Romka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Pewnie jeszcze nie wierzy swojemu szczęściu... Quote
mamanabank Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Widziałam jego reakcję na inne psy pierwszego dnia, uwielbiam takie psy :-) Przywitał się radośnie, bez zaczepek. Mam nadzieję, że tak mu zostanie i nie będzie chciał stróżować jak Bojcia. Quote
sylwiaso Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Nic się nie zmieniło Erni chodzi sobie dojdzie do mnie przywita się pójdzie dalej nie zaczepia nikogo Super psinka! Quote
Romka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 [quote name='sylwiaso']Nic się nie zmieniło Erni chodzi sobie dojdzie do mnie przywita się pójdzie dalej nie zaczepia nikogo Super psinka! A pyszczydło czasami uśmiecha się?Widziałam go tylko raz usmiechniętego po spacerku jeszcze latem..o tu: http://img228.imageshack.us/img228/4562/s6301167.jpg. Quote
sylwiaso Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Pyszczydło się śmieje kolega jest ze wszystkimi!Erni to przykład Super psiaka! Quote
Romka Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Erni i Elmo dostali dziś leki na odrobaczenie,zestaw super,taki jak otrzymał Leon...Sylwuś masz już te leki? Quote
sylwiaso Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Ranka pięknie się goi polewamy jeszcze płynem który wzięłam od p.doktor Erni to wyjątkowy psiak już się zakolegowaliśmy jak wchodzę do psiaków to szczeka takim ochrypłym tenorem...."ciocia otwieraj idziemy na spacerek"mam wielką ochotę zabrać go na spacerek do lasu z całą gromadą,ale jeszce się boję!!!co Wy na to może iść?! Quote
Romka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 sylwiaso napisał(a):Ranka pięknie się goi polewamy jeszcze płynem który wzięłam od p.doktor Erni to wyjątkowy psiak już się zakolegowaliśmy jak wchodzę do psiaków to szczeka takim ochrypłym tenorem...."ciocia otwieraj idziemy na spacerek"mam wielką ochotę zabrać go na spacerek do lasu z całą gromadą,ale jeszce się boję!!!co Wy na to może iść?! Może na długiej smyczy...a potem zobaczysz czy wraca i pozwól mu pobiegać...Mamanabank zamówi adresówki Dla Elmo,Erniego i Bojki...juz ją o to prosiłam...który z "naszych"psiaków nie ma jeszcze adresówki? Quote
mamanabank Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 To ile potrzeba adresówek i co ma być na nich napisane? Imiona psiaków, czy nazwa hoteliku? Czyj nr telefonu? Proszę o szczegółowe instrukcje. Poproszę Figęfigę o zamówienie, póki aukcja jest aktualna. Potem znowu może zniknąć. Quote
Romka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 mamanabank napisał(a):To ile potrzeba adresówek i co ma być na nich napisane? Imiona psiaków, czy nazwa hoteliku? Czyj nr telefonu? Proszę o szczegółowe instrukcje. Poproszę Figęfigę o zamówienie, póki aukcja jest aktualna. Potem znowu może zniknąć. Już wysłałam prośbę do Figi,zeby tylko chciała się pośpieszyć...z instrukcjami... Quote
sylwiaso Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Erni,Elmuś,Bojcia,Florci to nie potrzeba bo jej wystarczą spacerki na podwóreczku!Ja bym napisała imię i tel.do mnie i może do Was która cioteczka by się zgodziła podać nr.tel Quote
sylwiaso Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Przesympatyczny psiak ogonek mu lata jak mnie widzi to jest dobry znak!!!!zupełnie bezkonfliktowy!otwieram mu kojec i Ernis sobie chodzi,ale zauważyłam,że najbardziej lubi być na placu zabaw sam! Quote
Romka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 sylwiaso napisał(a):Przesympatyczny psiak ogonek mu lata jak mnie widzi to jest dobry znak!!!!zupełnie bezkonfliktowy!otwieram mu kojec i Ernis sobie chodzi,ale zauważyłam,że najbardziej lubi być na placu zabaw sam! Rana pięknie się goi i zarasta,Erni pewnie ma juz swoje nawyki i woli byc sam...jak to starszy pan... Quote
Romka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Erni dostał od ciotek piękną obróżkę i smyczkę,niedługo będzie też adresówka i wtedy ciotka Sylwia pokaże nam Erniego w nowej obróżce... Quote
sylwiaso Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 O tak zaprezentujemy Ernisia a obróżka i smyczka piękna!Dziś Erniś doszedł do mnie wymiziałam go,odszedł i znów podszedł!!!!ja mam wrażenie że nigdy nikt nie dbał o Erniego nie miział nie przytulał!!! Quote
Romka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='sylwiaso']O tak zaprezentujemy Ernisia a obróżka i smyczka piękna!Dziś Erniś doszedł do mnie wymiziałam go,odszedł i znów podszedł!!!!ja mam wrażenie że nigdy nikt nie dbał o Erniego nie miział nie przytulał!!![/QUOTE] A potem jeszcze na stare lata wyrzucił bo psiak leżał wywalony przy drodze i nie miał siły już poruszać się... Quote
sylwiaso Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Ten łobuz dostanie za swoje....jest sprawiedliwość wierzę,że jest!!! Quote
Romka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Nasz staruszek Erni ma kłopoty z coopą,nie może jej zrobić od 2 dni...ale juz działamy w kierunku "duża coopa Erniego"... Quote
Romka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Była coopa,Sylwia,jeszcze raz zaaplikuje Erniemu Laktulozę i będzie wszystko ok...za lek zapłaciłam 8zł ze skarpety(oddałam Sylwii)...a naszego Erniego bedzie można nazywac niedługo Erni-parówa,tak ładnie zaokrąglił się...widac ,ze jest spokojny,chodzi po podwórku i czuje się najwazniejszy...i tak smiesznie podnosi wysoko łapki jak chodzi... Quote
Romka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Nasz kochany Erni,bardzo szczęśliwy w hoteliku u Sylwii: Quote
Romka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Spacerek też dziś był,zobaczcie jak śmieszne stawia łapy: Quote
Recommended Posts