Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Monias !
Gratulacje za tak piekną sunię !!!
Jest prześliczna (tfu, tfu, tfu ... na psa urok ;) )

Ze zdrówkiem psa może być tak, że przestawienie na karmę inną powoduje przejściowe problemy.
Nei oszukujmy się też, że sunia mogła w te deszcze zmoknąć i przeziębić sie przed adopcją - stąd katarek.

Natomiast nie polecam szelek - piesek gorzej sie na nich uczy chodzenia, o wiele mniej nad nim panujesz.

Posted

aneta napisał(a):
Monias !
Gratulacje za tak piekną sunię !!!
Jest prześliczna (tfu, tfu, tfu ... na psa urok ;) )

Ze zdrówkiem psa może być tak, że przestawienie na karmę inną powoduje przejściowe problemy.
Nei oszukujmy się też, że sunia mogła w te deszcze zmoknąć i przeziębić sie przed adopcją - stąd katarek.

Natomiast nie polecam szelek - piesek gorzej sie na nich uczy chodzenia, o wiele mniej nad nim panujesz.

Aneta - dziękuję za pochwały :D tzn. Rózia dziękuje :) Co do przeziębienia, to chorowała już w schronisku podobno. Generalnie czuje się swietnie - biega, szaleje, zjadlaby konia z kopytami, ale kaszel i katar ciagle sie utrzymyje (a juz 3 dawki antybiotyku dostala)...Dzis jedziemy na ostatnia dawke.
Co do szelek, to ktos juz mala nauczyl chodzic na smyczy, bo chodzi pieknie...pilnuje sie nozki (no chyba ze zobaczy ptaszka :D ), wiec to juz wiekszego problemu nie stanowi :)

Bylismy z Rózią na działce od piatku, pozniej zamieszcze kilka fotek :)
Pozdrowionka dogomaniaczki/dogomaniacy :)

Posted

ale gorąco było w ten weekend :eviltong: odpoczynek w cieniu na działeczce...

I troszkę na słoneczku...witaminka D potrzebna :)

Rózia przytyła już 250 gram :D:D

Posted

Rózia gagatek jeden porwała dziś ze stołu truskawkę i po cichaczu wtryniła pod stołem:diabloti: myslala, ze nikt nie zauwazy, ale wydalo sie - czerwone łapki i resztki truskawki na dywanie!!:evil_lol:
Urwis jeden!:mad:

Posted

Róziek w całej swojej wielmożnej rozbrykanej osobowości :cool1:

A tu chciała zjeść aparat :D

Ale w końcu zdecydowała, że miś to lepszy kąsek :cool3:

Posted

Rany Monias ale ona jest cudna:loveu::loveu::loveu:piękna suńka i przytyła:multi:

[SIZE="1"]wkleiłam kilka zdjęć do wątku metamorfozy, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko:cool3:

Posted

dzięki Wam :D no wesołek z niej niesamowity :)
i oczywiście nie mam nic przeciwko wklejeniu na metamorfozy - moge tylko podziekowac :p
a Rózia już ma pół kilo do przodu :loveu: ( po wypróżnieniu :P )

Posted

Monias napisał(a):
Rózia gagatek jeden porwała dziś ze stołu truskawkę i po cichaczu wtryniła pod stołem:diabloti: myslala, ze nikt nie zauwazy, ale wydalo sie - czerwone łapki i resztki truskawki na dywanie!!:evil_lol:
Urwis jeden!:mad:

Może ona chciała po prostu być... RÓZIOWA :)

Świetna jest, jak ta moja dzidzia się wybryka, to też się zdecyduję na jakąś pudelinią bidę ze schronu :)