Romka Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Odżył ale w sobotę dostał w ucho od Aresa,musiałam,krzyknąć na chłopaków ze wszystkich sił...ucho Erniego było we krwi i trochę poszarpane...jest najstarszym a przez to najsłabszym psiakiem w boksie... Quote
Romka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 W sobotę wyszedł specjalnie do mnie...przypilnowałam,żeby Ares nie wyjadał mu z miski... Quote
Romka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Erni ma ranę szarpaną na boku...prawdopodobnie ugryzł go Ares...Erni był w lecznicy na szyciu tej rany. Quote
sylwiaso Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Ciocia Romcia bardzo martwi się o Erniego dostałam dziś PW!!!!!!!!Erniś chyba trzeba bedzie Ci pomóc!!! Quote
sylwiaso Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 I pomożemy!!!!Romcia jutro najpóżniej w poniedziałek jedzie walczyć z gminą o Erniego a potem to już tylko droga przez las,rzeczkę i do "lasku brzozowego":multi::loveu::multi: Quote
Romka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 sylwiaso napisał(a):I pomożemy!!!!Romcia jutro najpóżniej w poniedziałek jedzie walczyć z gminą o Erniego a potem to już tylko droga przez las,rzeczkę i do "lasku brzozowego":multi::loveu::multi: Trzymajcie kciuki,zeby gmina zgodziła się przenieść Erniego do Sylwii... Quote
sylwiaso Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Romciu trzymamy:thumbs::thumbs::thumbs:!!! Quote
Romka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 W poniedziałek będzie wiadomo czy gmina zgodzi się... Quote
sylwiaso Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Erni musi się biedaczku udać!!!!:multi::loveu::multi: Quote
Romka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Przytył,poprosiłam,zeby siedział w boksie z Laseczką i Reksem,ma trochę spokoju...zobaczcie jak go Ares urządził...wyszedł z budy tylko po wędzone kosteczki...mam nadzieję,ze w poniedziałek będzie już lepiej... Quote
Romka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Obrywał od Cynka,obrywał od Aresa,obrywał od Borysa...jest już stary i najsłabszy w boksie i przegrywa,mam nadzieję,ze teraz będzie już tylko lepiej...w poniedziałek mam nadzieję zawieżć go Sylwiaso do hoteliku... Quote
sylwiaso Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 A my czekamy w poniedziałek Erni jeszcze chwilkę-wytrzymaj!!!!! Quote
Paula03 Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Fatalnie ta rana wygląda... Erni wytrzymaj będziesz miał tak fajnie! Quote
sylwiaso Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Erni "lasek brzozowy"wita Cię z rana biedulu!!! Quote
Romka Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Wysłałam już wątek do p.Kasi z gminy,zeby zobaczyła zaraz rano w poniedziałek jak tylko przyjdzie do pracy...trzymajcie kciuki... Quote
sylwiaso Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Romciu ale miałaś pomysł,żeby wysłać info.do p.Kasi zobaczy będzie miała lepszy obraz tej sytuacji!!! Quote
Recommended Posts