Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ucho bylo tylko oczyszczone i byla znaczna poprawa. Krople dalej do zapuszczania. A doktor odezwał się w sprawie wyników? Bo od tego zależy co dalej.

Posted

Okazuje się że tak sobie. W uchu wyszły drożdżaki i gronkowiec. A nie ma kto z nim tera zpojechać do weta. Ciotki, POMOCY. Przejazd Teresin-Nadarzyn

Posted

Taja napisał(a):
Jeśli nadal jest potrzebny transport, to w tygodniu ja mogę go zawieźć :-)

Na razie się udało zorganizować ale znowu będzie potrzebny transport za tydzień, ponownie trzeba ucho obejrzeć, żeby zobaczyć czy to świństwo reaguje ne podany antybiotyk...Więc jeśli dałabyś radę, to chętnie skorzystamy z oferty:)

Posted

ja bylam w niedziele, rozmawiałam z p, marią, powiedziała ze leki daje i tyle,Rysiu jeszcze trochę trzepie uchem, ale mniej niż to było przedtem.
wczoraj jak dzwoniłam- nikt nie odbierał.

Posted

Taja, czy dałąbyś radę podjechać w tym tyg z Ryśkiem z Teresina do Nadarzyna, żeby wet opbejrzał to ucho? Bo lekarz powinien się wypowiedzieć, czy leki są dobrze dobrane, czy trzeba zmienić.

Posted

Taja, wyrobisz się do 20? Z teresina do Nadarzyna? Jak nie, to poniedziałek niedługo;) Chociaż to antybiotyk ale pewnych rzeczy się nie przeskoczy. W tym pracy;)

Posted

A może być sobota? To dałabym radę wyjść ok 15.00, a w piątek utknęłabym w korku w drodze do Teresina z Warszawy, więc nie wystarczyłoby 2 godz.