Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 551
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widziałam jego reakcję na inne psy pierwszego dnia, uwielbiam takie psy :-) Przywitał się radośnie, bez zaczepek. Mam nadzieję, że tak mu zostanie i nie będzie chciał stróżować jak Bojcia.

Posted

Ranka pięknie się goi polewamy jeszcze płynem który wzięłam od p.doktor Erni to wyjątkowy psiak już się zakolegowaliśmy jak wchodzę do psiaków to szczeka takim ochrypłym tenorem...."ciocia otwieraj idziemy na spacerek"mam wielką ochotę zabrać go na spacerek do lasu z całą gromadą,ale jeszce się boję!!!co Wy na to może iść?!

Posted

sylwiaso napisał(a):
Ranka pięknie się goi polewamy jeszcze płynem który wzięłam od p.doktor Erni to wyjątkowy psiak już się zakolegowaliśmy jak wchodzę do psiaków to szczeka takim ochrypłym tenorem...."ciocia otwieraj idziemy na spacerek"mam wielką ochotę zabrać go na spacerek do lasu z całą gromadą,ale jeszce się boję!!!co Wy na to może iść?!

Może na długiej smyczy...a potem zobaczysz czy wraca i pozwól mu pobiegać...Mamanabank zamówi adresówki Dla Elmo,Erniego i Bojki...juz ją o to prosiłam...który z "naszych"psiaków nie ma jeszcze adresówki?

Posted

To ile potrzeba adresówek i co ma być na nich napisane? Imiona psiaków, czy nazwa hoteliku? Czyj nr telefonu? Proszę o szczegółowe instrukcje. Poproszę Figęfigę o zamówienie, póki aukcja jest aktualna. Potem znowu może zniknąć.

Posted

mamanabank napisał(a):
To ile potrzeba adresówek i co ma być na nich napisane? Imiona psiaków, czy nazwa hoteliku? Czyj nr telefonu? Proszę o szczegółowe instrukcje. Poproszę Figęfigę o zamówienie, póki aukcja jest aktualna. Potem znowu może zniknąć.

Już wysłałam prośbę do Figi,zeby tylko chciała się pośpieszyć...z instrukcjami...

Posted

Erni,Elmuś,Bojcia,Florci to nie potrzeba bo jej wystarczą spacerki na podwóreczku!Ja bym napisała imię i tel.do mnie i może do Was która cioteczka by się zgodziła podać nr.tel

Posted

Przesympatyczny psiak ogonek mu lata jak mnie widzi to jest dobry znak!!!!zupełnie bezkonfliktowy!otwieram mu kojec i Ernis sobie chodzi,ale zauważyłam,że najbardziej lubi być na placu zabaw sam!

Posted

sylwiaso napisał(a):
Przesympatyczny psiak ogonek mu lata jak mnie widzi to jest dobry znak!!!!zupełnie bezkonfliktowy!otwieram mu kojec i Ernis sobie chodzi,ale zauważyłam,że najbardziej lubi być na placu zabaw sam!

Rana pięknie się goi i zarasta,Erni pewnie ma juz swoje nawyki i woli byc sam...jak to starszy pan...

Posted

O tak zaprezentujemy Ernisia a obróżka i smyczka piękna!Dziś Erniś doszedł do mnie wymiziałam go,odszedł i znów podszedł!!!!ja mam wrażenie że nigdy nikt nie dbał o Erniego nie miział nie przytulał!!!

Posted

[quote name='sylwiaso']O tak zaprezentujemy Ernisia a obróżka i smyczka piękna!Dziś Erniś doszedł do mnie wymiziałam go,odszedł i znów podszedł!!!!ja mam wrażenie że nigdy nikt nie dbał o Erniego nie miział nie przytulał!!![/QUOTE]
A potem jeszcze na stare lata wyrzucił bo psiak leżał wywalony przy drodze i nie miał siły już poruszać się...

Posted

Była coopa,Sylwia,jeszcze raz zaaplikuje Erniemu Laktulozę i będzie wszystko ok...za lek zapłaciłam 8zł ze skarpety(oddałam Sylwii)...a naszego Erniego bedzie można nazywac niedługo Erni-parówa,tak ładnie zaokrąglił się...widac ,ze jest spokojny,chodzi po podwórku i czuje się najwazniejszy...i tak smiesznie podnosi wysoko łapki jak chodzi...