Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Staffko poczekam na jeszcze jeden brak kultury lub cos niemilego ze strony Kaczego i wysune jego kandydature do bana......

Nie probuj misiek :evilbat: :robot: :Dog_run: :BIG:

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Staff-ka... hmm to było w tym roku... tyle jeszcze pamiętam.. albo mnie facet wkręcił w takim razie... albo miałam zwidy z nazwa tej hodowli :D

Nie mam katalogu bo nie wystawiałam tam żadnego swojego psiura... ale normalnie pan co stał obok sie włączył do mojej dyskusji z koleżanką i trajkotał nam przez następną godzinę.... suczka miała biała prawie głowę....a reszta brazowo-biała... mówił że czeka bo wystawia ją w klasie championów.. nie zweryfikowałam tego bo nie doczekałam tej rywalizacji... wiec nie potrafi stwierdzić czy to mi sie fakty mylą czy pan nakłamał :D

Pamięć ludzka bywa zawodna.... :)

Pozdrawiam

Asia&Arka&Mrowka&Cez

Posted

Staffka.. tak teraz czytam Twój post jeszcze raz.. i dochodzę do wniosku, że masz racyje jak najbardziej.... Z Antuszy to ta jego suczka nie była.... a ja miałam racyje że mi pamięć figle płata..... bo to pewnie Aptus był :D

To na A i to na A...... :roll:

Pozdrawiam

Asia&Arka&Mrowka&Cez

Posted

Widzę, że dyskusja się rozkręciła. Vasilisa -fajny piesek.

Odnośnie hodowli Z Antuszy- co prawda nie słychać o niej wiele ale polskie ASTy mają często korzenie własnie z przydomkiem z tej hodowli. Sam znam psy po reproduktorze Barabaszu Z Antuszy. Piękne pieski.

Posted

Mirku wiem ze miala dobre psy swiadczy o tym chocby pierwszy uzytkowy amstaff,Nelson......Poza tym nikt nie poddaje w watpliwosc niewatpliwej klasy tych stworzen z tej hodowli....A orientujesz sie czy ona wogule jeszcze istnieje ? :roll:

Posted

Taa, azja biało-żółta Championka to MAROON Aptus ,a rozmawiałaś w takim razie z p.M.Nianczyk - to się zgadza :D

carragan , dziekuje i w takim układzie "walnę" nowym tematem w HODOWLI :wink: :wink:

BAFLO BILL z Antuszy(przepraszam,ale mogłam błędnie napisać pierwszy człon imienia) również był utytułowanym psiakiem ,ale jak przestał sie liczyć na ringach "wyemigrował" z hodowli :-?

Obecnie p.L jest właścicielką CH.DIAMOND HILL Imperia-Staff ,ale Diament nie mieszka w hodowli tylko cały czas jest wypożyczany , juz był w Poznaniu 6-12 miesiecy,obecnie w Łodzi itd.Właścicielka ewentualnie pokazuje go na bardziej prestiżowych wystawach.

Przydomek istnieje i bedzie istniał ,ale jak na razie hodowla nie wydaje miotów, Staffiki też kiedys miała :-?

Posted

Staff-ka... i wszystko jasne :D Nie wiesz czasem jak jej poszło w tych championach? ... tylko współczuć, że przez tą świetną organizacje pies tam musiał 'kwitnąć' pewnie do 16-stej jak nie lepiej...

Staff-ka a ty kiedy bedziesz miała jakieś maluchy?.. chodzi mi o ASTy :D

Pozdrawiam

Asia&Arka&Mrówka&Cez

Posted

Buffalo Bill nie Baflo Bil :fadein: pierwszy inter :wink: (odrobilam prace domowac :D ) .....Nie mowie o wypozyczaniu psow chociaz przyznaje ze mi sie to nie podoba i nawet jesli Cerigen zostalby jakims najbardziej utylowanym wilczarzem w histori to nie skazalabym go na taki zywot....Na psy z tej hodowli czesto sie mozna natknac w rodowodach itp itd ale nie wydaje mi sie aby byly jakies szczeniaki po 2001.....Aczkolwiek nigdy nic nie wiadomo 8)

Apropo hodowli nie bede sie wypowiadac ale faktem jest ze byla dosyc prestizowa na wystawach,.....O ukladach panujacych w hodowli tez nie....

Posted

Hej ,

wspomniana Championka była III/3 ,no cóz organizacja- organizacją ale praca ARBITRA w ringu też robi swoje(czas) 8)

U mnie Maluchy(AST) spodziewane na wiosnę'04 :D :D :D :D :D

PS.

Jeśli Am'staff tylko Gang-Staff :wink: , albo

Chcesz Staffika czy Am'staffka zamów go w hodowli Staff-Ka :wink:

Posted

Buldog.. nie bądz taki zasadniczy :D ja sie pytałam staffki kiedy będzie miała jakieś małe ASTy.. więc już jej tak nie gań za tą reklamę :wink:

Posted
no, to jest niezle - jeszcze troche i mna zaczna dzieci straszyc :lol:

Czegoś tu nie rozumiem, jak to zaczną??!!

Ja już dawno wszystkie znajome dzieci Tobą straszę :megagrin:

Hmmm.... chyba się pospieszyłem, jak Buldożek o niczym nie wie :wink:

Posted

OOOOOOOOOOOOO :o nawet nie wiecie jakie to miłe ,jak człek jest w centrum zainteresowania ,zara mi sie przypomniały nastoletnie latka jak tak chłopak jeden z drugim :evil: ,to były czasy :angel:

No dobra Buldog przepraszam ,ale szczerze to nie było w zupełnosci celowe ,poprostu w ferworze pisania ,bo to sie faktycznie fajnie rymuje :D :D

A,ze wiersze pisze to tyz prawda.

Ale od razu sie przyznaje ,ze rymowanka z Gang-Staffem to nie moje dzieło ,aby ktos mnie nie posadził o "złodziejstwo autoryzacji" :wink:

Duza BUZKA dla wszystkich co sie ta za mna wstawiali i BULDOGOWI sie nie dali !!!!!! :drinking: :drinking: :drinking: