Monias Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 a tu jeszcze znalazłam zdjęcia juz wesolej Rózi sprzed strzyżenia :) Quote
Dziaga Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Rózia ma piękne ciemne uszki i pysk, słodki piesio :) Quote
Monias Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 dziękuje :D Foteczek w miarę możliwości będzie więcej :) Quote
anetek100 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 a te jej zgrabne długie łapki do dosłownie sama słoducz a te szaleństwo z zabaweczką to już w ogóle:) Quote
al'akir Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 świetnie bawi się pluszakiem:loveu::loveu::loveu: Quote
aneta Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Monias ! Gratulacje za tak piekną sunię !!! Jest prześliczna (tfu, tfu, tfu ... na psa urok ;) ) Ze zdrówkiem psa może być tak, że przestawienie na karmę inną powoduje przejściowe problemy. Nei oszukujmy się też, że sunia mogła w te deszcze zmoknąć i przeziębić sie przed adopcją - stąd katarek. Natomiast nie polecam szelek - piesek gorzej sie na nich uczy chodzenia, o wiele mniej nad nim panujesz. Quote
Monias Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 aneta napisał(a):Monias ! Gratulacje za tak piekną sunię !!! Jest prześliczna (tfu, tfu, tfu ... na psa urok ;) ) Ze zdrówkiem psa może być tak, że przestawienie na karmę inną powoduje przejściowe problemy. Nei oszukujmy się też, że sunia mogła w te deszcze zmoknąć i przeziębić sie przed adopcją - stąd katarek. Natomiast nie polecam szelek - piesek gorzej sie na nich uczy chodzenia, o wiele mniej nad nim panujesz. Aneta - dziękuję za pochwały :D tzn. Rózia dziękuje :) Co do przeziębienia, to chorowała już w schronisku podobno. Generalnie czuje się swietnie - biega, szaleje, zjadlaby konia z kopytami, ale kaszel i katar ciagle sie utrzymyje (a juz 3 dawki antybiotyku dostala)...Dzis jedziemy na ostatnia dawke. Co do szelek, to ktos juz mala nauczyl chodzic na smyczy, bo chodzi pieknie...pilnuje sie nozki (no chyba ze zobaczy ptaszka :D ), wiec to juz wiekszego problemu nie stanowi :) Bylismy z Rózią na działce od piatku, pozniej zamieszcze kilka fotek :) Pozdrowionka dogomaniaczki/dogomaniacy :) Quote
Monias Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 ale gorąco było w ten weekend :eviltong: odpoczynek w cieniu na działeczce... I troszkę na słoneczku...witaminka D potrzebna :) Rózia przytyła już 250 gram :D:D Quote
anetek100 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 cudeńko.. i ta ulga w promyczkachsłońca świetne zdjęcia:)szczęsliwa, bezpieczna i zadowolona psinka Quote
filodendron Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Ale fajne fotki :) Ja też chcę na trawkę! Szczęśliwa suńka :) Quote
Energy Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Super zdjęcia:lol:szczęśliwa, śliczna suńka i już przytyła:loveu: Na pewno uwielbia biegać po trawce:lol: Quote
Monias Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 oj uwielbia uwielbia :D mogłaby biegac cały dzień :p Dziękuję za pochwały :) Quote
Monias Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Rózia gagatek jeden porwała dziś ze stołu truskawkę i po cichaczu wtryniła pod stołem:diabloti: myslala, ze nikt nie zauwazy, ale wydalo sie - czerwone łapki i resztki truskawki na dywanie!!:evil_lol: Urwis jeden!:mad: Quote
Energy Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Zdolna dziewczynka:lol: Moje suczydła też lubią owoce:lol: Quote
filodendron Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Jak miło zobaczyć kolejnego pudliszona, który wylądował kołami do góry na piernatach ;) :) Quote
Monias Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Róziek w całej swojej wielmożnej rozbrykanej osobowości :cool1: A tu chciała zjeść aparat :D Ale w końcu zdecydowała, że miś to lepszy kąsek :cool3: Quote
filodendron Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Śliczna i wesolutka sunieczka się z niej robi :) Quote
Energy Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Rany Monias ale ona jest cudna:loveu::loveu::loveu:piękna suńka i przytyła:multi: [SIZE="1"]wkleiłam kilka zdjęć do wątku metamorfozy, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko:cool3: Quote
Monias Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 dzięki Wam :D no wesołek z niej niesamowity :) i oczywiście nie mam nic przeciwko wklejeniu na metamorfozy - moge tylko podziekowac :p a Rózia już ma pół kilo do przodu :loveu: ( po wypróżnieniu :P ) Quote
Bura Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Monias napisał(a):Rózia gagatek jeden porwała dziś ze stołu truskawkę i po cichaczu wtryniła pod stołem:diabloti: myslala, ze nikt nie zauwazy, ale wydalo sie - czerwone łapki i resztki truskawki na dywanie!!:evil_lol: Urwis jeden!:mad: Może ona chciała po prostu być... RÓZIOWA :) Świetna jest, jak ta moja dzidzia się wybryka, to też się zdecyduję na jakąś pudelinią bidę ze schronu :) Quote
Recommended Posts