Cockerka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Moja dwuletnia suczka, która z teraz z piątku na sobotę w nocy urodziła 8 szczeniaków, no i kurcze pojawia się problem czym karmić pieska. No i chciałabym prosić kogoś, aby napisał mi taki jakby jadłospis, ile rayz dziennie powinna jeść, jak duze powinny być porcje posiłków i co one powinny zawierać. No i oczywiście co może jeść a co nie, fajnie by było gdyby mi ktoś przybliżył kwestie konkretnych dań, przygotowania ilosci konkretnych skłądników itd? Quote
Patka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Moja droga taką wiedzę zdobywa sie przed porodem odpisałam Ci w porzednim temacie, który założyłaś ... Google nie boli jest tego od groma!! http://www.google.pl/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&channel=s&hl=pl&source=hp&q=%C5%BCywienie+suki+po+porodzie&lr=&btnG=Szukaj+w+Google generalnie karm sukę często potrzebuję stały dostęp do wysokiej jakości suchej karmy suchej i sporo wody lub gotowanego zbilansowanego z dodatkiem dobrych witamin!! Quote
natka.jezewska Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Nawet w supermarketach są już gotowe posiłki dla mamusiek, wystarczy tylko poczytać na etykiecie, no a po porodzie to rzeczywiście trochę późno na zdobywanie tej wiedzy. Quote
Recommended Posts