Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wojtuś napisał(a):

Polubek nauka ... ważna,
zalicz prosimy wszystko teraz;);):)

cienko to widzę fizyka i angielski to nie moja specjalność
gdyby był ktoś kto dałby radę mi chociaż pomóc a fizyka wlecze się a mną już rok a a ngielski pół roku, ale takie są efekty tego jak w szkole średniej nie miało się żadnego języka obcego a na studiach myślą że każdy wszystko rozumie.
trudno decyzja podjęta będę wchodzić raz dziennie na dogo i przeglądać wątki, zrobię to co mam zrobić a potem zakuwanie dalej, jeszcze dzisiaj będę normalnie po południu do wieczorka późnego a od jutra tylko od 4-7 i potem ostra nauka i tak cały tydzień, co najwyżej z pracy będę zaglądać z fona na przerwie

Posted

Temida napisał(a):
No witam Cię serdecznie :)

Kurcze Temida ... ile tej bidy z nędzą ... zarżnąć się można, 3 psy wyciągniesz, znajdziesz Ds czy Dt a tu ryp z samego rana - 11 !!!!
Nie, naprawdę, bez potrząśnięcia i porządnego telepnięcia tym durnym polskim społeczeństwem to będzie walka z wiatrakami przez całe życie i cierpienie i bezdomność tych biednych zwierząt, które NICZYM sobie na taki los nie zasłużyły.

Posted

Temida napisał(a):
Pewnie Kasiu zaliczaj spokojnie :)

Amando Kochana a nasz spec od super banerków Polubek to Kasia:), Kasia studentka, jestem pełen podziwu, szkoła i praca i dogo;);)
Mnie tak jakoś sympatyczniej pisać po imieniu:);)

Martusia dzięki za ogłoszenia:)

Posted

no to angielski do przodu, ale na fizykę już nie zdążyłam. idę za 2 tyg. może to i dobrze bo wisi mi zaległy już tylko jeden egzamin a ten semestr już na bieżąco
ufffff :mdleje:

Posted

no wreszcie dogo wpuściło tylko ciekawe na jak długo. wczoraj po szkole jak wróciłam konałam i do tego jeszcze do południa dzisiaj jak byłam w domciu dogo zdechło, a potem to byłam w pracy i zaraz zabieram się za przegląd wątków i banerki, a jest dzisiaj co robić oj jest.

Posted

Temida napisał(a):
A tak Wojtusiu kochany Kasia nasza :)

Amando kochana a jestem ciekaw co na to nasza Kasia - czy chce być Nasza :)
Pozdrawiam i żeby Psiaki domki znalazły:)