mamanabank Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 sylwiaso napisał(a):Ernisiu po ogłoszeniach to tylko pakować walizki i do swojego domku Hoop! Tak jest! :lol: Quote
sylwiaso Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Właśnie mój chłop kochany aż na 5-tej do góry Ernisiu! Quote
Romka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Mam tekst do ogłoszeń dla Erniego,napisany przez Marysię...jutro coś wrzucę... Quote
Romka Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Erni, nigdy nie miał ogłoszeń jak gdzieś się doczytałam... Quote
Romka Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [FONT=Arial]Około 7 letni ERNI, przywieziony z interwencji, znaleziony przy trasie Poznań-Warszawa w fatalnym stanie, słaby i niedożywiony. Nie miał już siły, by znaleźć coś do jedzenia, leżał przy drodze, umierał. Pies po przywiezieniu do schroniska siedział cały czas w budzie, zastraszany przez inne psy, które wyczuły jego słabość. Teraz Erni czuje się już dużo lepiej. Odzyskał siły i chęć do życia. Brakuje mu tylko miłości. Szukamy domu dla tego doświadczonego losem psiaka, na godną psią starość.[/FONT] Tel..... To jest tekst Marychy,poprawcie jak wrócę zajmę się ogłoszeniami... Quote
sylwiaso Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Według mnie tekst na 10-tkę!!!aż mi się łezka w oku zakręciła!!! Quote
Romka Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Dziewczyny,może coś o charakterze Ernisia dodać...napiszcie coś o tym charakterze i zdjęcia mi podrzućcie...zaraz wrzucę... Quote
sylwiaso Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Ja nie wiem co napisać o charakterze,bo dla mnie to on jest super psinka,nigdy nie zawarczał skacze jak mnie widzi,ale czy to będzie dobrze do opisu charakteru?jak była u mnie kiedyś Figafiga to podobno ząbek jej pokazał! dzis go trzeci raz wyczesałam i znów reklamówka sierści,ale coraz ładniejszy sie robi Erniś biedulo kochana! Quote
sylwiaso Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Wczoraj w odwiedzinach u Ernisia była ciocia Romcia,Donata i Ewa i Romka zauważyła dziwną narośl na dziąśle u Ernisia!!!kontaktowałam sie z p.Doktor jutro po konsultacji z p,doktor coś napiszę! Quote
Romka Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Tak,Erniś zadowolony uśmiechał się całym pyszczydłem i na górnym dziąśle zauważyłam narośl...dziś będzie p.Maja,mam nadzieję,ze to nic grożnego... Quote
sylwiaso Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Tak Romka zauważyła w buziaku tą narośl,ale to nic poważnego Dzięki Bogu! Quote
sylwiaso Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Erniś mocno ściska wszystkie cioteczki fotka z ciocią Romką już niebawem! Quote
sylwiaso Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Wyczesałam z Ernisia 4 reklamówki sierści!!jeszcze mu troszkę wychodzi,ale jest już nie tak żle! Quote
sylwiaso Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Erniś pozdrawia wszystkie cioteczki te bliskie i te dalekie! Quote
sylwiaso Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Erniś mój kochany dziadzio zniknął i znalazłam go dopiero na 6-tej!w górę Ernisiu! Quote
mamanabank Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Dobrze, że przypomniałaś Erniego, wątek umiera śmiercią naturalną, nie tylko ten. Bezpieczny pies... Quote
Romka Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 [quote name='Romka']Dziewczyny,może coś o charakterze Ernisia dodać...napiszcie coś o tym charakterze i zdjęcia mi podrzućcie...zaraz wrzucę... Prosiłam 9 lipca o informację,jak coś mi napiszecie to wrzucę na jakiś bazarek ogłoszeniowy...może ktoś tekst do ogłoszeń Marychy poprawi ,jest wyżej... Quote
sylwiaso Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Romka same dobre rzeczy o Ernim można napisać to jest kochany psi staruszek tak jak w tytule! Quote
Romka Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 No to niech ktoś napisze...ja stawiam bazarek ogłoszeniowy... Quote
sylwiaso Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 właśnie niech ktoś ładnie napiszę,a może ja Ernisiowi zapłacę chociaż jeden raz!!! Quote
Romka Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Marycha napisała już dawno,trzeba tylko coś dodać o jego słodkim charakterze,który znasz najlepiej Sylwio...i potem możesz płacić.:lol: [FONT=Arial]Około 7 letni ERNI, przywieziony z interwencji, znaleziony przy trasie Poznań-Warszawa w fatalnym stanie, słaby i niedożywiony. Nie miał już siły, by znaleźć coś do jedzenia, leżał przy drodze, umierał. Pies po przywiezieniu do schroniska siedział cały czas w budzie, zastraszany przez inne psy, które wyczuły jego słabość. Teraz Erni czuje się już dużo lepiej. Odzyskał siły i chęć do życia. Brakuje mu tylko miłości. Szukamy domu dla tego doświadczonego losem psiaka, na godną psią starość.[/FONT] Tel..... To jest tekst Marychy. Quote
Recommended Posts