supergoga Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [FONT=Arial]Sunia ma ok. 2 lat, trafiła niedawno do przytuliska i pod naszą opiekę.[/FONT] [FONT=Arial]Jest przyjacielska wobec ludzi, bardzo żywa i temperamentna, z innymi psami się dogaduje, ale lubi dominować – tyle, że tak nieagresywnie.[/FONT] [FONT=Arial]Figa chodzi na smyczy, została znaleziona przez dzieci, które przyprowadziły ją do schroniska.[/FONT] [FONT=Arial]Na razie nikt jej nie szuka, więc my szukamy domu dla Figi. Mamy straszne przepełnienie.[/FONT] [FONT=Arial]Mogę prosić o pomoc we wstawieniu jej na terierowe fora?[/FONT] Quote
snuszak Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 podniosę sunię, ładna powinna coś znaleźć, byle szybko bo robi się gorąco w schronie z tego co widzę :( Quote
zeberka4 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Hej! To ja jej zrobie plakaciki w Poznaniu porozwieszam :D Ona znajdzie domek szybko jest ładna :D ,opisik ,zdjecia wybiore sama i zrobie :D i kontakt podac czyli tel i e-mail Quote
supergoga Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 [quote name='zeberka4']Hej! To ja jej zrobie plakaciki w Poznaniu porozwieszam :D Ona znajdzie domek szybko jest ładna :D ,opisik ,zdjecia wybiore sama i zrobie :D i kontakt podac czyli tel i e-mail Dzięki - można podać kontakt jak w allegro. Zaraz wstawię link. http://www.allegro.pl/item1066221240_figa_mloda_suka_w_typie_welsh_teriera_prosi_o_dom.html Quote
zeberka4 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 To podaj Figa jest swietna ale ona to mi Azorka z pychola przypomina http://img7.imageshack.us/img7/7121/dsc07128po.jpg zobaczcie sami :D hihi też my wiemy że Azorek to mieszanka teriera z jamniorem :D Quote
supergoga Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Tak mało osób zagląda do Figaszki. Nie ma miłośników terierów? Quote
supergoga Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 zaprosiłam, ale jakoś weekend to może poza netem ludziska. Quote
aganela Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 (tak się pytam bo w grupie terrierów nie jestem obeznana) Czy welsh terierr to terrier walijski ? Może obie nazwy napisać to może wiećej ludzi zobaczy na allegro?I może warto pisać nazwę rasy,bo więcej osób je wklepuje np.bokser,amstaff , welsh terierr ,bo wyskakuje wtedy więcej aukcji niż np.bokserkę,terrierkę,chodzi o te końcówki...(jeśli mogę poradzić...) Quote
supergoga Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Tyle że to jest kundelek, jedynie przypomina terierka. Boje się, że trafi się ktoś, kto będzie chciał Figę, myśląc że rasowa. A w typie welsha - napisałam, w tytule więcej się nie zmieści. Kto zna rasę będzie wiedział. Choć wolę żeby trafiła po prostu do miłośnika psiaków. Zawsze przy tych w typie - martwi mnie gdzie trafia. Ale dzięki za czujność. Napisze w treści drugą nazwę rasy. Quote
aganela Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Jak sunia będzie oddana po sterylce,to na pewno żaden rozmnażacz jej nie wezmie,myślę,że trzeba patrzeć optymistycznie:) wystawiałam jej grzecznościowo jeszcze drobniutką aukcję. http://allegro.pl/ Quote
snuszak Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 rozmnażacz nie ale nieodpowiedzialni ludzie co chcą rasowca i owszem mogą zabrać, sunia taka cudna trzeba być ostrożnym Quote
supergoga Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 [quote name='aganela']Jak sunia będzie oddana po sterylce,to na pewno żaden rozmnażacz jej nie wezmie,myślę,że trzeba patrzeć optymistycznie:) wystawiałam jej grzecznościowo jeszcze drobniutką aukcję. http://allegro.pl/show_item.php?item=1070242791 Dzięki, oby tylko ktoś nam nie zrobił draki, że to nie welsh i że dwa te same psy na różnych aukcjach. Mam nadzieję że się nie dopatrzą. Oby znalazła domek. Quote
aganela Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 nie ja myślę,że nie .Mi się wydaje(na moje nie wprawne oko),że to po prostu sunia w typie rasy ,a przecież setki takich są sprzedawane na allegro jako 'rasowe bez rodowodu ' , możecie ją jeszcze tu zgłosić(?) ; http://www.dogomania.pl/threads/173902-Szorstkowłose-w-potrzebie!Proszę-o-uaktualnienie-psów-i-wklejanie-wg-szablonu!! A nieodpowiedzialni ludzie co chcą rasowca,nie dostaną jej tak łatwo;),bo jest przecież fundacja,supergoga i dogo. Quote
rita60 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Sliczna ta szorstka panienka:lol:wrzuce ja na forum terierkowe i ogolny watek terierow,w wolnej chwili poogłaszam. Szkoda zeby trafila w łapy pseudo,albo mysliwego:roll: Quote
supergoga Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 w życiu nie damy mysliwemu. Stą musi być dobry wywiad. Rita - dzięki za pomoc. Quote
rita60 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Ona ma jakies imie ? Bedzie potrzebne do ogloszen. Quote
supergoga Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Figa. Podałam w jednym z postów link do allegro, gdzie ma aukcję. Jest też na: alegratka kupsprzedaj cafeanimal stronie Fundacji naszej Quote
rita60 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 supergoga napisał(a):Figa. Podałam w jednym z postów link do allegro, gdzie ma aukcję. Jest też na: alegratka kupsprzedaj cafeanimal stronie Fundacji naszej Dodałam na -eoferty.pl -kupiepsa -e-zwierzak.pl -przygarnijzwierzaka -adopcjeorg -kokosy.pl -przylepa.pl -olx -ofertka.pl -psiamania.pl Powodzenia mała:lol: Quote
aganela Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 i przepraszam,za off ale ; Szkoda tej suni! zajrzyjcie do tej suni ok.7 mies.szczeniaka Owczarka ; http://www.dogomania.pl/threads/1870...0#post14831260 i jeśli możecie to ciotki choć odwiedzcie wątek i myślecie o suni,bo na wątku prawie pustki narazie ..;( Jest to takie cudeńko -sunia owczarek-jeszcze szczeniak ! miała operację łapki , trochę plączą jej się łapki-oby to nie przekreśliło szansy na Adopcję!chyba nie miała jeszcze sterylki i kocha wszystkich ludzi i psy! Quote
supergoga Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Rita - przyniosłaś suni szczęście. Figa jest zarezerwowana. Załatwiamy sterylkę i 3.07. pojedzie do Niemiec, do naszej Fundacji zaprzyjaźnionej - do której pojechało już parę psiaków. Do tej pory dostajemy zdjęcia, mamy umowy itp. Na Figę czeka domek. Quote
rita60 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 supergoga napisał(a):Rita - przyniosłaś suni szczęście. Figa jest zarezerwowana. Załatwiamy sterylkę i 3.07. pojedzie do Niemiec, do naszej Fundacji zaprzyjaźnionej - do której pojechało już parę psiaków. Do tej pory dostajemy zdjęcia, mamy umowy itp. Na Figę czeka domek. Ciesze sie:multi:a co z ogłoszeniami ? Quote
Recommended Posts