Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie miałam dziś aparatu bo zdjęcia były by super Erniś bawił się dziś jak młody psiak nawet dostałam buziaka w policzek.Dałam mu nagrodę to teraz za każdym razem czeka na nią super psiak!!!

• Replies 551
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sylwiaso napisał(a):
cioteczki Erniś nie może biegać z chłopakami dzieje się to samo co z Marcelkiem kładzie łape i mówi "chłoptaś ja tu rządze"

No widzę,ze Erni nam odżył naprawdę...kogo sobie tak upodobał?

Posted

Naszego Zoranka ale z Elmusiem zaczyna robić to samo!Nie puszczam chłopaków razem od momentu Maksia,ale byliśmy razem z Krzychem wypuszczaliśmy na placyk zabaw a resztę obok domu i Erniś chciał tylko powąchać Zoranka i w tym momencie słyszymy warczenie i głowa przy głowie ale to były sekundy bo to było obok nas i koledzy poszli w różne strony!

Posted

sylwiaso napisał(a):
Naszego Zoranka ale z Elmusiem zaczyna robić to samo!Nie puszczam chłopaków razem od momentu Maksia,ale byliśmy razem z Krzychem wypuszczaliśmy na placyk zabaw a resztę obok domu i Erniś chciał tylko powąchać Zoranka i w tym momencie słyszymy warczenie i głowa przy głowie ale to były sekundy bo to było obok nas i koledzy poszli w różne strony!

No proszę to Erni zaczął warczeć na Zorana...a co na to Zoran i Elmo?

Posted

Elmusia przy tym nie było a Zoranek poddał się przycupnął na chwilkę to były sekundy ja myślę,że Erniś by chyba nie ugryzł?!A jak biega Elmuś obok boksu Ernisia to na niego warczy.

Posted

sylwiaso napisał(a):
Elmusia przy tym nie było a Zoranek poddał się przycupnął na chwilkę to były sekundy ja myślę,że Erniś by chyba nie ugryzł?!A jak biega Elmuś obok boksu Ernisia to na niego warczy.

Starszy pan jeszcze pełen wigoru...próbuje pokazać,ze nie jest taki stary...

Posted

Ale super wygląda,jak wielki i jaki ruchliwy...widac ,ze mu dobrze...no to wcale nie dziwię się,ze zaczyna rządzić...w końcu doszedł pewnie do wniosku,ze jest tam największy...a co...