Kinia Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Szukam jakiś gotowych smaczków do kupienia. Muszą być koniecznie suche, małe albo łatwe do łamania, nie brudzące. I najważniejsze bardzo mocno motywujące, tak żeby pies zwariował-> co w przypadku mojego nie jest trudne, ale niektóre smaczki mu nie odpowiadają... Quote
filodendron Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 U nas sprawdzały się suszone filety z kurczaka. Są suche i można je połamać w małe kawałki. Są w internetowych sklepach zoo ale można też wysuszyć samemu. Quote
malajka Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 cześć dogomaniaki:) ja polecam ciacha firmy Bubeck o nazwie 'waniliowe całuski' 'vanille kusse' długo szukałam ciastek które będa zdrowe a jednocześnie smaczne trafiłam przypadkowo na te ciastka i jak dla mnie rewelacja skład to wanilia i kiełki kukurydzy , bez cukru i sztucznych konserwantów. kupuje dużą pake 750 g kosztuja 17,50. pies nie ma uczulenia po nich , ani łupieżu futrzysko jest ok. Quote
evel Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Mój pies absolutnie szaleje za... RC dla yorków :evil_lol: Ale obecnie próbujemy suszyć mięso metodą naturalną, że tak powiem i zobaczymy co z tego wyjdzie ;) Quote
evel Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Metheora napisał(a):ja też mam problem... na początku RC dla wybrednych działało ale są za drobne no i się znudziły bo takie kulki w misce są za fri :)...karma sucha nie przejdzie nie ma szans... próbowałam kabanosy- nic, kurczak -średnio, parówka -nie da rady, nie chcę z resztą dawać jakiś nie za dobrych rzeczy dla psa... indyk nie, ryba nie poręczna ale też i tak nie... najlepiej było z wołowiną ale się chyba znudziła... co teraz? niedługo egzaminy psinka umie wszystko tylko brak motywacji... ktoś mi polecił serce wołowe- jutro kupie... ale moze macie jakiś pomysły na wybredne szczeniaczki? karma tylko za coś, a nie za darmo? ;) Quote
gops Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Metheora napisał(a):ja też mam problem... na początku RC dla wybrednych działało ale są za drobne no i się znudziły bo takie kulki w misce są za fri :)...karma sucha nie przejdzie nie ma szans... próbowałam kabanosy- nic, kurczak -średnio, parówka -nie da rady, nie chcę z resztą dawać jakiś nie za dobrych rzeczy dla psa... indyk nie, ryba nie poręczna ale też i tak nie... najlepiej było z wołowiną ale się chyba znudziła... co teraz? niedługo egzaminy psinka umie wszystko tylko brak motywacji... ktoś mi polecił serce wołowe- jutro kupie... ale moze macie jakiś pomysły na wybredne szczeniaczki? moze watrobka? moje szaleja za tym najbardziej Quote
MakeBelieve Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Ciasteczka wątróbkowe ;) Ew. Doggie woogie- ciasteczka do kupienia, na allegro albo stronie doggiewoogie.pl Quote
engelina_88 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Moj pies tez przepada za przysmakami dla jorków :) Teraz kombinujemy tez z żółtym serem, na razie się sprawdza, zobaczymy czy się nie znudzi. Quote
Qeeriefire Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Polecam mięsne kosteczki firmy Maced , są w plastikowym tak jakby słoiczku , a taki słoiczek kosztuje 12 złotych Quote
sator_k_ Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 mój pies szaleje za czymś takim: http://www.zooplus.pl/shop/psy/gryzaki_dla_psa/kaski_nagradzajace/48278 i to też lubi: https://www.zooplus.pl/shop/psy/gryzaki_dla_psa/przysmaki_wieprzowe/62275 Dla przewodnika tez są wygodne, bo są małe, miękkie i psiak może szybko je zjeść. Dla mnie kosteczki Maced były o tyle złe, że pies musiał chwile je pogryźć.:) Quote
olekg89 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 24h bez jedzenia i bd pracować za marchewke. Quote
Qeeriefire Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Przecierz one są mieciusienkie ? - może ci się trchę zeschły Quote
sator_k_ Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Nic się nie zeschło, tylko ja sie pomyliłam.;) Ja z Maceda kupiłam mięsne, ale KRĄŻKI :) Przepraszam za pomyłkę. Quote
Kinia Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Collie napisał(a):Polecam mięsne kosteczki firmy Maced , są w plastikowym tak jakby słoiczku , a taki słoiczek kosztuje 12 złotych Ja to kupiłam, a mam wiecznie głodnego labiszona i nie są bardzo motywujące... Tzn są, ale ja potrzebuje czegoś, co zmotywuje mi psa do agility w upale, ostatnio sprawdziła mi się jakieś śmierdząca kiełbaska, ale wole coś tak jak w temacie: suchego:) Quote
MakeBelieve Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Mojemu psu szybko się znudziły te macedy... Ja polecam doggie woogie, można poprosić dowolnej wielkości i bardziej miękkie np. ;) Quote
engelina_88 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 w upale? to moze kubeł wody? Suche zdecydowanie nie jest, ale w UPALE (!) na pewno motywujące. Quote
xxxx52 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Moje psy uwielbiaja ,suszone penisy od bykow,suszone krowie i krolicze jelita ,suszone miesa,suszone kurze szyjki,smakolyki zawierajace rybe,wolowine i barana,sa w postaci cienkich rurek ,czy paskow. Quote
PsiSnack Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 [FONT="]Witam![/FONT] [FONT="]Polecam domowe przysmaki dla psów, obecnie w ofercie posiadam następujące ciasteczka: [/FONT] [FONT="]Marchewkowe z otrębami pszennymi 20 dkg 6 zł[/FONT] [FONT="]Owsiane z jogurtem naturalnym 20 dkg 8 zł[/FONT] [FONT="]Jabłkowo-cynamonowe z otrębami pszennymi 20 dkg 6 zł[/FONT] [FONT="]Z żółtym serem 20 dkg 7 zł[/FONT] [FONT="]Maślane z miodem 20 dkg 10 zł [/FONT] [FONT="]Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę pisać. [/FONT] Quote
Qeeriefire Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Nela uwielbia kosteczki maced . Jej nigdy się nie znudzą ;) bo kupujemy mix mięsnych kosteczek gdzie są wszystkie rodzaje wymieszane -więc różności , pyszności :) Quote
toskana Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 [quote name='Collie']Nela uwielbia kosteczki maced . Jej nigdy się nie znudzą ;) bo kupujemy mix mięsnych kosteczek gdzie są wszystkie rodzaje wymieszane -więc różności , pyszności :) ostatnio pojawiły się podobne przysmaki w większych opakowaniach Quote
gryf80 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 teraz wyrzucili na rynek(rc)aktiv dla psów dorosłych(eduki niby dla szczeniąt produkowane) Quote
gosikf & dogs Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Dostałam reklamę na maila, mam zamiar wypróbować te activ. Napiszę jak działają na moje boksy. Eduki są dla nich smaczne jak żadne inne suche ciasteczka, choć w sumie one są pół mokre, mięciutkie, wielkości paznokcia. Twardnieją po jakimś czasie w kieszeni, ale nie tracą przy tym na atrakcyjności;)Są dla szczeniąt ale też dla dorosłych psów, szczególnie dla mało aktywnych, są dietetyczne, odpowiednie dla psów otyłych. Małe paczki to fajny pomysł, ale jak dla mnie i tak za drogie są. Przy intensywnym szkoleniu to spory wydatek. Quote
Recommended Posts