Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]Sunia ma ok. 2 lat, trafiła niedawno do przytuliska i pod naszą opiekę.[/FONT]
[FONT=Arial]Jest przyjacielska wobec ludzi, bardzo żywa i temperamentna, z innymi psami się dogaduje, ale lubi dominować – tyle, że tak nieagresywnie.[/FONT]
[FONT=Arial]Figa chodzi na smyczy, została znaleziona przez dzieci, które przyprowadziły ją do schroniska.[/FONT]
[FONT=Arial]Na razie nikt jej nie szuka, więc my szukamy domu dla Figi. Mamy straszne przepełnienie.[/FONT]

[FONT=Arial]Mogę prosić o pomoc we wstawieniu jej na terierowe fora?[/FONT]

Posted

Hej! To ja jej zrobie plakaciki w Poznaniu porozwieszam :D
Ona znajdzie domek szybko jest ładna :D
,opisik ,zdjecia wybiore sama i zrobie :D i kontakt podac czyli tel i e-mail

Posted

(tak się pytam bo w grupie terrierów nie jestem obeznana) Czy welsh terierr to terrier walijski ? Może obie nazwy napisać to może wiećej ludzi zobaczy na allegro?I może warto pisać nazwę rasy,bo więcej osób je wklepuje np.bokser,amstaff , welsh terierr ,bo wyskakuje wtedy więcej aukcji niż np.bokserkę,terrierkę,chodzi o te końcówki...(jeśli mogę poradzić...)

Posted

Tyle że to jest kundelek, jedynie przypomina terierka. Boje się, że trafi się ktoś, kto będzie chciał Figę, myśląc że rasowa.
A w typie welsha - napisałam, w tytule więcej się nie zmieści.
Kto zna rasę będzie wiedział. Choć wolę żeby trafiła po prostu do miłośnika psiaków.

Zawsze przy tych w typie - martwi mnie gdzie trafia.
Ale dzięki za czujność. Napisze w treści drugą nazwę rasy.

Posted

[quote name='aganela']Jak sunia będzie oddana po sterylce,to na pewno żaden rozmnażacz jej nie wezmie,myślę,że trzeba patrzeć optymistycznie:)
wystawiałam jej grzecznościowo jeszcze drobniutką aukcję. http://allegro.pl/show_item.php?item=1070242791

Dzięki, oby tylko ktoś nam nie zrobił draki, że to nie welsh i że dwa te same psy na różnych aukcjach. Mam nadzieję że się nie dopatrzą.

Oby znalazła domek.

Posted

nie ja myślę,że nie .Mi się wydaje(na moje nie wprawne oko),że to po prostu sunia w typie rasy ,a przecież setki takich są sprzedawane na allegro jako 'rasowe bez rodowodu ' , możecie ją jeszcze tu zgłosić(?) ;
http://www.dogomania.pl/threads/173902-Szorstkowłose-w-potrzebie!Proszę-o-uaktualnienie-psów-i-wklejanie-wg-szablonu!!
A nieodpowiedzialni ludzie co chcą rasowca,nie dostaną jej tak łatwo;),bo jest przecież fundacja,supergoga i dogo.

Posted

Sliczna ta szorstka panienka:lol:wrzuce ja na forum terierkowe i ogolny watek terierow,w wolnej chwili poogłaszam.
Szkoda zeby trafila w łapy pseudo,albo mysliwego:roll:

Posted

supergoga napisał(a):
Figa.
Podałam w jednym z postów link do allegro, gdzie ma aukcję.

Jest też na:
alegratka
kupsprzedaj
cafeanimal
stronie Fundacji naszej

Dodałam na
-eoferty.pl
-kupiepsa
-e-zwierzak.pl
-przygarnijzwierzaka
-adopcjeorg
-kokosy.pl
-przylepa.pl
-olx
-ofertka.pl
-psiamania.pl

Powodzenia mała:lol:

Posted

i przepraszam,za off ale ;
Szkoda tej suni!
zajrzyjcie do tej suni ok.7 mies.szczeniaka Owczarka ;
http://www.dogomania.pl/threads/1870...0#post14831260
i jeśli możecie to ciotki choć odwiedzcie wątek i myślecie o suni,bo na wątku prawie pustki narazie ..;(
Jest to takie cudeńko -sunia owczarek-jeszcze szczeniak ! miała operację łapki , trochę plączą
jej się łapki-oby to nie przekreśliło szansy na Adopcję!chyba nie miała jeszcze sterylki i kocha wszystkich ludzi i psy!

Posted

Rita - przyniosłaś suni szczęście.
Figa jest zarezerwowana. Załatwiamy sterylkę i 3.07. pojedzie do Niemiec, do naszej Fundacji zaprzyjaźnionej - do której pojechało już parę psiaków. Do tej pory dostajemy zdjęcia, mamy umowy itp.
Na Figę czeka domek.

Posted

supergoga napisał(a):
Rita - przyniosłaś suni szczęście.
Figa jest zarezerwowana. Załatwiamy sterylkę i 3.07. pojedzie do Niemiec, do naszej Fundacji zaprzyjaźnionej - do której pojechało już parę psiaków. Do tej pory dostajemy zdjęcia, mamy umowy itp.
Na Figę czeka domek.

Ciesze sie:multi:a co z ogłoszeniami ?