Gazuś Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 No to super, bo wreszcie będe mogła na spokojnie zobaczyć Chestera. WIdziałam go niby rok temu w DM, ale tam to był raczej w pozcji leżąco-śpiącej ;-)
Dominika i Porto Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 A kto do Grodu Kraka się wybiera Tolutkowa jak jest z Tobą gdzie teraz będziesz ?? Portek jedzie na zwiedzanie Krakowa z Babcią i Ciocią a i wujkiem Mirkiem :) Mnie nie będzie nie będzie za to pies zaszczyci swoją obecnością ring hi hi .Stawką jest porządna w młodziezy :)) zobaczymy jakie będą wyniki :)) zaskakujące czy przewidywalne :)
dorcik_wk Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 penelopa napisał(a):My będziemy... Daleko to od Dworca Głównego w Olsztynie? bo wygląda że nie bardzo;) Ja się wybieram z Hardiówą i z Pepitą w klasie idziemy. Czyli wszystko jasne: Pepper I lokata, Hardi jak zwykle bdb :-) Jesteśmy kolekcjonerami ocen bardzo dobrych he he :lol: :lol: A propos Asia jak chcesz to mogę Cię autem zabrać z dworca :p Jadę sama z Hardim więc miejsce siedzące dla Ciebie i Bazylka sie znajdzie :-) Odezwij się do mnie na maila - znajdziesz go na LMG albo zapytaj Justy - ona Ci poda :-)
Gazuś Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 No to Doc się załamie, że ciocia-Dorota-co-daje-ciasteczka jedzie, a on nie :( :(
Adsum Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='s.bourignon']Kiedy na GF pojawią się podpisy pod psami z wystawy Europejskiej? Ma ktoś wyniki z tej wystawy? A jeśli nikt nie ma ochoty na wypisywanie, to proszę chociaż o podanie mi nazwy tych piesków, wraz z ewentualnymi lokatami, któe zajęły: http://goldenfoto.com.pl/albums/zagreb07/DSC_7879.jpg http://goldenfoto.com.pl/albums/zagreb07/DSC_7935.jpg http://goldenfoto.com.pl/albums/zagreb07/DSC_7896.jpg http://goldenfoto.com.pl/albums/zagreb07/DSC_7900.jpg http://goldenfoto.com.pl/albums/zagreb07/DSC_7744.jpg http://goldenfoto.com.pl/albums/zagreb07/DSC_7740.jpg Przepraszam za opoznienie - dzis wieczorem popodpisuje:lol: 1 Atrey Evidog 2 Careless whispers 3 Galans Karneval Shumo 4 Fairy Jack is Friendly :lol: 5 Gilda Acteur 6 Mitcharron Christmas Wish :lol:
Gazuś Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Magda, chcesz te zdjęcia Szczecińskie w normalnej wielkości?
s.bourignon Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Dzięki za odpowiedź. :) A no coś się tutaj opuszczacie w pracy, że wakacje idą to nie oznacza, że należy zaniedbywać goldenfoto. :mad: A jak się prezentuje w ruchu futrzak z Evidog'a?
Adsum Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 s.bourignon napisał(a):Dzięki za odpowiedź. :) A no coś się tutaj opuszczacie w pracy, że wakacje idą to nie oznacza, że należy zaniedbywać goldenfoto. :mad: A jak się prezentuje w ruchu futrzak z Evidog'a? Taaa jest!! Mea culpa! :lol: Leniwa jestem ostatnio...:p Zaczynam podpisywac! Jak sie prezentuje w ruchu? Krotko. Jest krotkim, krepym psem, poprawny w ruchu - czyli krok krotki i energiczny.
M&M&O&I Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Przepraszam że się tak wcinam do tematu ale Pani Magdo napisałam Pani pw
s.bourignon Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Adsum napisał(a):Taaa jest!! Mea culpa! :lol: Leniwa jestem ostatnio...:p Zaczynam podpisywac! Jak sie prezentuje w ruchu? Krotko. Jest krotkim, krepym psem, poprawny w ruchu - czyli krok krotki i energiczny. Oj, oj wiem, że to nieładnie wypominać tak lenistwo, ale ja sobie nie pozwolę ograniczać horyzontów. Nie ze mną te numery. Zabierać się do pracy i to już, bo jak nie... :mad: i :placz: będzie :p . He he, krótki kojarzy mi się z tip-topkami ciułałek na ringach. Ale dzięki, tak to jest jak człowiek sam czegoś nie zobaczy.
Adsum Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Gazuś napisał(a):Magda, chcesz te zdjęcia Szczecińskie w normalnej wielkości? TAAAA!!!!:lol:
Adsum Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 s.bourignon napisał(a):Oj, oj wiem, że to nieładnie wypominać tak lenistwo, ale ja sobie nie pozwolę ograniczać horyzontów. Nie ze mną te numery. Zabierać się do pracy i to już, bo jak nie... :mad: i :placz: będzie :p . He he, krótki kojarzy mi się z tip-topkami ciułałek na ringach. Ale dzięki, tak to jest jak człowiek sam czegoś nie zobaczy. A ja moze dziwna jestem i chcialabym wiedziec z kim rozmawiam...:p Mozesz sie przedstawic? No i tez troche dziwnie mi jest, bo nie wiem jaka plec reprezentujesz:lol: Raz piszesz -łam, raz -łem...
s.bourignon Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Ja napisałam gdzieś łem? :-o Aż przeglądnę posty, bo coś mi się wierzyć nie chce. :lol: A ten post chyba rozwieje wszelkie wątpliwości co do mojej płci... :lol:
Gazuś Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Zdjęcia wysłane. Jak nie dosżły (co sie na mojej poczcie czesto zdarza ;-)) - daj znać.
Wiza Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Kraków CACiB: 3 lokata ocena doskonała. *usunięte XDDD*
Dominika i Porto Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 He he to miło ale się uśmiałam hihi a ja tu w domku na kanapie :) To nie ja :) a Dorota babcia Porta czy ja wyglądam na babcie :)))) Żartuje Portek pojechał na dzisiejszą wystawę z Dorotami i kumplami :) Res Caciba zgarneła Dorota z Fiszerem. Cacib Marakita Ebro.. Portek dziś bez lokaty podobno za brak dynamiki w ruchu ale jak go znam i jego lenistwo w taką pogodę wcale mnie to nie dziwi :)) Reszte wyników poznacie jak wrócę tfu znaczy się jak Dorota wróci :)))
dorcik_wk Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 KRAJOWA WYSTAWA OLSZTYN 1/07/2007 STAWKA: PSY młodzież: 1. DRAGON Lumos 2. DARTH Lumos 3. APIS Mazurski Raj 4. DONAT Goldi pośrednia: 1. Altindan XYLOMANCER 2. KADUS Sonamor 3. FOCUS z Mazurskiej Kolonii 4. Gold Partner BOMBON otwarta: 1. HARAS od Beblów 2. AJAKS Morski Lazur 3. Secret ORDYNAT 4. DE BAZYL Maleństwa 5. JANTAR Pasada 6. GARGAMEL z Mazurskiej Kolonii 7. BUFO Złoty Ogon użytkowa: 1. Buttery Milk MAYDAY 2. Cheek To Cheek UNDERGROUND VELVET championów: 1. FERRETTO Golden Top 2. FUNT Gordius 3. FILO Żelazny Jar 4. AL CAPONE By Sakura SUKI szczeniaki: 1. AGRA Golden Junior modzież: 1. SABA Lady Gold 2. ALDA Mazurski Raj 3. ELEVN'S LIDI By Prima Santolina pośrednia: 1. Gold Partner BONITA ROSA 2. ZOJA ZIZI GOLD Matrix 3. AISHA z Łabędziego Stawu otwarta: 1. LENA z Mazurskiej Kolonii 2. BELLADONNA Julunga 3. BIANKA znad Kaszubskiego Morza 4. VEGA Bna Amica 5. CALIPSO Słodka Harmonia 6. DIUNA Czar Kasi 7. WENECJA Goldi 8. BERA Banador 9. DIUNA Markowski użytkowa: 1. RUBY TUESDAY Oligarchia championów: 1. KATHLEEN JOSEPHINE Staszel 2. AVIAN QUEEN By Sakura
amokk Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 W takim razie juz z gory gratulujemy wszystkim krakowskim zwyciezcom :) czekamy na dokladniejsze wyniki
aga616 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 tyle mam wyników PSY: Szczeniaki: Any Music Wind Of Change Wagner Białe Złoto - I , w.o Danny Boy Helska Przygoda - II, w.o Młodzież: I - Valmont Oligarchia II- Dolar Alantos III - Dadij Dada Gordius Złota Szekla IV - Moondust Royal Purple Heart Posrednia I- Akim Adekatos II-Floyd Szczęśliwy Słoń' III-Lucky Star Love Story IV-Yeti Adekatos Otwarta I-Tabzir z Zagłębia II-Ald z Kasztanowego Domu III- Mentor Falkorn IV- Conan Primula Użytki I- Ebro Marakita, CACIB II-King Matthew Una Lagrima Białe Złoto Championy I - Funt Gordius - res. CACIB II - King Szczęśliwy Słoń III-Arnold Golden EYe IV-Complement Romantyk
Alter Idem Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 aga616 napisał(a):Młodzież: I - Valmont Oligarchia Valmont- BoB
aga616 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 a my z doskonałą, super opisem, ale niestety tym razem bez lokaty:diabloti:
Wiza Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Aga czy ty miałaś jasny niebieski parasol w kwiatki? i byłas z boku ringu? z tego boku co było wejście ?
Recommended Posts