Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 551
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial]Około 7 letni ERNI, przywieziony z interwencji, znaleziony przy trasie Poznań-Warszawa w fatalnym stanie, słaby i niedożywiony. Nie miał już siły, by znaleźć coś do jedzenia, leżał przy drodze, umierał. Pies po przywiezieniu do schroniska siedział cały czas w budzie, zastraszany przez inne psy, które wyczuły jego słabość. Teraz Erni czuje się już dużo lepiej. Odzyskał siły i chęć do życia. Brakuje mu tylko miłości. Szukamy domu dla tego doświadczonego losem psiaka, na godną psią starość.[/FONT] Tel.....
To jest tekst Marychy,poprawcie jak wrócę zajmę się ogłoszeniami...

Posted

Ja nie wiem co napisać o charakterze,bo dla mnie to on jest super psinka,nigdy nie zawarczał skacze jak mnie widzi,ale czy to będzie dobrze do opisu charakteru?jak była u mnie kiedyś Figafiga to podobno ząbek jej pokazał! dzis go trzeci raz wyczesałam i znów reklamówka sierści,ale coraz ładniejszy sie robi Erniś biedulo kochana!

Posted

Wczoraj w odwiedzinach u Ernisia była ciocia Romcia,Donata i Ewa i Romka zauważyła dziwną narośl na dziąśle u Ernisia!!!kontaktowałam sie z p.Doktor jutro po konsultacji z p,doktor coś napiszę!

Posted

Tak,Erniś zadowolony uśmiechał się całym pyszczydłem i na górnym dziąśle zauważyłam narośl...dziś będzie p.Maja,mam nadzieję,ze to nic grożnego...

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Romka']Dziewczyny,może coś o charakterze Ernisia dodać...napiszcie coś o tym charakterze i zdjęcia mi podrzućcie...zaraz wrzucę...
Prosiłam 9 lipca o informację,jak coś mi napiszecie to wrzucę na jakiś bazarek ogłoszeniowy...może ktoś tekst do ogłoszeń Marychy poprawi ,jest wyżej...

Posted

Marycha napisała już dawno,trzeba tylko coś dodać o jego słodkim charakterze,który znasz najlepiej Sylwio...i potem możesz płacić.:lol:
[FONT=Arial]Około 7 letni ERNI, przywieziony z interwencji, znaleziony przy trasie Poznań-Warszawa w fatalnym stanie, słaby i niedożywiony. Nie miał już siły, by znaleźć coś do jedzenia, leżał przy drodze, umierał. Pies po przywiezieniu do schroniska siedział cały czas w budzie, zastraszany przez inne psy, które wyczuły jego słabość. Teraz Erni czuje się już dużo lepiej. Odzyskał siły i chęć do życia. Brakuje mu tylko miłości. Szukamy domu dla tego doświadczonego losem psiaka, na godną psią starość.[/FONT] Tel.....
To jest tekst Marychy.