supergoga Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Na wszelki wypadek jeszcze niech będą. Może znajdzie się podobna sunia gdyby odezwał się logiczny domek. Quote
zeberka4 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Ja Figuni wywiesiłam dzisiaj ogłoszenia ale chyba niepotrzebnie Quote
supergoga Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 To może inna sunia w razie czego znajdzie dom. Jest vjeszcze Fibi, 8 m-cy, też szorstkowłosa. Zawsze można podpowiedzieć, gdyby ktoś zadzwonił. Dzięki wielkie. Quote
supergoga Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 I stało się. W nocy z piątku na sobotę zawieźliśmy psiaki do Niemiec. Pojechały. Jak tylko będą wieści, będę pisać. Quote
aganela Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 supergoga napisał(a):I stało się. W nocy z piątku na sobotę zawieźliśmy psiaki do Niemiec. Pojechały. Jak tylko będą wieści, będę pisać. Powodzenia Figusiu !!! :) Quote
rita60 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 supergoga napisał(a):I stało się. W nocy z piątku na sobotę zawieźliśmy psiaki do Niemiec. Pojechały. Jak tylko będą wieści, będę pisać. Powodzenia psiaki. Czekam na wiesci. Quote
supergoga Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Figunia już w domu - ma swoich Państwa, mieszka nad morzem. Oto fotki: Quote
rita60 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 :multi:tylko nie przesadzaj z opalaniem malenka:loveu: Quote
supergoga Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Mamy kolejne wieści od Figaszki. Ma się super, jest przekochana. Powoli uczy się języka niemieckiego, zna w nim już kilka komend. Państwo z tego co zrozumiałam z niemieckiego maila sa nią zachwyceni. A zdjęcia, cóż, sami zobaczcie jaka szcześliwa. Quote
rita60 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Słodka szorstka mordeczka:loveu:ciesze sie,ze jestes szczesliwa malenka. Quote
Recommended Posts