Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 551
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Erni w poniedzałek wychylił się z budy ale zaraz schował się jak nadbiegł Ares
[IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/31bf09b783ee261d325555893bac7498,10,19,1.jpg[/IMG]

Posted

Paula03 napisał(a):
A może by ich tak w sobotę zabrać na spacer? Erniemu poprawił by się humor! Co wy na to? Tylko oczywiście cały boks, żeby potem nie było sprzeczki!
Ja będę na 100%,jeśli będzie Kaja i Ty to mozemy zabrać wszystkie psiaki...;)

Posted

Zabraliśmy na spacer boks Erniego, ale Erni nie poszedł z nami. Nie chciał.
Romka przesadziła go do kwarantannika, ale on cały czas wył, po prostu chciał być w starym boksie z Cynkiem i Aresem, więc z powrotem wrócił na miejsce :)

Posted

Tak było jak pisze Paula.Cynek z Aresem byli na spacerku,więc chciałam,żeby także Erni wyszedł na spacer.Ale on nie chciał!Najpierw zjadł spokojnie.A potem zdecydował się wyjść,kibicowała mu Laseczka:

Posted

Myślałam,że będzie wolał być sam w boksie,ale on wolał wrócić do swojego boksu.Cały czas wył.Jak wrócił to przywitał się z Aresem,Cynka zignorował.Cynek jego też.Czekałam co się będzie działo,ale było spokojnie.Na osłodę Erni dostał całą puszkę mięsną z dostawy od Aikowo i Andzike.Jadł aż wylizał miskę do czysta.Oczywiście dostał jedzenie jeszcze w kwarantanniku,zeby nie było awantury.