Dominika i Porto Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 My też dziś wróciliśmy ze srebrnym medalikiem w młodzieży.A aleb hmm w jakiej klasie miałaś pieska albo jak ma na imie w rodowodzie ??
penelopa Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Hej! tym razem chyba trafiam w datę;-) :multi: jak poszło??? jakie wyniki??? z góry GRATULUJĘ!!!
penelopa Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 penelopa napisał(a):Hej! tym razem chyba trafiam w datę;-) :multi: jak poszło??? jakie wyniki??? z góry GRATULUJĘ!!! Wyniki już wyśledziłam. Brakuje mi wyników szczeniąt - ma ktoś???
Różyczka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='penelopa']Wyniki już wyśledziłam. Brakuje mi wyników szczeniąt - ma ktoś??? Mam nadzieję ,że o to chodziło Szczenięta i tylko szczenięta były na ringu1 http://www.kcecacib.jpg.pl/?333339,16852,397847
penelopa Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Różyczka']Mam nadzieję ,że o to chodziło Szczenięta i tylko szczenięta były na ringu1 http://www.kcecacib.jpg.pl/?333339,16852,397847 Dziękiuję pięknie:multi:
zagłębie Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Witam. Jeśli ktoś czuje respekt przed Adekatosami to zapraszam do Częstochowy na Krajową VIII gr. Tam ich nie będzie!!!! Organizatorzy przewidzieli nagrody dla wszystkich uczestników i SUPER nagrody dla lokatowych psów nie mówiąc już o zw. BIS. Termin zgłoszeia do 01.04.
Tolutkowa Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 zagłębie napisał(a):Witam. Jeśli ktoś czuje respekt przed Adekatosami to zapraszam do Częstochowy na Krajową VIII gr. Tam ich nie będzie!!!! Organizatorzy przewidzieli nagrody dla wszystkich uczestników i SUPER nagrody dla lokatowych psów nie mówiąc już o zw. BIS. Termin zgłoszeia do 01.04. Oj czuję, czuję :evil_lol: ! Powiem więcej: podziwiam i szanuję! Osiągać takie efekty w tylu rasach ... Panowie! Czapki z głów! Ale nie dlatego nas nie będzie ;) . Trzeci raz do tego samego sędziego w przeciągu kilku miesięcy to trochę przesada .... Może przed nami też ktoś czuje respekt :diabloti: ?
Dominika i Porto Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Ojej ale żałosne ..... Tak jakby nieznajomi te adekatosy :)
Martyna Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 A ja sie bardzo ciesze z sedziego na Czestochowe i mam nadzieje, ze teraz juz nam go nie zmienia!!! Sedziowal pare razy flaty w Szwecji, wyniki widzialam i sie mi podobaly :-) Teraz kolej na nas... A tak wogole to co goldeniary sie nie chwala Legionowem ??? :-) To ja sie pochwale: Tio (Comics My Trend OF Blue) CWC, BOS, BOB, BOG III
Tolutkowa Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Dominika i Porto napisał(a):Ojej ale żałosne ..... Tak jakby nieznajomi te adekatosy :) Oj coś kiepski wywiad .... :shake: Tak samo znajomi jak Magda z Adsum, Marta od Agenta czy p. Z Zagłębia i cała masa ludzi od innych ras (ukłony dla ekipy od CTR-ów i wilczarzy :lol: ). Wiem jak wygladają (Martę znam tylko z telefonu i fotek) oni i ich psy, pożyczamy sobie czasem szczotkę, michę czy ringówke, ale na wódce nie byliśmy. I maja jeszcze jedną miłą cechę ... Nie są zazdrośni o wyniki konkurencji ;) . A choćby i najlepsi znajomi to co? Jakiś zakaz podziwiania?! Chyba już rozumiem .... Tylko jedno towarzystwo wzajemnej adoracji ma prawo do ochów i cmoków na forum ... Jakie to typowo polskie ... Pewnie dlatego nie zrozumiałam od razu bo korzenie mam z innego kraju ...
Dominika i Porto Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 He he Martyna bo goldeniarze są skromni hi hi :) Nie to co Flaciarze :)
Gazuś Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Oj, DOminika, wyrodna właścicielko! :evil_lol: Ona się nie chce Portem pochwalić, to ja to zrobie ;-) Porciak doskonały, I lok, Zw Młodzieży, NJwR ;-) Całe wyniki psy młodzież (zgłoszono 7): 1. Assam Porto You Are So Beautiful - PORTO - ZwMł, NJwR 2. Dadij Dada Gordius Zlota Szekla 3. Dancer Barbe By Blue Moon Białe Złoto - OSKAR psy pośrednia (zgłoszono 6): 1. Tabzir z Zaglebia - CWC 2. Lindsey Star of Rock Rejentowka 3. Aster Patch of Heven psy otwarta (zgłoszono 7): 1. Cheek To Cheek Underground Velvet - PEPPER CWC 2. Gonzo Goldi 3. Ajaks Morski Lazur psy użytki: 1. King Matthiew Una Lagrima Białe Złoto - MACIEK CWC, BOS, BOB 2. Immigrant Song Rejentówka psy chamiony: 1. Funt Gordius - FISZER CWC suki modzież (zgłoszono 7): 1. Muna z Kolonii Swierkow - ZwMł 2. Roxi Villemo Oridoko 3. Donna Goldenpack Marty suki pośrednia (zgłoszono 7): 1. ??? - CWC 2. Ariel Patch of Heven 3. Buttery Milk Mia Wallace suki otwarta (zgłoszono 19): 1. Prima Benifisantka - CWC 2. Prima Kabala 3.Ranko Golden Oasis 4. Prima Bell Espirit suki championy: 1. Goldwina Litus - CWC, BOS Dogomaniackie psy zaznaczone. Gratulujemy!
Kajtanka Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Witam Wszystkich serdecznie :) Jest mi niezmiernie miło zobaczyc mojego psa na forum czyli Gonzo Goldi po domowemu Floyda :) Wybieramy sie równiez do Częstochowy i strasznie mamy cykora Pozdrawiam Wszystkich cieplutko
Tolutkowa Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Kajtanka napisał(a):Witam Wszystkich serdecznie :) Jest mi niezmiernie miło zobaczyc mojego psa na forum czyli Gonzo Goldi po domowemu Floyda :) Wybieramy sie równiez do Częstochowy i strasznie mamy cykora Pozdrawiam Wszystkich cieplutko No to się zobaczymy! Co prawda ja będę bez swojego psa, tym razem bedę wystawiać w młodzieży młodszego braciszka Tolka . A Wy w jakiej klasie?
Gazuś Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Kajtanka chyba w otwartej, tak jak w Legionowie :-) Kajtanko - powinnaś kojażyć nas z NDM. Staliśmy za płotkami i pytaliśmy się Ciebie, czy Gonzo jest na II lokacie ;)
Dominika i Porto Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 tym razem bedę wystawiać w młodzieży młodszego braciszka Tolka . Będzie Cezar Adekatos z Dziada Pradziada ?? Czy jakiś inny braciszek Tolka ? My też w młodzieży :)
Kajtanka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Tolutkowa']No to się zobaczymy! Co prawda ja będę bez swojego psa, tym razem bedę wystawiać w młodzieży młodszego braciszka Tolka . A Wy w jakiej klasie? My w otwartej tak jak juz wspomniał/a gazuś :). Strzasnie fajnie że się soptkamy moze do tej pory troche tu sobie pogadamy :) choć juz nie wiele czasu zostało :) Gazuś Ale fajnie kojaze WAs :) Ale tam byłam zcykorowana i pod wrażeniem:crazyeye: w zyciu się nie spodziewałam ze tak wysoko nas ocenia :) Co niezmienia faktu że radośc nasz jest wielka, a Floyd nabrał takiej pewności siebie jak by wiedziała o co chodzi;) POzdrawiam Was Wszystkich cieplutko :)
Kajtanka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Ja oprócz Gonzo będe wystawiała w klasie szczeniąt Azjatke bo jest w tym samym miejscu wystawa środkowoazjatów Mam nadzieje że się nie zbiegna w tym samym momencie #Crazy Jeny siedze jak na szpilkach , ale to chyba normalne u takiego świeżego wystawcy hihihihi:)
Tolutkowa Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Dominika i Porto napisał(a):tym razem bedę wystawiać w młodzieży młodszego braciszka Tolka . Będzie Cezar Adekatos z Dziada Pradziada ?? Czy jakiś inny braciszek Tolka ? My też w młodzieży :) Wystawiam Bajta czyli Colombo z Dziada Pradziada, będzie też Cenzo - miotowi bracia Cezara. Z tego co wiem Cezara nie będzie ;) . W suczkach zadebiutuje Benia z hodowli z Dziada Pradziada, miot też po Igo z Zagłębia, ale po innej mamie. Not o do zobaczenia w Częstochowie! W tym roku wystawa będzie na stadionie, ciekawa jestem gdzie bedzie lepiej ....
Kajtanka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Tolutkowa napisał(a): W tym roku wystawa będzie na stadionie, ciekawa jestem gdzie bedzie lepiej .... A gdzie była poprzednio?????
Recommended Posts