >> (mio Figo) >> I lok. dosk. CWC NDPwR FILO Żelazny Jar >> III - lok. dosk. FUNT Gordius >> (Fiszer) lok. II dosk. SUKI SZCZENIAKI: AGRA Golden Junior >> (Agra) WO SUKI MLODZIEZ: ALDA Mazurski Raj ELEVEN'S DIDI BY PRIMA SANTOLINA (FCI) >> I lok. dosk. SABA Lady Gold SUKI POSREDNIA: AISHA z Łabędziego Stawu Gold Partner (FCI) BONITA ROSA ZOJA ZIZI GOLD Matrix >> bdb SUKI OTWARTA: BELADONNA Julunga BERA Banador >> II lok. dosk. BIANKA znad Kaszubskiego Morza >> (Bafu) I lok. dosk. CWC CALIPSO Słodka Harmonia DIUNA Markowski ->>> III lokata, dosk. DIUNA Czar Kasi LENA z Mazurskiej Kolonii >> dosk. VEGA Bona Amica WENECJA Goldi >> IV lok dosk. - SUKI UZYTKI: RUBY TUESDAY Oligarchia (FCI) >> I lok. dosk. CWC BIS II użytki - SUKI CHAMPIONY: AVIAN QUEEN BY SAKURA >> I lok. CWC NDSwR BOB KATHLEEN JOSEPHINE Staszel >> II lok. dosk.
dorcik_wk Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='amokk']A oto wyniki Wystawa Krajowa Olsztyn 2007 :) PSY POSREDNIA: Gold Partner (FCI) BOMBON - brak FOCUS z Mazurskiej Kolonii >> II lok. dosk. KADUS Sonomar >>>III lok. bdb Altindan XYLOMAMCER >> (Czester) I lok. dosk. PSY OTWARTA: AJAKS Morski Lazur >> (Spaik) III lok. dosk BUFO Złoty Ogon De Bazyl Maleństwa >> (Bazyl) II lok. dosk GARGAMEL z Mazurskiej Kolonii HARAS od Beblów >> IV lok dosk. JANTAR Pasada >> I lok. dosk CWC Secret ORDYNAT Olu jesli mozesz to popraw szybciutko wyniki w tych dwóch klasach: W pośredniej: nie było psa KADUS Sonamor, a Gold Partner BOMBON miał III lokatę i bdb W otwartej: BUFO Złoty Ogon miał dosk. Pozdr. Dorota&Hardi Maślanka :-) co zdobył swój pierwszy medal :-)
amokk Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 poprawione :) gratulujemy Hardiemu medalu :) i oceny doskonalej :)
Gazuś Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Już gratulowaliśmy, ale gratulujemy jeszcze raz :-) PS. Maślanka?
dorcik_wk Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Gazuś napisał(a):Już gratulowaliśmy, ale gratulujemy jeszcze raz :-) PS. Maślanka? He he dziękujemy Oli i Kasi za gratulacje :-) Maślanka - Buttery Milk :-D Ola jeszcze jedna poprawka :-) Lena z Mazurskiej Kolonii nie miała 3 lokaty :-) To mama Hardiego i miała tylko dosk. Nie wiem która suka miała 3 lokatę - byłam z Grażą na naleśnikach (ona kupowała he he). pozdr. Dorota&Hardi Maślanka :-)
Gonitwa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Gratuluję wszystkim wystawianym i wystawiającym! :):) ;) ;)
amokk Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 a i z tego co wiem Jantar Pasada ukonczyl ta wystawa Championa Polski :)
aga616 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 WYNIKI - Ustroń - 1.07.2007 Sędzia: Eugenia Fengler PSY: Klasa szczeniąt: Atlantus As Cabrol Amicor - w.o., I Klasa młodzieży: Hedo z Jurkowej Zagrody - I, dosk., Zw.Mł. Moondust Royal Purple Heart - II, dosk. Klasa pośrednia: Aragorn of Anavy Klasa otwarta: Sami La Forza Del Destino - I, dosk., NDPwR, BOB Armand Bursztynowe Marzenie - II Lider z Żywieckiej Kotliny - III Klasa użytkowa: Bold Sunny z Leśnych Ostępów - I, dosk. Ebro Marakita - II, dosk. Klasa championów: King Szczęśliwy Słoń - I,dosk. SUKI: Klasa szczeniąt: Emily Bon Voyage - w.o., I Kalifamily Atina - w.o., II Klasa młodzieży: Karmen Gwiazda Dawida - I, dosk., Zw.Mł. Wiza z Zagłębia - II Beautiful Lady Arwena Skarb Avalonu - III Klasa pośrednia: Fantazja Szczęśliwy Słoń - I, dosk. Alabama Adekatos - II, dosk. Elly Algarobos - III Klasa otwarta: Anastacia Goldenpack Marty - I, dosk. Astra Four Seasons - II Klasa weteranów: Gloris Cerasus - I, dosk.
Dominika i Porto Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Nooo Raptus się postarał :) Gratulujemy :)))
aga616 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Dominika i Porto napisał(a):Nooo Raptus się postarał :) Gratulujemy :))) a dziękujemy pięknie - to nasze pierwsze złoto;) młodzieżowego championatu pewnie i tak nie zdążymy zrobić:eviltong:
Wiza Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Aga616 mam foto Raptusa na ringu, chcesz? Ale on na żywo piękny :D
Kozanka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='aga616']WYNIKI - Ustroń - 1.07.2007 Sędzia: Eugenia Fengler PSY: Klasa szczeniąt: Atlantus As Cabrol Amicor - w.o., I Klasa młodzieży: Hedo z Jurkowej Zagrody - I, dosk., Zw.Mł. Moondust Royal Purple Heart - II, dosk. Moje gratulacje dla Raptusa :) oby tak dalej! a kto sędziował? już sprawdziłam ,dziękuje :)
s.bourignon Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Gratulacje wyników. :) Ale ja tutaj w troszkę innej sprawie... nie chcę tworzyć nowego tematu, a tutaj to tylko poniekąd pasuje. Ale spróbujemy. Chodzi mi o bodajże klubowe książki "Year book" wydawane przez klub golden retrievera (nie chodzi o klub polski - z tego co mi wiadomo to polski klub gr nie wydaje takich książek, a szkoda, tylko o "the Golden Retriever Club"). Mam taką jedną od znajomej, ale starej daty, niestety. Gdzie można te książki nabyć? I pytanie - czy tylko klubowicze mają do nich dostęp? Czy w ogóle takie książki są na sprzedaż? Znajoma ma, więc pewno są. Bardzo mnie to interesuje, więc proszę o jakieś informacje na pw, lub w tym temacie - z góry przepraszam za zaśmiecanie tego wątku...
aga616 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Wiza napisał(a):Aga616 mam foto Raptusa na ringu, chcesz? :D no jasne - wysyłam Ci maila na priva i z góry dzięki;)
Alter Idem Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 s.bourignon napisał(a): Chodzi mi o bodajże klubowe książki "Year book" wydawane przez klub golden retrievera (nie chodzi o klub polski - z tego co mi wiadomo to polski klub gr nie wydaje takich książek, a szkoda, tylko o "the Golden Retriever Club"). Mam taką jedną od znajomej, ale starej daty, niestety. Gdzie można te książki nabyć? I pytanie - czy tylko klubowicze mają do nich dostęp? Czy w ogóle takie książki są na sprzedaż? Znajoma ma, więc pewno są. Bardzo mnie to interesuje, więc proszę o jakieś informacje na pw, lub w tym temacie - z góry przepraszam za zaśmiecanie tego wątku... Wydawaloby sie, ze najprosciej zapytac w klubie :diabloti:
BabyCakes Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Ale ja tutaj w troszkę innej sprawie... nie chcę tworzyć nowego tematu, a tutaj to tylko poniekąd pasuje. Ale spróbujemy. Chodzi mi o bodajże klubowe książki "Year book" wydawane przez klub golden retrievera (nie chodzi o klub polski - z tego co mi wiadomo to polski klub gr nie wydaje takich książek, a szkoda, tylko o "the Golden Retriever Club"). Mam taką jedną od znajomej, ale starej daty, niestety. Gdzie można te książki nabyć? I pytanie - czy tylko klubowicze mają do nich dostęp? Czy w ogóle takie książki są na sprzedaż? Znajoma ma, więc pewno są. Bardzo mnie to interesuje, więc proszę o jakieś informacje na pw, lub w tym temacie - z góry przepraszam za zaśmiecanie tego wątku. Najprosciej chyba byloby zapytac u zrodla - czyli wyslac maila do GRC :roll: Czlonkowie klubu dostaja yearbooki poczta ('kupuja' je placac skladki), ale przypuszczam, ze mozna rowniez je po prostu kupic.
Dorota_Fiszer Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Tym razem sie jednak pochwale,bom strasznie szczesliwa ;-) W Warszawie dzieci Pepitowe zaszalaly,niestety sam tatus kulal i na ring nie wszedl po czym przestal kulec,gdy skonczylo sie sedziowanie :-( zawsze mowilam,ze rude to wredne ;-) Porciak 2 w mlodziezy,Kaspar (Jazon Pasada) CWC w otwartej,Zw.Mlodziezy African Queen z Pisego Zakatka,CWC w otwartej Cafe Au Lait Oskaras !! Moje kundle - Czeslaw 2 w posredniej,Fiszer CWC i Res.CACIB ;-) A i jeszcze wpadl mi CACIB z suka znajomych - Nenuoramos Babette ;-)
Gazuś Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 My dzisiaj tylko 3/9 ;-) Ale cieszymy się z wygranej braciszka (JAZON Pasada) i innych znajomych :-) Gratuluje wszystkim. Pełne wyniki zapewne będą :-)
osiem Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 a ma ktoś szczegolowe wyniki reszty goldenow z warszawy? + jakieś zdjęcia może czy coś. prosze:roll::roll::roll:
dogoholiczka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Moje kundle - Czeslaw 2 w posredniej,Fiszer CWC i Res.CACIB ;-) A i jeszcze wpadl mi CACIB z suka znajomych - Nenuoramos Babette ;-) A ja i tutaj jeszcze raz serdecznie pogratuluje Edycie Szymanskiej i jej Borysowi Imigrant Song Rejentowka CACIB'a i BoB'a :loveu: :multi: :Rose: Pieknie zrobiony przez Dorote Stradowska "Aszita"
Recommended Posts