Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Odżył ale w sobotę dostał w ucho od Aresa,musiałam,krzyknąć na chłopaków ze wszystkich sił...ucho Erniego było we krwi i trochę poszarpane...jest najstarszym a przez to najsłabszym psiakiem w boksie...

• Replies 551
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

I pomożemy!!!!Romcia jutro najpóżniej w poniedziałek jedzie walczyć z gminą o Erniego a potem to już tylko droga przez las,rzeczkę i do "lasku brzozowego":multi::loveu::multi:

Posted

sylwiaso napisał(a):
I pomożemy!!!!Romcia jutro najpóżniej w poniedziałek jedzie walczyć z gminą o Erniego a potem to już tylko droga przez las,rzeczkę i do "lasku brzozowego":multi::loveu::multi:

Trzymajcie kciuki,zeby gmina zgodziła się przenieść Erniego do Sylwii...

Posted

Przytył,poprosiłam,zeby siedział w boksie z Laseczką i Reksem,ma trochę spokoju...zobaczcie jak go Ares urządził...wyszedł z budy tylko po wędzone kosteczki...mam nadzieję,ze w poniedziałek będzie już lepiej...

Posted

Obrywał od Cynka,obrywał od Aresa,obrywał od Borysa...jest już stary i najsłabszy w boksie i przegrywa,mam nadzieję,ze teraz będzie już tylko lepiej...w poniedziałek mam nadzieję zawieżć go Sylwiaso do hoteliku...