Jump to content
Dogomania

WYSTAWOWy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Julka6666 napisał(a):
Super, ze istnieje takie Forum. :multi:Mam zamiar kupic psa i poprostu sprawdzam Hodowcow. Jak rozumiecie jest tyle pseudo Hodowcow, albo takich co sie niby znaja na hodowaniu, a krycia sa czystym przypadkiem. Obserwuje juz duzo hodowli i ich psy na wystawach i nie tylko, i powoli moja lista jest coraz krotsza. Fajnie, ze niektorych mozna tak latwo podpuscic, mozna sie duzo dowiedziec. :evil_lol: Dzieki ;)

No, no, no! :shake: Tłumaczenie godne poprzednich Twoich postów. Trzymasz poziom :lol: ! Zaiste nietuzinkowy sposób na poszukiwanie psa. ABW i Rutkowski by się nie powstydzili. Fajne masz wzorce :cool3: !
A teraz poważnie. Znam tylko jedną osobę chorą na zazdrość - o wszystko i wszystkich. Aktualnie najbardziej o psy. Dlaczego? Bo sama posiada dwa - labradorę bez papierów i goldenicę mocno średnią. Wystawia rzadko, ale uważa, że wie najwięcej. Poziom jej intelektu nie pozwoliłby jej jednak na zalogowanie się, za trudne zadanie, ale starczyłoby jej cwaniactwa na wkręcenie kogoś w to zadanie. Wszystko wskazuje , że to ona jest autorką ... Choćby twierdzenie o przekazywaniu genów w kawałkach :evil_lol: . Uczeń szkoły podstawowej wie, że można go przekazać w całości, a czy jest dominujący, czy recesywny to już inna sprawa. Ale w szkole dziewiarskiej, z tego co wiem, nie ma biologii :eviltong: .
W zasadzie to powinnam Ci podziękować i zostałam do tego upoważniona przez właścicieli hodowli Adekatos i Z Dziada Pradziada. Perfekcyjnie przeprowadziłaś kampanię reklamową obu hodowli. Jak mówią Ameryklanie: "Nie ważne co piszą, grunt aby nie zrobili błędu w nazwie" :evil_lol:
Penelopa ma rację ... W sieci nikt nie jest anonimowy
Z mojej strony to już koniec tego tematu. Jeśli moje przeczucia są właściwe to ..... Do zobaczenia w sobotę :diabloti:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Adsum napisał(a):
No to dzieki za ubaw! :lol::lol::lol:
Tolutkowa: en guarde! :evil_lol: Nie daj sie!!!
Bawmy sie na wystawach a nie wyzlosliwiajmy!:lol:
Ide glaskac moich 'nascie psow!:lol:

Cieszę się, że dostarczyłam Ci radości :lol: :lol: ! Polecam się na przyszłość!

Posted

Tolutkowa napisał(a):
Nie wiem czemu poczułaś się osobiście zaatakowana :shake: . Uważałam Cię za doswiadczonego hodowcę i inteligentą osobę, która potrafi właściwie odczytać sesns mojej wypowiedzi. To czy ktoś wchodzi na ring czy nie, powodowany lękiem przed konkurencją to już jego sprawa. To wolny kraj, przynajmniej w założeniu :evil_lol: . Ja wchodziłam z Peperem mimo, że jest z tak znakomitej hodowli :lol: .

Pepper od klasy mlodziezy nie stanowi dla nikogo konkurencji ;-)
Po prostu idzie jak burza koszac wszystko ;-)
Niestety moja wiecznie łysa perełka nie jest fanem wystaw.
Ja sie nie poczulam osobiscie zaatakowana,wiesz przeciez o tym.Do wielu rzeczy jestem juz zwyczajnie przyzwyczajona.Po prostu tak to dla mnie zabrzmialo,ze mamy sie bac ;-)
Czy ja wiem czy ten kraj taki wolny,sprobuj napisac cos o naszym prezydencie :diabloti:

Posted

Tolutkowa napisał(a):
Perfekcyjnie przeprowadziłaś kampanię reklamową obu hodowli. Jak mówią Ameryklanie: "Nie ważne co piszą, grunt aby nie zrobili błędu w nazwie" :evil_lol:

To mi sie podoba :cool3: Niestety w moim nazwisku ciagle ktos robi blad ;-)

Posted

No to ja korzystając z okazji że jakimś cudem udało mi sie przypomnieć sobie hasło :) wróce do starego tematu i napisze , ze my bez wzgledu na konkurencje wybieramy sie do Krakowa i zamierzamy sie dobrze bawic :)

Posted

Dominika i Porto napisał(a):
Ja tam bedę wychodziła na ring mimo planowanych wszystkich miotów :). Może czasem Fiszowa zechce się zareklamować się wystawiając mojego niezwykle brudnego burka o ile nie umrzemy ze strachu przed konkurencją...

Zalozymy mu wielka reklame tatusia na grzbiet i bedzie tak paradowal przez cala wystawe :diabloti:

Posted

Dorota_Fiszer napisał(a):
Zalozymy mu wielka reklame tatusia na grzbiet i bedzie tak paradowal przez cala wystawe :diabloti:

I tak trzymać! Ja już projektuję ubranko dla Tolutka z wielką reklamą hodowli :evil_lol: ! Drugi komplecik dla Ceziego!
A tekst o kolejnym miocie był skierowany do konkretnej osoby - julki666. Naprawdę jestem ciekawa co zrobiłaby w sytuacji gdyby kilka psów z przydomkiem "Z Dziada Pradziada" chodziło po ringach? Skoro jeden pies zrobił tyle zamieszania :crazyeye: ?! Nikogo nie straszyłam i to chyba jasno wynika z mojej wypowiedzi. Wręcz przeciwnie! Lubimy stawać na udepatnej ziemi :evil_lol: ! Pepita też nam nie straszny! Już się spotyklaliśmy na ringu i różnie to bywało ;) .

Posted

dorotaaaaaa napisał(a):
No to ja korzystając z okazji że jakimś cudem udało mi sie przypomnieć sobie hasło :) wróce do starego tematu i napisze , ze my bez wzgledu na konkurencje wybieramy sie do Krakowa i zamierzamy sie dobrze bawic :)

A my musimy zrezygnować :-(. Mam służbowy wyjazd w tym terminie .. Buuuuu .....

Posted

:O Ale się porobiło!
Przepraszam, bardzo, ale czy Julka666 probuje powiedzieć, że HODOWCA nie może reklamować (i wcale nie chodzi mi o paradowanie z reklamą na grzbiecie po wystawach ;-)) hodowli psem którego SAM WYCHODOWAŁ? O ludzie. Może jestem złym i nieuczciwym człowiekiem, ale gdyby szczenie z mojej hodowli wzięło BOB na międzynarodówce to głowe dam sobie uciąć, że na mojej stronie by to było :roll:

Dziękuję za miłą porcje śmiechu ;-)

Kasia

Posted

Hurrrrrrrrrra :multi: :multi: :multi: !

Bytom 20.05.2007 Wystawa Krajowa
CEZAR ADEKATOS z Dziada Pradziada - Najlepszy Junior w Rasie, BOB, BOG, BIS
Tym razem fota z obydwoma właścicielami :evil_lol: . Aby nie było wątpliwości ...
A poniżej wyniki, które znam
Psy
młodzież-CEZAR ADEKATOS Z Dziada Pradziada-Najlep.Junior,BOB,BOG, BEST IN SHOW
pośrednia -AKIM Adekatos-Najl.Dorosły Pies
otwarta -TABZIR Z Zagłębia
champ -DIEGO ADEKATOS
Suki
młodzież -nie wiem
pośrednia -FANTAZJA Szczęśliwy Słoń-Naj.Dorosła Suka
otwarta -YANTE Adekatos
champ- nie było
Tylko tyle mi dali, nas nie było ...
Aleśmy dumni i szczęśliwi :loveu: !

Posted

Ewa i flatki napisał(a):
Pierwszy raz udalo nam sie zostac na finaly i Vanta ( Compendio Vanta Verona - fcr) III BOG za goldenem i labradorka :lol:

Gratulacje :multi: dla Was i agi616 ! A który goldek wziął grupę?

Posted

Tolutkowa napisał(a):

Bytom 20.05.2007 Wystawa Krajowa
....
Suki
młodzież -nie wiem
...

W wątku poświęconym wystawie wyczytałem, że wygrała Vanity z Zagłębia

Posted

aga616 napisał(a):
Valmont Oligarchia był w Bytomiu??:roll:

:evil_lol: Myślę, że to odpowiedź na moje pytanie i chodzi tu o Radom. Super! Goldki ostatnio w grupach szaleją! Z całym szacunkiem dla innych ras ... ;) Mnie to cieszy!

Posted

Tolutkowa napisał(a):
:evil_lol: Myślę, że to odpowiedź na moje pytanie i chodzi tu o Radom. Super! Goldki ostatnio w grupach szaleją! Z całym szacunkiem dla innych ras ... ;) Mnie to cieszy!

aha..heheh...bo już myślałam że jakaś głupia jestem;) ;) bo przecież Valmont też w młodzieży to chyba bym go zauważyła:eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...