Aleksandrossa Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 http://pkpr.republika.pl/wystawa1.htm Wybiera się ktoś? Ja będę na 100 % :D Nie mogę przegapić takiej okazji :D Quote
Tecia Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='Aleksandrossa']http://pkpr.republika.pl/wystawa1.htm Wybiera się ktoś? Ja będę na 100 % :D Nie mogę przegapić takiej okazji :D Hmmmm dziwne bo jakoś na stronie FCI nie ma drugiej polskiej organizacji poza ZKwP i tylko międzynarodowe wystawy organizowane przez ZKwP są podane na stronei FCI. Quote
Aleksandrossa Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Ta wystawa jest z PKPR- Polski Klub Psa Rasowego :) Quote
freda Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Bo to nie to FCI, a swoją drogą nawet znaczek organizacji (logo) to podróbka :( Quote
Aleksandrossa Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 E tam, ja mam zamiar tylko pooglądać więc mi to nie przeszkadza :D Quote
McDzik Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Ringówka nie jest obowiązkowa Haha :D śmieszne :D a to podrobione logo FCI rządzi :D Quote
Aleksandrossa Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Zdjęcia z wystawy: http://picasaweb.google.com/Aleksandrosssa/WystawaPsow# Quote
Adamant Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 a jakiś katalog powystawowy ;-) bo fotki skromne bardzo Quote
Aleksandrossa Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Ja znalazłam coś takiego: Lokaty Baby psy 1.ŻAK Rymbaś 2.CONOR Wilcze Serce suki 1.ŻAKA Rymbas szczenieta 1.Edar Kraun 2.Zaks Mis-Maz suki 1.Gala Kontra 2.Fendi Kontra Mlodzeż 1.Baron Garlivetis Zw.Mł. 2.Ajax Magnat 3.Barko Magnat suki 1.Aika Garlivetis 2.Bafra Magnat 3.Afra Magnat pośrednia 1.Bufon znad Wisły suki 1.Honey ze Skalnego Wzgórza 2.Pira Rymbaś 3.Maxi Arkadia otwarta 1.Miro z Weselskiej Zagrody 2.Ero Rymbaś 3 Paco Rymbas Suki 1.Jaga z Weselskiej Zagrody Najlp. Suka 2.Pira Rymbas 3.Rina Marbuś Championy 1.Lana Rymbaś Pies 1.NORTON z Weselskiej Zagrody Zw.Rasy Best in show 1.NORTON z Weselskiej Zagrody Owcz.Niem.Dł. 2.Bewierek York poza katalogiem 3.Frajda z Matewskiej Sfory Alaskan Malamute Quote
Adamant Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 [quote name='Aleksandrossa']Zdjęcia z wystawy: http://picasaweb.google.com/Aleksandrosssa/WystawaPsow# więcej psów nie było? Quote
Yanni Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Adamant napisał(a):więcej psów nie było? A co Ty się dopiero obudziłeś(aś)że nie wiesz, że monopol na wszystko co ma cztery łapy w polsce ma ZKwP? Quote
freda Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Yanni napisał(a):A co Ty się dopiero obudziłeś(aś)że nie wiesz, że monopol na wszystko co ma cztery łapy w polsce ma ZKwP? Wiesz, jak patrzę na zdjęcia z tej wystawy, TO MOŻE I DOBRZE ŻE MA MONOPLO. Quote
Yanni Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 przeciez wiesz dobrze ze PKPR zrzesza członkow poisadajacych psy ktore nie są uznawane w FCi to czego oczekujesz na tych fotkach? Quote
maga18 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 McDzik napisał(a):Haha :D śmieszne :D a to podrobione logo FCI rządzi :D logo rzeczywiscie moze mylić... jednak FCI na swojej stronie juz dawno temu napisalo informacje ze nie ma nic wspolnego z tymże F.C.I "The Fédération Cynologique Internationale (FCI) informs all its members and contract partners that it holds no official relations with the Federación Canina Internacional and its members and that it does not recognise this Federación." Yanni napisał(a):przeciez wiesz dobrze ze PKPR zrzesza członkow poisadajacych psy ktore nie są uznawane w FCi to czego oczekujesz na tych fotkach? Nie do konca prawdą jest ze w PKPR są rasy nie uznane przez FCI... z tym ze oni są bardziej otwarci na takie rasy - pewnie dlatego ze mają mało członków, wiec kazdy członek jest na wage złota ;) Do PKPR`u trafili hodowcy, ktorym nie wyszlo w ZK, a tam są po prostu "wielcy" albo ludzie nieświadomi, ktorzy kupili psa od hodowcy z PKPR i siłą rzeczy się tam zarejestrowali... albo tez tacy ktrzy kupili psa z metryką ZK a wolą byc w PKPR Kiedys bylam na ich stronie to pamietam ze maja dosc sporo hodowli roznych ras, popularnych i tych mniej... maja kilka hodowli shi-tzu, najwiecej to chyba owczarków niemieckich... wiec jak widac rasy jak najbardziej uznane I jak w kazdej organzacji tam tez mozna trafic milosnikow psów ktorzy dążą do poprawy rasy, jak i zwyklych rozmnazaczy nastawionych na kase :evil_lol: Quote
Recommended Posts