Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Taki jestem zainteresowany :diabloti: co ten wujek trzyma w tej dłoni.

pozycja wystawowa rzecz jasna :-)

dobra idziemy już??

i na spacerku z małym Figowym :-) chciał mnie prowadzić, ale ja jestem duuuży psiak :evil_lol:

Edited by Figafiga
  • Replies 551
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kingusia75 napisał(a):
Ale super zdjęcia.Uśmiech Erniego mówi sam za siebie.Wujku... Alleluja i do przodu !!!!Pozdrowienia dla "Lasku Brzozowego"
no to na jednym oddechu przemówiłam:)

Posted

Piękne fotki i na nich Erniś ( tak nazywa go Sylwia), widać na nich jego spokoj, przywiązanie no .... i ruch na świezym powietrzu - w wymiarze czasowym zalecanym przez Panią Wet.

Wczoraj natomiast Erni chodził po podwóreczku z koleżanką Ninką.

• 2 weeks later...
Posted

Erni miał wczoraj odwiedziny ; spaceruje wolno po podwóreczku, ale na smakołyki miał apetycik i dawał sobie radę z wybieraniem ich przed innymi psiakami.

Posted

[quote name='Romka']16 marca Sylwia napisała do mnie :"(...)nasza współpraca się skończyła!!!!!i w związku z tym podjęliśmy z męzem decyzję zgodnie z podpisaną umową z UG,że bierzemy pełną odpowiedzialność za Erniego!!!Dziekuję za dotychczasową współpracę!sylwia"
Czekałam na informację na wątku,o co prosiłam...dziś jest już 22 marca.
A zatem od 16 marca 2012 r.Sylwiaso,przejmuje pełną odpowiedzialność i opiekę nad Ernim.

Zwrócę się do moderatora forum z prośbą o zgodę na upublicznienie PW Sylwiaso do mnie, z którego wynika, że Sylwiaso przejmuje pełną odpowiedzialność za Erniego z dniem 16.03.br. zgodnie z umową podpisaną z gminą. Może prościej byłoby umieścić skan umowy z gminą na tym wątku, aby wszyscy mogli zapoznać się z zasadami opieki nad Ernim, które sama przejęłaś.

Pieniądze ze skarbonki łowickich psiaków są nadal przekazywane przez Donatę na konto Sylwiaso.

Jeśli Sylwiaso potrzebuje pomocy finansowej na Erniego, może warto utworzyć skarbonkę na Erniego, tak jak się to praktykuje w takich przypadkach(Laska, Rafik), a nie przekazywać pieniądze przeznaczone dla innych psów, ponieważ Sylwiaso sama objęła opieką Erniego.