Tolutkowa Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='prodi8']Czy ma moze ktos wyniki z Głogowa?;):razz: Trudno to nazwać wynikami, info jedynie wyrywkowe, ale ... służę tym co wiem. Wróciliśmy dopiero wczoraj :mad: bo nam się autko zepsiło, a w Głogowie w niedzielę to tylko ksiądz pracuje, więc nieco nam sie pobyt przedłużył. PSY PUPPY - CEZAR ADEKATOS Z DZIADA PRADZIADA (to nasz braciszek !:multi: ), Najlepsze szczęnię. Niestety na Best już nie poszło tak dobrze MŁODZIEŻ - AKIM ADEKATOS , na Best Junior - II lok. Gratulacje :lol: POŚREDNIA - ???? OTWARTA - (w stawce 8 ) ANATOL Z DZIADA PRADZIADA - I lok. CWC :multi: CHEEK TO CHEEK VALENCIA SMILE - II lok. Aricons Another Dream of Ary - III lok. UŻYTKOWA - ???? CHAMIPON - COMPLEMENT ROMANTYK (w grupie III lok.) W dziewczynkach to już kompletnie nie wiem. Wiem tylko, że pośrednią wzięła suczka od Magdy z Adsum, a otwartą z Adekatos. Na BIS wygrał westik, II lok. jamnik szortskowłosy standard. I to by było na tyle. Tośmy się pochwalili :evil_lol: !
Dominika i Porto Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 A ile było psów w szczeniakach w Głogowie ??? Bo Rzeszów to istne zatrzęsienie szczeniaczkowe :)
Tolutkowa Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Dominika i Porto napisał(a):A ile było psów w szczeniakach w Głogowie ??? Bo Rzeszów to istne zatrzęsienie szczeniaczkowe :) Jeden chłopak i dwie dziewczyny :)
Dominika i Porto Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 A czy ktoś wie kto będzie sędziował Goldeny w Częstochowie ?? bo jest napisane ze p.Stępiński i Rehanek a dokładniejszej rozpiski nie ma :)
prodi8 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 W tym roku tez bedzie sędziowal Stępinski goldeny w Będzinie? bo na stronie oddziału jest on na liscie sędziowania VIII GRUPY.. obok P.Boguckiej
Gazuś Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Eeeh, nie mogli by P.Stępińskiego dać gdzieś...bardziej na północ? :lol: Chciałabym pojechac, a nie ma jak, tak daleko...
Dominika i Porto Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 My może się wybierzemy do Chorwacjii to jest dopiero daleko :)
Adsum Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Glogow - juz sa zdjecia na www.goldenfoto.com.pl Niestety nie ma wszystkich psow - tak byly nieszczesliwie ustawiane na ringu, ze Kasia nie byla w stanie zrobic dobrych zdjec kazdemu psu - zamiescilismy tylko te w miare przyzwoite;)
s.bourignon Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 A czy ktoś zapisywał wyniki z Głogowa? Jeśli nie to moge prosić o stawkę?
Dominika i Porto Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Hej a Ty nie pisałeś(aś) o p.Firlika wystawiasz psa w Katowicach s.bouringnon ?? Wyniki jak się uważnie przyjrzysz można wyczytac z goldenfoto Magda już wszystko umieściła :)
Dominika i Porto Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 POdobno katalog na Bydgoszcz dopiero po weekendzie a ktoś z formu się wybiera w młodzieży się pokazać ?? My z brudasem się wybieramy :)
prodi8 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 w Bygdoszczy sędziuje p.Olszewski, juz ktos cos kiedys powiedzial ze do " p.Olszewskiego jedzie sie tylko raz " podobno ten sędzia ma manie na punkcie anatomii .:razz:;)
Dominika i Porto Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 No w sumie chyba lepiej , że ktoś patrzy na anatomie a nie na kolor siersci :) albo na nazwisko właściciela :)
Dominika i Porto Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Na stronie http://www.zkwp.bydgoszcz.pl/ jest już stawka na Bydgoszcz :)
Dominika i Porto Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Jest już na stronie http://www.zkwp.bydgoszcz.pl/ lista zgłoszonych psów na wystawe w Bydgoszczy :)
Gazuś Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Napisałaś to dwa razy ;-) mamy w stawce 6 psiaków... Nie tak dużo ;-) Chociaż my i tak szanse zerowe, bo Doc załapał grype żołądkową i miał latane przez 3 dni ;-) I mamy z 4 kilo z psa w plecy. W beaglach mam 11 psiaków w stawce :roll:
aleb Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Słuchajcie, a co myślicie o p. Wieremiejczyk? Będzie własnie oceniała goldeny w Łodzi i nie wiem czy się wybierać?
Dorota_Fiszer Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 A skad wiadomo kto sedziuje w Lodzi ? ostatnio nie bylo podzialu na rasy jeszcze.
aleb Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3112722#post3112722 Będzie oceniała kl. młodzieży ;)
aleb Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 A będziesz w jakiej klasie? :) Co własnie myślicie o p. Wieremiejczyk?
Dorota_Fiszer Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Pewnie uzytki i championy.W mlodziezy mam nadzieje honoru bedzie bronil Porciak ;-) Z tego,co widze im pies wiekszy i mocniejszy tym lepiej.
aleb Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Tak, tylko, że my będziemy w sukach, kl. młodzieży ;)
Dorota_Fiszer Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 i ? bo to sie nijak ma do mojego postu ;-)
Gazuś Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 W my do Łodzi nie jedziemy. A przynajmniej nie z Docem, może z Mają... Mileiśmy jechac, ale akurat nie pasuje nam zbytnio rozpiska sędziów na goldeny.
Recommended Posts