shanti Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Troszkę o Tobie zapomniałam, przepraszam Bandzior. Ale Forum Rott pamięta i działa. :lol: Dziękujemy :loveu: Quote
dominika_06 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 cześć pieszczochu!!!! :D ty słodziaku!!! bandzior jest niesamowity, ma anielską cierpliwość! zawsze spokojnie siedzi gdy go czeszemy i kapiemy i czeszemy... hehe :D :D szukaj domku!!!!!!!!! Quote
shanti Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Sam sobie tego domku nie znajdzie. Dziewczyny, jakies ogłoszenia mu robiłyście? Przypomnijcie. Quote
dominika_06 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Bandzior ma ogłoszenie na adopcje.org doadopcji.pl cafeanimal.pl psy.pl chyba też i jeszcze... chyba jeszcze na jedej strone też ma ogłoszenie ale nie pamiętam już jakiej Quote
monika55 Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Bandziorku i na ciebie tez przyjdzie czas. Quote
shanti Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 To dobrze. Bo jak na razie to chcą go tylko ludzie z dziećmi i to małymi. :roll: No i jedna baba chciała go do obrony przed byłym mężem :roll: Jesoo co ci ludzie jeszcze nie wymyślą. Quote
dominika_06 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 obrony przed mężem?! ... nie no... ja nawet tego nie skomentuje... no i same rodziny z dziećmi. W sadzadzie to raczej Bandzior nie jest agresywny wobec dzieci (tak ja myslę ale jednek wszystko może się zdarzyć), no ale nie wiadomo gdzie i jak się wychowywał. Gdyby od samego początku był z chowany z dziećmi to luzik, no a tak chyba lepiej nie ryzykowac... Quote
monika55 Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Różnie ludzie myślą. Sama bym go czasem uzyła wobec niektórych.;) Quote
shanti Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Dzisiaj ktoś o niego pytał. Facet w miarę rozsądny. Jak się nie wystraszył warunków adopcji to pojawi się jutro z żoną.;) Quote
Nayantara Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 To daj znać, co z tym facetem, czy się pojawił ; ] Quote
Nayantara Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Ten psiak jest niesamowity! uwielbiam jak on wbija się w kratę i prosi, żeby go głaskać... ; ] Quote
Nayantara Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Siedzi w schronisku... Uwielbiam go,w jego oczach i zachowaniu widać ogromną potrzebę kontaktu z ludźmi. Quote
annibal Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Witajcie, Pomorska Fundacja ROTTKA się kłania :) Mam dwóch zainteresowanych Bandziorem. Z tym że jeden mi trochę nie pasuje, obaj mają do mnie jutro zadzwonić, muszę się dowiedzieć jak najwięcej od nich i jeśli któryś okaże się dobrym kandydatem, sprawdzamy dom i robimy adopcję :) Trzymajcie mocno kciuki!!! Czy wiecie coś o stosunku Bandziora do dzieci? Na wszelki wypadek pytam. Pozdrawiam Marta Pogorzelska Pomorska Fundacja ROTTKA Quote
shanti Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Trzymamy, trzymamy! Z dziećmi miał kontakt tylko przez kraty, ale nie wzbudzały w nim jakichś szczególnych emocji. Koty i inne psy są fe :shake: Quote
dominika_06 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 niech tylko się Bandziorowi uda!!!!!!!! trzymam kciuki!!!!!!! ;) Quote
Recommended Posts