Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 551
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sylwiaso']Byłam u Pani doktor podjedzie do mnie po niedzieli powiedziała,że nic sie mu nie stanie jak troszkę dłużej są szwy![/QUOTE]
Tak,dzwoniłam do niej w sobotę,powiedziała to samo...no to ufamy,ze będzie ok...ale i tak zajrzyj mu pod ogon...;)

Posted

Erniś jest kochanym psiakiem jak siedzimy razem z całą ekipą w pisakownicy to podchodzi i wkłada łepek pod moje ramię,żebym go wymiziała wcześniej nigdy tego nie robil!

• 2 weeks later...
Posted

Byliśmy u Erniego już 2 razy,staruszek przytył,rozbrykał się i jest bardzo radosny,to nie ten sam psiak co w schronisku...należało mu się na stare lata...

Posted

Romka napisał(a):
Byliśmy u Erniego już 2 razy,staruszek przytył,rozbrykał się i jest bardzo radosny,to nie ten sam psiak co w schronisku...należało mu się na stare lata...

Naprawdę nie ten sam, przedtem zestresowany biedak leżący ciągle w budzie, teraz Erni to luzaczek :-)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

mamanabank napisał(a):
Nie ma i nie miał... dlatego poprosiłam Figę o kilka zdjęć Erniego.

Kurcze,gdzieś to umnknęło mi...napiszcie jakiś tekst to może i Erniś załapie się na bazarek ogłoszeniowy...