amokk Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 No tolutkowa gratulujemy :)))) Troche zaluje ze sie nie wybralam do Czestochowy :( Lubie zagranicznych sedziow :) Nie przejmuj sie komentarzami. Najlepiej to jednym uchem wpuszczac drugim wypuszczac.. Ludzie sa niestety zawistni :( Niektorzy czasami nie pomysla ze moga urazic innych... PS. Widze pewna rozbieznosc w ocenach pomiedzy wystawa sobotnia a niedzielna... :)
Tolutkowa Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 amokk napisał(a):No tolutkowa gratulujemy :)))) Nie przejmuj sie komentarzami. Najlepiej to jednym uchem wpuszczac drugim wypuszczac.. Ludzie sa niestety zawistni :( Niektorzy czasami nie pomysla ze moga urazic innych... Dzięki :lol: ! A komentarze ...., to była uwaga natury ogólnej :razz: . Ja to już duża jestem i pancerzyk mam raczej solidny. Zła jestem bardzo :angryy: ! Drugi raz wstawiałam foty z soboty, i kolejny raz serwer nie przyjął zmian. Zaparłam się :mad: i albo je wstawię albo ... narysuję na monitorze :evil_lol: .
amokk Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Tolutkowa napisał(a): Zła jestem bardzo :angryy: ! Drugi raz wstawiałam foty z soboty, i kolejny raz serwer nie przyjął zmian. Zaparłam się :mad: i albo je wstawię albo ... narysuję na monitorze :evil_lol: . hehe rysuj rysuj :) moze wprowadzisz jakas innowacje we wstawianiu zdjec :razz: penelopa dziekuje za wyniki ! i jeszcze chcialabym pogratulowac beluszce i wszystkim innym ktorzy tocza boje na ringach psich :)
amokk Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Gazuś napisał(a): Gratuluje sukcesów! :) Ola, jak z dojazdem do Przechlewka? Mam załatwiać miejsce u nas, czy masz jakiś? no wlasnie nie do konca jestem pewna czy mam transport.. u mnie jak zwykle wszystko stoi pod wielkim znakiem zapytania... Milo by bylo jakbys sie zapytala - jak bedziesz miala okazje. A ja sie upewnie jak moja sprawa wyglada :) Kuruj Docenta!
Ania_Carmen Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Może ktoś wie jaki psiak dostał Zw.Mł. w niedziele :roll: Bo ja byłam zabardzo zakręcona, żeby na numerek spojrzeć ;)
Tolutkowa Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='amokk']hehe rysuj rysuj :) moze wprowadzisz jakas innowacje we wstawianiu zdjec :razz: No to rysuję :evil_lol: SOBOTA 2.09. PSY klasa młodzieży PSY klasa pośrednia PSY klasa otwarta PSY klasa championów SUKI klasa pośrednia SUKI klasa otwarta SUKI klasa championów Porównianie rasy. Ostatnia to cudna DESNA Green Street
dorcik_wk Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='Tolutkowa']No to rysuję :evil_lol: Porównianie rasy. Ostatnia to cudna DESNA Green Street Zgadzam się z Tobą Tolutkowa - przepiękna ta sunia co wygrała porównanie rasy. Wystawiała ją właścicielka Moondusta i ta sunia tez jej w jej rękach. Wróżę jej niezłą kariere ringową - suczce oczywiście :-))) pozdr.
Tolutkowa Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='dorcik_wk']Zgadzam się z Tobą Tolutkowa - przepiękna ta sunia co wygrała porównanie rasy. Wystawiała ją właścicielka Moondusta i ta sunia tez jej w jej rękach. Wróżę jej niezłą kariere ringową - suczce oczywiście :-))) pozdr. Bo to córka Moonduta Snowfalka jest :lol: , a siostra z miotu Dreyco (w Nowym Targu BOB). W sobotę górą były dzieci wielkiego ojca - Tabzir I lok., Dreyco II lok. no i Desna, która wzięła wszystko ;) . A teraz foty z krajówki: NIEDZIELA 3.09. PSY klasa otwarta Porównianie psów SUKI klasa pośrednia Porównianie rasy
Ania_Carmen Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Tolutkowa, mogłabym prosić o ostatnią fotke z niedzieli na maila w większym formacie :-) goldengaj@wp.pl A może masz jeszcze jakieś zdjęcia suczek z klasy młodzieży, z soboty, albo z niedzieli?
penelopa Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='amokk']penelopa dziekuje za wyniki !quote] Przypominam, że wyniki podałam TYLKO w młodzieży i to chyba niepełne... bo The Best Goldi był na jakimś podium wydaje mi się GRUPY??? o Włocławku mowa... a reszta to STAWKA. Nie ma za co, może kiedyś lepiej opanuje emocje na wystawach i nie będzie innych okoliczności/osób:mad: zmuszających mnie do opuszczenia wystawy, będę znała wszystkjie wyniki i jeszcze porobię zdjęcia;) - ale na to muszę mieć więcej czasu, bo na razie nie ogarniam swojego psa a co dopiero cudze:):):):diabloti:
penelopa Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 A kto mi doradzi sposoby jak ukryć zdenerwowanie przed psem??? bo podobno się udziela... O ran!!! OCZYWIŚCIE GARTULACJE DLA WSZYSTKICH!!!!
Gazuś Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 penelopa napisał(a):A kto mi doradzi sposoby jak ukryć zdenerwowanie przed psem??? bo podobno się udziela... O ran!!! OCZYWIŚCIE GARTULACJE DLA WSZYSTKICH!!!! Dorota ma fajne ( :D ) sposoby :) Ja osobiście stresuję się tylko przy swoim...Hihi ;) Przy innych mnie to opuszcza :) Dorota, a kto Pepite teraz wystawia? :) I dlaczego Ty zrezygnowałas? Co do "podoba/niepodoba" - każdy ma prawo mieć swopje zdanie. "Mi osobiście nie podoba się ten pies" moim zdaniem nie jets niczym złym... Co innego takie chamskie teksty o których mówiła BabyCakes :lol:
Dorota_Fiszer Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Gazuś napisał(a):Dorota ma fajne ( :D ) sposoby :) Ja osobiście stresuję się tylko przy swoim...Hihi ;) Przy innych mnie to opuszcza :) Dorota, a kto Pepite teraz wystawia? :) I dlaczego Ty zrezygnowałas? Ale moj sposob jak widac po Czestochowie nie zawsze dziala ;-) Bylam strasznie zdenerwowana i Chesterowi sie udzielo :-( Pepite wystawiala Karolina od Geralta (Czesiowa wspolwlascicielka),bo mniej sie denerwuje i potrafi z moim kundlem zlapac bardzo fajny kontakt na ringu,mnie troche za bardzo zjadaja nerwy przy wlasnych psach (oprocz Fisza,bo to juz troche rutyna ;-) ).
Tolutkowa Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Dorota mam Wasze foty z młodzieży, jeśli chcesz to mogę przesłać :lol: .
Dorota_Fiszer Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 No pewnie ! :-) Dawaj fotki na priva :-) Szkoda,ze nie mam ani jednej Pepitki :-(
Ania_Carmen Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 penelopa napisał(a):A kto mi doradzi sposoby jak ukryć zdenerwowanie przed psem??? bo podobno się udziela... Nie da się ukryć... :p Jedyny sposób to się nie denerwować...;) Wytłumaczy mi ktoś jak suka z klasy młodzieży (Desna Green Street) mogła dostać NSwR :roll:
penelopa Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 No jeżeli tak potrafisz panować nad emocjami, że nie jesteś zdenerwowana ani nie czujesz adrenaliny, to nie wiem czy Ci zazdrościć czy współczuć;) A serio: słyszałam że trzeba ukryć/zamaskować zapach??? ja próbowałam gumy cynamonowej... ale chyba to nie podziałało...
Ania_Carmen Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Ja napisałam jaki jest sposób, a nie, że ja z niego korzystam ;) Ale prawda jest taka, że już nie denerwuje się przy wystawianiu Carmen. Za to przy wystawianu Tośki adrenalinka jest, głównie jak licze na pare zwycięstw do Młodzieżowego Championatu (marzenia ściętej głowy :evil_lol: )
Tolutkowa Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Ania_Carmen napisał(a): Wytłumaczy mi ktoś jak suka z klasy młodzieży (Desna Green Street) mogła dostać NSwR :roll: Ja wytłumaczę :lol: . Wypadło to jako efekt niezamierzony kiedy wpisywałam wyniki, serwer nie przyjął zmian za pierwszym razem, a potem to już poooooszło :razz: !Byłam tak przekonana, że wzięła wszystko, że .... widać efekt :evil_lol: . Za zamieszanie przpraszam.
Ania_Carmen Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 No to wszystko jane :lol: A ja tu juz się zaczełam jakiś zmian w regulaminie dopatrywać :evil_lol:
madalenka Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Na krajowej dzisiaj bylysmy same w klasie, dostalysmy ocene w.o i przepiekny opis (jestem bardzo dumna), Dostalysmy sie do BIS puppy, ale nie zajelysmy miejsca. Freya ledwo chodzila, taka byla zmeczona. Nic wiecej nie wiem niestety. Chociaz (chyba) najlepszym juniorem byla American Beauty Qdore - widzialam ja na ringu przygotowawczym (przed BIS junior). A reszte - ni w zab. ;)
amokk Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 A co to za wystawa krajowa byla? W Chorzowie? Rowniez gratuluje :)
Recommended Posts