Jump to content
Dogomania

WYSTAWOWy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

No tolutkowa gratulujemy :))))

Troche zaluje ze sie nie wybralam do Czestochowy :(
Lubie zagranicznych sedziow :)

Nie przejmuj sie komentarzami. Najlepiej to jednym uchem wpuszczac drugim wypuszczac.. Ludzie sa niestety zawistni :(
Niektorzy czasami nie pomysla ze moga urazic innych...

PS. Widze pewna rozbieznosc w ocenach pomiedzy wystawa sobotnia a niedzielna... :)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

amokk napisał(a):
No tolutkowa gratulujemy :))))

Nie przejmuj sie komentarzami. Najlepiej to jednym uchem wpuszczac drugim wypuszczac.. Ludzie sa niestety zawistni :(
Niektorzy czasami nie pomysla ze moga urazic innych...

Dzięki :lol: ! A komentarze ...., to była uwaga natury ogólnej :razz: . Ja to już duża jestem i pancerzyk mam raczej solidny.
Zła jestem bardzo :angryy: ! Drugi raz wstawiałam foty z soboty, i kolejny raz serwer nie przyjął zmian. Zaparłam się :mad: i albo je wstawię albo ... narysuję na monitorze :evil_lol: .

Posted

Tolutkowa napisał(a):

Zła jestem bardzo :angryy: ! Drugi raz wstawiałam foty z soboty, i kolejny raz serwer nie przyjął zmian. Zaparłam się :mad: i albo je wstawię albo ... narysuję na monitorze :evil_lol: .

hehe rysuj rysuj :)
moze wprowadzisz jakas innowacje we wstawianiu zdjec :razz:

penelopa dziekuje za wyniki !

i jeszcze chcialabym pogratulowac beluszce i wszystkim innym ktorzy tocza boje na ringach psich :)

Posted

Gazuś napisał(a):

Gratuluje sukcesów! :)
Ola, jak z dojazdem do Przechlewka? Mam załatwiać miejsce u nas, czy masz jakiś?

no wlasnie nie do konca jestem pewna czy mam transport..
u mnie jak zwykle wszystko stoi pod wielkim znakiem zapytania...
Milo by bylo jakbys sie zapytala - jak bedziesz miala okazje.
A ja sie upewnie jak moja sprawa wyglada :)
Kuruj Docenta!

Posted

[quote name='amokk']hehe rysuj rysuj :)
moze wprowadzisz jakas innowacje we wstawianiu zdjec :razz:

No to rysuję :evil_lol:
SOBOTA 2.09.

PSY klasa młodzieży

PSY klasa pośrednia

PSY klasa otwarta

PSY klasa championów

SUKI klasa pośrednia

SUKI klasa otwarta

SUKI klasa championów

Porównianie rasy. Ostatnia to cudna DESNA Green Street

Posted

[quote name='Tolutkowa']No to rysuję :evil_lol:

Porównianie rasy. Ostatnia to cudna DESNA Green Street

Zgadzam się z Tobą Tolutkowa - przepiękna ta sunia co wygrała porównanie rasy. Wystawiała ją właścicielka Moondusta i ta sunia tez jej w jej rękach. Wróżę jej niezłą kariere ringową - suczce oczywiście :-)))

pozdr.

Posted

[quote name='dorcik_wk']Zgadzam się z Tobą Tolutkowa - przepiękna ta sunia co wygrała porównanie rasy. Wystawiała ją właścicielka Moondusta i ta sunia tez jej w jej rękach. Wróżę jej niezłą kariere ringową - suczce oczywiście :-)))

pozdr.
Bo to córka Moonduta Snowfalka jest :lol: , a siostra z miotu Dreyco (w Nowym Targu BOB). W sobotę górą były dzieci wielkiego ojca - Tabzir I lok., Dreyco II lok. no i Desna, która wzięła wszystko ;) .

A teraz foty z krajówki:
NIEDZIELA 3.09.

PSY klasa otwarta

Porównianie psów

SUKI klasa pośrednia

Porównianie rasy

Posted

[quote name='amokk']penelopa dziekuje za wyniki !quote]

Przypominam, że wyniki podałam TYLKO w młodzieży i to chyba niepełne... bo The Best Goldi był na jakimś podium wydaje mi się GRUPY??? o Włocławku mowa...
a reszta to STAWKA.

Nie ma za co, może kiedyś lepiej opanuje emocje na wystawach i nie będzie innych okoliczności/osób:mad: zmuszających mnie do opuszczenia wystawy, będę znała wszystkjie wyniki i jeszcze porobię zdjęcia;) - ale na to muszę mieć więcej czasu, bo na razie nie ogarniam swojego psa a co dopiero cudze:):):):diabloti:

Posted

penelopa napisał(a):
A kto mi doradzi sposoby jak ukryć zdenerwowanie przed psem???
bo podobno się udziela...

O ran!!! OCZYWIŚCIE GARTULACJE DLA WSZYSTKICH!!!!

Dorota ma fajne ( :D ) sposoby :)

Ja osobiście stresuję się tylko przy swoim...Hihi ;) Przy innych mnie to opuszcza :)

Dorota, a kto Pepite teraz wystawia? :) I dlaczego Ty zrezygnowałas?

Co do "podoba/niepodoba" - każdy ma prawo mieć swopje zdanie. "Mi osobiście nie podoba się ten pies" moim zdaniem nie jets niczym złym... Co innego takie chamskie teksty o których mówiła BabyCakes :lol:

Posted

Gazuś napisał(a):
Dorota ma fajne ( :D ) sposoby :)
Ja osobiście stresuję się tylko przy swoim...Hihi ;) Przy innych mnie to opuszcza :)
Dorota, a kto Pepite teraz wystawia? :) I dlaczego Ty zrezygnowałas?

Ale moj sposob jak widac po Czestochowie nie zawsze dziala ;-)
Bylam strasznie zdenerwowana i Chesterowi sie udzielo :-(
Pepite wystawiala Karolina od Geralta (Czesiowa wspolwlascicielka),bo mniej sie denerwuje i potrafi z moim kundlem zlapac bardzo fajny kontakt na ringu,mnie troche za bardzo zjadaja nerwy przy wlasnych psach (oprocz Fisza,bo to juz troche rutyna ;-) ).

Posted

penelopa napisał(a):
A kto mi doradzi sposoby jak ukryć zdenerwowanie przed psem???
bo podobno się udziela...

Nie da się ukryć... :p Jedyny sposób to się nie denerwować...;)

Wytłumaczy mi ktoś jak suka z klasy młodzieży (Desna Green Street) mogła dostać NSwR :roll:

Posted

No jeżeli tak potrafisz panować nad emocjami, że nie jesteś zdenerwowana ani nie czujesz adrenaliny, to nie wiem czy Ci zazdrościć czy współczuć;)
A serio: słyszałam że trzeba ukryć/zamaskować zapach??? ja próbowałam gumy cynamonowej... ale chyba to nie podziałało...

Posted

Ja napisałam jaki jest sposób, a nie, że ja z niego korzystam ;) Ale prawda jest taka, że już nie denerwuje się przy wystawianiu Carmen. Za to przy wystawianu Tośki adrenalinka jest, głównie jak licze na pare zwycięstw do Młodzieżowego Championatu (marzenia ściętej głowy :evil_lol: )

Posted

Ania_Carmen napisał(a):

Wytłumaczy mi ktoś jak suka z klasy młodzieży (Desna Green Street) mogła dostać NSwR :roll:

Ja wytłumaczę :lol: . Wypadło to jako efekt niezamierzony kiedy wpisywałam wyniki, serwer nie przyjął zmian za pierwszym razem, a potem to już poooooszło :razz: !Byłam tak przekonana, że wzięła wszystko, że .... widać efekt :evil_lol: . Za zamieszanie przpraszam.

Posted

Na krajowej dzisiaj bylysmy same w klasie, dostalysmy ocene w.o i przepiekny opis (jestem bardzo dumna), Dostalysmy sie do BIS puppy, ale nie zajelysmy miejsca. Freya ledwo chodzila, taka byla zmeczona. Nic wiecej nie wiem niestety. Chociaz (chyba) najlepszym juniorem byla American Beauty Qdore - widzialam ja na ringu przygotowawczym (przed BIS junior). A reszte - ni w zab. ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...