sylwiaso Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Erni WYGRALIŚMY!!!!Dziękujemy ciociu Romciu:multi::loveu::multi: Quote
Romka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 sylwiaso napisał(a):Erni WYGRALIŚMY!!!!Dziękujemy ciociu Romciu:multi::loveu::multi: A ja ,dziękuję p.Kasi z gminy,ze przekonała tę najważniejszą osobę i...ZGODZILI SIĘ! Jutro Erni jedzie do hoteliku do Sylwiaso,wiezie go Mamanabank...najpierw jednak wizyta u p.doktor,bo Erni ma dużą ranę(dobrze się goi)ale trzeba ja 2 razy dziennie przemywać...Erni na pewno odzyska spokój.Już się cieszę na myśl jaki będzie szczęśliwy. Quote
kajkoowa Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Świetnie, Erni teraz może być tylko lepiej! Quote
Paula03 Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Ale super wieści! Bardzo się cieszę! Quote
sylwiaso Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Erni biedulko do zobaczenia jutro juz w "lasku"u cioci!!!Wszystko przygotowane budka pełna świeżego sianka!! Quote
sylwiaso Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Erni już wszyscy na ciebie czekają i zobacz jak nad "laskiem" słoneczko pięknie wschodzi!!! Quote
Romka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Pięknie!~To widok na starorzecze chyba,cudnie...zaraz jedziemy z Mamanabank po Rudolfa...czekam na nią,potem do lecznicy a potem do hoteliku. Quote
kajkoowa Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Po Rudolfa? Może po Erniego byście zajechały, co? :) Quote
Romka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Kaja10014 napisał(a):Po Rudolfa? Może po Erniego byście zajechały, co? :) No i oczywiście Kaju,ze po Erniego ,z nadmiaru bodżców mózg się lasuje...a Erni juz u Sylwiaso,obejrzał teren,poznał niektóre psiaki,Zorana ,Elmo,Bojkę,Fionkę,dostał od ciotki Romki pasztecik...i podniósł ogon w górę...obejrzał boks i przymierzył się do budy...po sąsiedzku ma Bellę i Maksia...już jest lepiej.Szwy zdjęte,rana przemyta...trzeba ja będzie przemywać 2 razy dziennie,ale Erni dzielnie znosi zabiegi,więc teraz będą już tylko zdjęcia"usmiechnięte".Jak wyzdrowieje ciachniemy jajeczka...chłopak będize od teraz miał juz tylko lepsze zycie... Quote
Romka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Romka napisał(a):Pięknie!~To widok na starorzecze chyba,cudnie...zaraz jedziemy z Mamanabank po Rudolfa...czekam na nią,potem do lecznicy a potem do hoteliku. Pisałam coś na wątku Rudolfa i śpiesząc się do Erniego w pośpiechu napisałam to co wyżej...ale Kaja ma oko i zaraz zobaczyła mój błąd... Quote
kajkoowa Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 No Erni, jeszcze chwila i nasza kochana cioteczka sylwiaso będzie wrzucać Twoje uśmiechnięte zdjęcia! Quote
mamanabank Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 No, oczywiście, że po Erniego :-) Erni jest już u Sylwii bardzo zadowolony :-) Quote
sylwiaso Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 cioteczki dopiero wchodze na wątek bo wylądowałam u lekarza z zapaleniem gardła!Erni tak jak pisały cioteczki jest zadowolony przemyłam mu rankę stał spokojnie biedulek wie że to jest potrzebne!Niech sobie odpoczywa jest sam w boksie! Quote
Romka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Odpocznie na pewno,ma spokój nie musi uważać z której strony przyjdzie niebezpieczeństwo...no i będzie biegał po dużym terenie a wiosna ciotki zabiorą go na spacer... Quote
Paula03 Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Nawet nie wiecie jak się cieszę, że Erni jest u Sylwi! Quote
Jolusia Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Okropną biedulek ma tę ranę na boku. Najważniejsze, że już jest bezpieczny, ma opiekę, to i powoli dojdzie do siebie. Quote
Romka Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Paula ,zmień tytuł wątku...jest już w hoteliku... Quote
Romka Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Sylwuś Erni był odrobaczany w czerwcu 2010 roku,sprawdziłam w schronisku,trzeba go odrobaczyć...najlepiej ze wszystkim psiakami... Quote
sylwiaso Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Erni zjadł ładnie śniadanko potem jak weszłam do niego do boksu wyszedł się ze mną przywitać dostał kiełbaskę i zaczęliśmy zabieg dzis nie był taki chętny polałam mu tymi preparatami a on potem wskoczył do budki i już nie chciał wyjść chyba sie na mnie obraził!ale jest taki grzeczny merdał ogonkiem ,powolutku będziemy się przyzwyczajać do siebie!Pauluniu dziękuję Ci bardzo ja też się cieszę,że Erni jest u mnie i że wszyscy mogliśmy mu pomóc!Szkoda że dziś nie kupiłam tych tablete, bo brałam dla Florci ale jak będę za 3 dni po Zoranka to kupię!!! Quote
Romka Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 sylwiaso napisał(a):Erni zjadł ładnie śniadanko potem jak weszłam do niego do boksu wyszedł się ze mną przywitać dostał kiełbaskę i zaczęliśmy zabieg dzis nie był taki chętny polałam mu tymi preparatami a on potem wskoczył do budki i już nie chciał wyjść chyba sie na mnie obraził!ale jest taki grzeczny merdał ogonkiem ,powolutku będziemy się przyzwyczajać do siebie!Pauluniu dziękuję Ci bardzo ja też się cieszę,że Erni jest u mnie i że wszyscy mogliśmy mu pomóc!Szkoda że dziś nie kupiłam tych tablete, bo brałam dla Florci ale jak będę za 3 dni po Zoranka to kupię!!! Widziałam Zoranka,odpoczywał po kastracji,cichutki i bardzo smutny był jak wychodziłam z lecznicy...,bo jeszcze nie wiecie,ze znów mamy kolejny nabytek w schronisku,owczarka niemieckiego długowłosego,którego z Mamnabank zaprowadziłysmy do lecznicy...więcej Mamanabank jak wróci do domu...i pewnie mu watek załozy... Quote
sylwiaso Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Chciałam przesłać zdjęcia nie przechodzą jutro wyśle!cioteczki u nas wszystko dobrze Erni już się ze mną zaprzyjażnił super piesio spokojny Erniś jutro pokażemy cioteczkom fotki! Quote
sylwiaso Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Spokojniutki nie wadzi nikomu biedaczek bardzo się cieszę,że jest u mnie! Quote
Recommended Posts