Romka Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Tak Figa ale gdzie on jest,zaraz bym przesadziła Erniego,zawiozłabym osobiście... Quote
kajkoowa Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Erni siedząc przez chwilę sam w boksie się najadł. A z pełnym brzuszkiem co można robić samotnie? Lepiej wrócić do boksu i przyglądać się kolegom. Quote
Figafiga Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Erni uśmiechnij się jutro do dziewczyn i pozwól zrobic sobie wesołe zdjęcie! Quote
kajkoowa Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Cały boks był trochę bardziej wyluzowany. Ares jak zawsze biegał po boksie, Cynek szczekał zainteresowany chłopakami a Erni stał sobie przed buda i się rozglądał. Quote
Romka Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Erni bardzo wychudł,zaczynam podejrzewać,ze koledzy z boksu nie dopuszczają go do miski... Quote
kajkoowa Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Romka napisał(a):Erni bardzo wychudł,zaczynam podejrzewać,ze koledzy z boksu nie dopuszczają go do miski... A potwierdza to w dodatku fakt, że jak był sam na sam z michą to się na nią dosłownie rzucił.... Quote
argusiowa Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Erni kochana psino pokaż się wszystkim, przypomnij !!! Quote
Romka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 W sobotę Erni dostał jedzenie do budy a jak pił wodę to wypił cała miskę...wszystko to robił na ugiętych ze strachu nogach...bał się nawet przejść na koniec boksu zrobić siusiu...stałam przy boksie i pilnowałam,zeby psiak wypił wodę i wszedł do budy.Najgorsze,ze nie ma go gdzie przesadzić...Karol,który teraz je do syta wygląda piękniej niż kiedykolwiek.Żeby Kajtek poszedł do domu to można by przesadzić Erniego do Hery...chłopak by odżył... Quote
kajkoowa Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Romka napisał(a):W sobotę Erni dostał jedzenie do budy a jak pił wodę to wypił cała miskę...wszystko to robił na ugiętych ze strachu nogach...bał się nawet przejść na koniec boksu zrobić siusiu...stałam przy boksie i pilnowałam,zeby psiak wypił wodę i wszedł do budy.Najgorsze,ze nie ma go gdzie przesadzić...Karol,który teraz je do syta wygląda piękniej niż kiedykolwiek.Żeby Kajtek poszedł do domu to można by przesadzić Erniego do Hery...chłopak by odżył... Wczoraj wyszedł z budy, ale jak Ares podbiegł zobaczyć co się dzieje to Erni wolał się schować. Quote
Romka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Tak Erni boi się własnego cienia,tak go wszystko przeraża... Quote
Paula03 Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 To przerażony Erni, który pije wodę: Quote
kajkoowa Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Erni, nie bój się kolegów! I spadaj do domu! Quote
Romka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Deszczowa pogoda nie podobała się starszemu panu,cały czas siedział w budzie,nawet nosa nie wystawił... Quote
argusiowa Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 mnie tez się taka pogoda nie podoba, ale ja muszę do pracy wychodzić, nie da się w budzie zabunkrować ...heh:D Quote
Romka Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Erni nareszcie się najada spokojnie odkąd nie ma Cynia: Quote
Romka Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Tak zgodnie jadł cały boks,jak był Cyniu nie było to możliwe: Quote
Romka Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Tak Erni odżył,zobaczymy jak będzie zachowywał się dalej... Quote
Recommended Posts