Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 551
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sylwiaso napisał(a):
Erniś jest piękny!!i te jego oczęta!!DonAngel Wielkie Dzięki!!

Bardzo dziękuję DogAngel, :loveu:na pewno wykorzystamy do ogłoszeń.:lol:

Posted

Erniś od wczoraj w lecznicy,od dwóch dni zauważyłam złe samopoczucie psiaka,a wczoraj jakieś dziwne zachowanie.Czekamy na wyniki krwi i resztę badań!Ernisiu zdrowiej psinko!

Posted (edited)

Rozmawiałam z Sylwią i z p.doktor Kasią,wyniki badania krwi wyszły bardzo dobrze,ale wyniki prześwietlenia rtg nie...Erni ma spondylozę,stąd ten jego sztywny chód.Ale to nie byłoby najgorsze,w płucach Erniego zauważono guz,prawdopodobnie nowotworowy.Jutro spotykam się z p.doktor w sprawie Erniego i podejmiemy decyzję co do dalszego leczenia Erniego.Psiak już dziś wraca do hoteliku i Sylwia będzie go uważnie obserwować.Erni,psiaku wracaj do zdrowia!

Edited by Romka
Posted

Dzielny Erniś,ale jak wracaliśmy do domu to bardzo dyszał w samochodzie w domu juz było dobrze.Ernisiu głowa do góry dziś z Romką jesteśmy umówione w lecznicy w sprawie Ernisia

Posted

Dotychczasowe leczenie Erniego to kwota 200zł-badanie krwi z biochemią i prześwietlenie płuc oraz leki przeciw bólowe i poprawiające sprawność stawów.Tę kwotę Donato,trzeba uregulować w lecznicy.Erni już do końca swoich dni będzie przyjmował leki,które co miesiąc będą kosztowały nas około 100zł.Na taką kwotę musimy być przygotowani.Jak informuje Sylwia Erni czuje się dobrze.Zdrowiej staruszku ,niedługo wiosna!

Posted

[quote name='sylwiaso']Erniś już chodzi wolno,a najlepiej mu jak położy się w budce!nie chce myśleć żle,ale go chyba to wszystko boli.
Ja też nie chcę myśleć co to wszystko może znaczyć...Sylwia informuj mnie natychmiast o wszystkim,zaraz przyjadę...

Posted

[quote name='sylwiaso']Erni sie czuje wysmienicie!!działają leki to balsam na moje serce![/QUOTE]
Bardzo się cieszę Sylwia,wybieram się niedługo do Erniego i zabieram go na spacer!:lol:

• 2 weeks later...