Figafiga Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 (edited) Taki jestem zainteresowany :diabloti: co ten wujek trzyma w tej dłoni. pozycja wystawowa rzecz jasna :-) dobra idziemy już?? i na spacerku z małym Figowym :-) chciał mnie prowadzić, ale ja jestem duuuży psiak :evil_lol: Edited April 1, 2012 by Figafiga Quote
Figafiga Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Zobaczcie mój uśmiech, a uwierzcie wylewny nie jestem :-) i wyczesali i wymiziali ehh... i wracamy... Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/844/dsc3917g.jpg/ kradnę na FB Quote
kingusia75 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Ale super zdjęcia.Uśmiech Erniego mówi sam za siebie.Wujku... Alleluja i do przodu !!!!Pozdrowienia dla "Lasku Brzozowego" Quote
kingusia75 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 kingusia75 napisał(a):Ale super zdjęcia.Uśmiech Erniego mówi sam za siebie.Wujku... Alleluja i do przodu !!!!Pozdrowienia dla "Lasku Brzozowego"no to na jednym oddechu przemówiłam:) Quote
Donata Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Piękne fotki i na nich Erniś ( tak nazywa go Sylwia), widać na nich jego spokoj, przywiązanie no .... i ruch na świezym powietrzu - w wymiarze czasowym zalecanym przez Panią Wet. Wczoraj natomiast Erni chodził po podwóreczku z koleżanką Ninką. Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Donata napisał(a): Wczoraj natomiast Erni chodził po podwóreczku z koleżanką Ninką. Dzisiaj również zaliczyli wspólną przechadzkę po podwórku...dobrana z nich para :) Quote
mamanabank Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 wstrętnej, podłej, złej awarii na pohybel - hop!!! Quote
sylwiaso Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Witamy w niedzielny mokry poranek u Ernisia!!! Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 sylwiaso napisał(a):Witamy w niedzielny mokry poranek u Ernisia!!! Może po południu słoneczko w lasku brzozowym wyjdzie ;) ;) ;) Quote
Donata Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Erni miał wczoraj odwiedziny ; spaceruje wolno po podwóreczku, ale na smakołyki miał apetycik i dawał sobie radę z wybieraniem ich przed innymi psiakami. Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Donata napisał(a):Erni miał wczoraj odwiedziny ; spaceruje wolno po podwóreczku, ale na smakołyki miał apetycik i dawał sobie radę z wybieraniem ich przed innymi psiakami. Hehe, to gałgan :D Ja do erniego wpadne w tym tygodniu, muszę pamiętać o jakiś łakociach dla niego :) Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Erni pokazuj się światu!!! ;) Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Erni w tym tygodniu wujek na pewno wpada z wizytą ;) Quote
sylwiaso Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Już Erniś wygląda z ciotką...kiedy ten wujo przyjedzie?!!! Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 sylwiaso napisał(a):Już Erniś wygląda z ciotką...kiedy ten wujo przyjedzie?!!! A co powiecie na jutro? Quote
Donata Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Jak wypadły odwiedziny w piątkowy słoneczny dzień? Quote
sylwiaso Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Odwiedziny wypadły pomyślnie Figa porobiła fotki,było mizianie,ukochiwanie!czekamy na zdjęcia. Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 to i Ja czekam na piękne fotki :) Quote
Romka Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 [quote name='Romka']16 marca Sylwia napisała do mnie :"(...)nasza współpraca się skończyła!!!!!i w związku z tym podjęliśmy z męzem decyzję zgodnie z podpisaną umową z UG,że bierzemy pełną odpowiedzialność za Erniego!!!Dziekuję za dotychczasową współpracę!sylwia" Czekałam na informację na wątku,o co prosiłam...dziś jest już 22 marca. A zatem od 16 marca 2012 r.Sylwiaso,przejmuje pełną odpowiedzialność i opiekę nad Ernim. Zwrócę się do moderatora forum z prośbą o zgodę na upublicznienie PW Sylwiaso do mnie, z którego wynika, że Sylwiaso przejmuje pełną odpowiedzialność za Erniego z dniem 16.03.br. zgodnie z umową podpisaną z gminą. Może prościej byłoby umieścić skan umowy z gminą na tym wątku, aby wszyscy mogli zapoznać się z zasadami opieki nad Ernim, które sama przejęłaś. Pieniądze ze skarbonki łowickich psiaków są nadal przekazywane przez Donatę na konto Sylwiaso. Jeśli Sylwiaso potrzebuje pomocy finansowej na Erniego, może warto utworzyć skarbonkę na Erniego, tak jak się to praktykuje w takich przypadkach(Laska, Rafik), a nie przekazywać pieniądze przeznaczone dla innych psów, ponieważ Sylwiaso sama objęła opieką Erniego. Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Piękny i szczęśliwy :) :) nic dodać, nic ująć... Quote
Recommended Posts