aga616 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Wiza napisał(a):Aga czy ty miałaś jasny niebieski parasol w kwiatki? i byłas z boku ringu? z tego boku co było wejście ? no ;) ;) siedzieliście obok?
Wiza Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 bardziej naprzeciwko przy rogu od strony innego ringu, mielismy taki rołty chyba namiot tzn półnamiot
Galwina Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 ja mam zamiar pójść na wystawę (bez mojej Suni) międzynarodową, żeby zobaczyć co i jak, a 8 i 9 września idę (z moją Sunią), 8 na krajową, a 9 na klubową retrieverów;) trzymajcie we wrześniu za mnie i moją Sunię kciuki;).
Wiza Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 wie ktoś coś o goldkach na wystawie w Ustroniu? a Może ktoś sie wybierA?
aga616 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Wiza napisał(a):wie ktoś coś o goldkach na wystawie w Ustroniu? a Może ktoś sie wybierA? wiem tylko tyle ( z zaprzyjaźnionego źródła:eviltong: ) że w klasie młodzieży i otwartej (psy) sa po 4 sztuki :diabloti:
Wiza Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 4?! wow to w sukach moze byc nawet mniej *_____________* boskość.
Wiza Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Gazuś bo nie musze potem godzine na ringu sta c i czekać aż będzie nasza kolej bo przewaznie jestemy na koncu
Wiza Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Gonitwa to też a co? xD Yeah są 4 suki - Kiara czyli w konkuręcji 3 suki Beatiful Lady Arwena Skarb Avalonu - ładna suka, miała 2 miejsce w Krakowie Beatiful Lady Ginerwa Skarb Avalonu - nie widziałam jej chociarz była w krakowie i chyba Carmen Gwiazda Dawida - nie widziałam
aleb Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Wiza szczęściara ;) A u mnie w labradorach 11 suk :roll:
Wiza Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Jesteśmy tylko 2 lokata xD Suka z pierwszym wg mnie na nie nie zasługiwała, chuda szczurzy ogon nie poprwany ruch rozkroczone łapy normalnie szok. Opis: Suczka o prawidłowych proporcjach, doskonała głowa.Długa szyja,bardzo ładny mocny grzbiet, prawidłowe kątowanie, kończyny dobre w ruchu,doskonała psychika. Ale i tak sie cieszymy, Kiara miała wg wielu ludzi najlepszy ruch i była najładniejsza xD
Dominika i Porto Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Wiza ... hmm chyba nie twoja rola w ocenie czy zasługiwała czy nie.Sędziemu się bardziej podobała a nie podobała mu się aż tak Twoja suka.Co znaczy rozkraczone łapy ?? .... nie odpowiadajZachowaj swoje opinie dla siebie.Nie jesteś od tego by oceniać poszczególne psy.
Wiza Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 takie na bok ze jak jest stopa u psa to tak na bok. tylko wyrażam swoją opinie
Dominika i Porto Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Z olsztyna mam takie wiadomości :) Peper ojciec Portka I :) w użytkach Czester wujek przyszywany I w pośredniej Figo I i Najlepszy pies za nim II w chamionach Fiszer. :) Dalej nie pamiętam :) w suczkach wygrała chyba Litwinka ale pewna nie jestem :)
Wiza Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 troche wynikow mniej wiecej z ustronia W ogolnej chyba klase wygrał Bold Sunny Z leśnych ostępow Najlepszego psa pies z hodowli Białe Złoto w pośredniej chyba pies z Czech (nie mam chwilowo dostępu do katalogu) I tyle co wiem
aleb Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 A my wróciliśmy z takim wynikiem: Zw.Mł. :multi::multi::multi: Cieszę się bardzo, bo to był jej debiut :)
Recommended Posts