sylwiaso Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Erniś jest piękny!!i te jego oczęta!!DonAngel Wielkie Dzięki!! Quote
Romka Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 sylwiaso napisał(a):Erniś odrobaczony! Super!Miałam o to zapytać jak byłam u Ciebie ale zupełnie zapomniałam. Quote
Romka Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 sylwiaso napisał(a):Erniś jest piękny!!i te jego oczęta!!DonAngel Wielkie Dzięki!! Bardzo dziękuję DogAngel, :loveu:na pewno wykorzystamy do ogłoszeń.:lol: Quote
sylwiaso Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Erniś od wczoraj w lecznicy,od dwóch dni zauważyłam złe samopoczucie psiaka,a wczoraj jakieś dziwne zachowanie.Czekamy na wyniki krwi i resztę badań!Ernisiu zdrowiej psinko! Quote
Romka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 (edited) Rozmawiałam z Sylwią i z p.doktor Kasią,wyniki badania krwi wyszły bardzo dobrze,ale wyniki prześwietlenia rtg nie...Erni ma spondylozę,stąd ten jego sztywny chód.Ale to nie byłoby najgorsze,w płucach Erniego zauważono guz,prawdopodobnie nowotworowy.Jutro spotykam się z p.doktor w sprawie Erniego i podejmiemy decyzję co do dalszego leczenia Erniego.Psiak już dziś wraca do hoteliku i Sylwia będzie go uważnie obserwować.Erni,psiaku wracaj do zdrowia! Edited March 15, 2012 by Romka Quote
Romka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 (edited) Tu jest napisane jakie objawy daje spondyloza: http://www.vetopedia.pl/article138-1-Spondyloza_u_psa.html Edited March 15, 2012 by Romka Quote
sylwiaso Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Dzielny Erniś,ale jak wracaliśmy do domu to bardzo dyszał w samochodzie w domu juz było dobrze.Ernisiu głowa do góry dziś z Romką jesteśmy umówione w lecznicy w sprawie Ernisia Quote
Olivin Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Ernisiu, jak sie czujesz? Wracaj do zdrowia. Quote
sylwiaso Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Dostaje leki nie jest żle,byliśmy dziś na spacerku,mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze!!! Quote
Romka Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Dotychczasowe leczenie Erniego to kwota 200zł-badanie krwi z biochemią i prześwietlenie płuc oraz leki przeciw bólowe i poprawiające sprawność stawów.Tę kwotę Donato,trzeba uregulować w lecznicy.Erni już do końca swoich dni będzie przyjmował leki,które co miesiąc będą kosztowały nas około 100zł.Na taką kwotę musimy być przygotowani.Jak informuje Sylwia Erni czuje się dobrze.Zdrowiej staruszku ,niedługo wiosna! Quote
Donata Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Erni, przeciez nie jesteś jeszcze takim psim staruszkiem i musisz zdrowieć i wybiegać z boksu tak szybko jak to robiłeś dotychczas. Quote
sylwiaso Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Erniś już chodzi wolno,a najlepiej mu jak położy się w budce!nie chce myśleć żle,ale go chyba to wszystko boli. Quote
Romka Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='sylwiaso']Erniś już chodzi wolno,a najlepiej mu jak położy się w budce!nie chce myśleć żle,ale go chyba to wszystko boli. Ja też nie chcę myśleć co to wszystko może znaczyć...Sylwia informuj mnie natychmiast o wszystkim,zaraz przyjadę... Quote
sylwiaso Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Dobrze!jak będzie się coś działo zaraz zadzwonię! Quote
sylwiaso Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Erni sie czuje wysmienicie!!działają leki to balsam na moje serce! Quote
Romka Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='sylwiaso']Erni sie czuje wysmienicie!!działają leki to balsam na moje serce![/QUOTE] Bardzo się cieszę Sylwia,wybieram się niedługo do Erniego i zabieram go na spacer!:lol: Quote
sylwiaso Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Erniś pozdrawia,wszystko jest dobrze z naszym staruszkiem leki działają! Quote
Recommended Posts