Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]Erni został przywieziony z interwencji, znaleziono go przy trasie Poznań-Warszawa w bardzo złym stanie, słabego i niedożywionego. Pies ma około 7 lat i jak na warunki wiejskie jest już starym psem. Zresztą miejsce w którym go znaleziono mówi samo za siebie. To miejsce gdzie ludzie pozbywają się swoich starych zwierząt i uspokajają swoje sumienie licząc, że przy trasie szybkiego ruchu ktoś zobaczy psa i da mu dom. Ale Erniego nikt nie zauważył, a on sam nie miał już siły by znaleźć coś do zjedzenia i leżał przy drodze. Ktoś widząc w jakim stanie znajduje się
pies zgłosił go do schroniska. Erni w schronisku siedział cały czas w budzie zastraszany przez inne psy, które wyczuły słabość staruszka. Teraz Erni jest w boksie tylko z suczką Śnieżką, odżył a ostatnio chciał nawet iść na spacer czego wcześniej nigdy nie chciał. Czy stary pies tzn pies niepotrzebny? Szukamy domu dla psiaka na godną psią starość.
[/FONT]

nasz wątek główny

http://www.dogomania.pl/threads/171870-%C5%81owicz-Schronisko-dla-Zwierz%C4%85t

Allegro Erniego:

http://allegro.pl/show_item.php?item=1084899293

NIE MA OGŁOSZEŃ

• Replies 551
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romka napisał(a):
Borys najwyrażniej go pilnuje!i pokazuje zęby jak tylko Erni podchodzi do miski czy do krat boksu.

Warczy nawet, jak Erni chce wyjść z budy albo do niej wejść!

Posted

Paula03 napisał(a):
Erni wolny! Nie siedzi już z Borysem, bo Borysek siedzi w boksach adopcyjnych!
A na dodatek Erni chciał nasikać na Kaję!

Tak Paula sama przesadziłam Borysa,tuz po spacerku w sobotę.I miałam wyrzuty sumienia,bo był strasznie zdezorientowany.

Posted

Romka napisał(a):
Argusiowa uzupełnię w najbliższym czasie,w tym tygodniu.

to na pw mi podeślij bo jak znam siebie zapomnę o ernim bo zajmę się czymś innym :) a pw czytam każde jedno :)