Jump to content
Dogomania

WYSTAWOWy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

penelopa napisał(a):
Hej! tym razem chyba trafiam w datę;-) :multi:
jak poszło??? jakie wyniki???
z góry GRATULUJĘ!!!

Wyniki już wyśledziłam.
Brakuje mi wyników szczeniąt - ma ktoś???

• 2 weeks later...
Posted

Witam.
Jeśli ktoś czuje respekt przed Adekatosami to zapraszam do Częstochowy na Krajową VIII gr.
Tam ich nie będzie!!!!
Organizatorzy przewidzieli nagrody dla wszystkich uczestników i SUPER nagrody dla lokatowych psów nie mówiąc już o zw. BIS.
Termin zgłoszeia do 01.04.

Posted

zagłębie napisał(a):
Witam.
Jeśli ktoś czuje respekt przed Adekatosami to zapraszam do Częstochowy na Krajową VIII gr.
Tam ich nie będzie!!!!
Organizatorzy przewidzieli nagrody dla wszystkich uczestników i SUPER nagrody dla lokatowych psów nie mówiąc już o zw. BIS.
Termin zgłoszeia do 01.04.

Oj czuję, czuję :evil_lol: ! Powiem więcej: podziwiam i szanuję! Osiągać takie efekty w tylu rasach ... Panowie! Czapki z głów! Ale nie dlatego nas nie będzie ;) . Trzeci raz do tego samego sędziego w przeciągu kilku miesięcy to trochę przesada .... Może przed nami też ktoś czuje respekt :diabloti: ?

Posted

A ja sie bardzo ciesze z sedziego na Czestochowe i mam nadzieje, ze teraz juz nam go nie zmienia!!! Sedziowal pare razy flaty w Szwecji, wyniki widzialam i sie mi podobaly :-) Teraz kolej na nas...

A tak wogole to co goldeniary sie nie chwala Legionowem ??? :-) To ja sie pochwale:
Tio (Comics My Trend OF Blue) CWC, BOS, BOB, BOG III

Posted

Dominika i Porto napisał(a):
Ojej ale żałosne .....

Tak jakby nieznajomi te adekatosy :)

Oj coś kiepski wywiad .... :shake: Tak samo znajomi jak Magda z Adsum, Marta od Agenta czy p. Z Zagłębia i cała masa ludzi od innych ras (ukłony dla ekipy od CTR-ów i wilczarzy :lol: ). Wiem jak wygladają (Martę znam tylko z telefonu i fotek) oni i ich psy, pożyczamy sobie czasem szczotkę, michę czy ringówke, ale na wódce nie byliśmy. I maja jeszcze jedną miłą cechę ... Nie są zazdrośni o wyniki konkurencji ;) .
A choćby i najlepsi znajomi to co? Jakiś zakaz podziwiania?!
Chyba już rozumiem .... Tylko jedno towarzystwo wzajemnej adoracji ma prawo do ochów i cmoków na forum ... Jakie to typowo polskie ... Pewnie dlatego nie zrozumiałam od razu bo korzenie mam z innego kraju ...

Posted

Oj, DOminika, wyrodna właścicielko! :evil_lol:
Ona się nie chce Portem pochwalić, to ja to zrobie ;-)
Porciak doskonały, I lok, Zw Młodzieży, NJwR ;-)

Całe wyniki

psy młodzież (zgłoszono 7):
1. Assam Porto You Are So Beautiful - PORTO - ZwMł, NJwR
2. Dadij Dada Gordius Zlota Szekla
3. Dancer Barbe By Blue Moon Białe Złoto - OSKAR

psy pośrednia (zgłoszono 6):
1. Tabzir z Zaglebia - CWC
2. Lindsey Star of Rock Rejentowka
3. Aster Patch of Heven

psy otwarta (zgłoszono 7):
1. Cheek To Cheek Underground Velvet - PEPPER CWC
2. Gonzo Goldi
3. Ajaks Morski Lazur

psy użytki:
1. King Matthiew Una Lagrima Białe Złoto - MACIEK CWC, BOS, BOB
2. Immigrant Song Rejentówka

psy chamiony:
1. Funt Gordius - FISZER CWC

suki modzież (zgłoszono 7):
1. Muna z Kolonii Swierkow - ZwMł
2. Roxi Villemo Oridoko
3. Donna Goldenpack Marty

suki pośrednia (zgłoszono 7):

1. ??? - CWC
2. Ariel Patch of Heven
3. Buttery Milk Mia Wallace

suki otwarta (zgłoszono 19):

1. Prima Benifisantka - CWC
2. Prima Kabala
3.Ranko Golden Oasis
4. Prima Bell Espirit

suki championy:
1. Goldwina Litus - CWC, BOS

Dogomaniackie psy zaznaczone.
Gratulujemy!

Posted

Witam Wszystkich serdecznie :)
Jest mi niezmiernie miło zobaczyc mojego psa na forum czyli Gonzo Goldi po domowemu Floyda :)

Wybieramy sie równiez do Częstochowy i strasznie mamy cykora

Pozdrawiam Wszystkich cieplutko

Posted

Kajtanka napisał(a):
Witam Wszystkich serdecznie :)
Jest mi niezmiernie miło zobaczyc mojego psa na forum czyli Gonzo Goldi po domowemu Floyda :)

Wybieramy sie równiez do Częstochowy i strasznie mamy cykora

Pozdrawiam Wszystkich cieplutko

No to się zobaczymy! Co prawda ja będę bez swojego psa, tym razem bedę wystawiać w młodzieży młodszego braciszka Tolka . A Wy w jakiej klasie?

Posted

Kajtanka chyba w otwartej, tak jak w
Legionowie :-)

Kajtanko - powinnaś kojażyć nas z NDM. Staliśmy za płotkami i pytaliśmy się Ciebie, czy Gonzo jest na II lokacie ;)

Posted

[quote name='Tolutkowa']No to się zobaczymy! Co prawda ja będę bez swojego psa, tym razem bedę wystawiać w młodzieży młodszego braciszka Tolka . A Wy w jakiej klasie?

My w otwartej tak jak juz wspomniał/a gazuś :). Strzasnie fajnie że się soptkamy moze do tej pory troche tu sobie pogadamy :) choć juz nie wiele czasu zostało :)

Gazuś

Ale fajnie kojaze WAs :)
Ale tam byłam zcykorowana i pod wrażeniem:crazyeye:
w zyciu się nie spodziewałam ze tak wysoko nas ocenia :)

Co niezmienia faktu że radośc nasz jest wielka, a Floyd nabrał takiej pewności siebie jak by wiedziała o co chodzi;)

POzdrawiam Was Wszystkich cieplutko :)

Posted

Ja oprócz Gonzo będe wystawiała w klasie szczeniąt Azjatke bo jest w tym samym miejscu wystawa środkowoazjatów Mam nadzieje że się nie zbiegna w tym samym momencie #Crazy

Jeny siedze jak na szpilkach , ale to chyba normalne u takiego świeżego wystawcy hihihihi:)

Posted

Dominika i Porto napisał(a):
tym razem bedę wystawiać w młodzieży młodszego braciszka Tolka .

Będzie Cezar Adekatos z Dziada Pradziada ?? Czy jakiś inny braciszek Tolka ?

My też w młodzieży :)

Wystawiam Bajta czyli Colombo z Dziada Pradziada, będzie też Cenzo - miotowi bracia Cezara. Z tego co wiem Cezara nie będzie ;) . W suczkach zadebiutuje Benia z hodowli z Dziada Pradziada, miot też po Igo z Zagłębia, ale po innej mamie.
Not o do zobaczenia w Częstochowie! W tym roku wystawa będzie na stadionie, ciekawa jestem gdzie bedzie lepiej ....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...