myszon Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Aaliyah1981 napisał(a):cioteczko no nic jak nie ma nowych to trzeba dac te to co piszemy tam gdzie trzeba?? aha wczoraj dzwonila do mnie Kelko spodziewaj sie od niej telefonu w sprawie katowanego mlodego pieska :angryy:ja jej naswietlilam troszke procedure ale mozna o porade poprosic tego gl. zalozyciela strazy dla zwierzat... cioteczki co sie dzieje juz mi rece opadaja:placz: Dziewczyny nie mamy nowych zdjęć :shake: Ja widziałam Badyla ostatni raz tuż przed moim wyjazdem - połowa czerwca - poza tym, że odrosła mu sierść na boku nie zmienił się - pycho taki sam i nogi długachne.... Będę Wam bardzo wdzięczna jeśli nagłośnicie jakoś jego zginięcie... Wierzę, że nowi właściciele robią, co mogą - opowiadają również historię Badyla trochę nawet koloryzując .. tylko, że ludzi to czasami g...o obchodzi ... Quote
myszon Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Jeśli potrzebna będzie kasa na ogłoszenia lub artykuł lub cokolwiek - dajcie znać - przez jakiś czas tylko tak będę mogła pomóc..... Quote
kelko Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 A historia Badylka jest już opisana - ja mam (była wcześniej pisana, kiedy mały jeszcze szukał domu i miał być artykuł w GW). Gdyby była potrzebna to wyślę. Quote
Aaliyah1981 Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Kathleen napisał(a):Aaliyah1981 jeśli możesz, to zmień tytuł tego wątku, żeby wszyscy wiedzieli, że Zygi-Badyli zginął :-( (Ty jesteś autorem tego wątku). Przez ten tytuł co jest, to pewnie nikt nie zauważył, że jest coś nie tak. cioteczko przepraszam przez to wszystko nawet nie zauważylam zaraz zmieniam:oops: Quote
enia Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Badylku gdzie jestes????? tu nikt nie zagląda może przeniesiemy na pwp???? Quote
lewkonia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Taki mam dzisiaj nostalgiczny dzień i myślałam dużo o Dudusiu i Badylku - Rzygusiu. Gdzie ten Badylek jest? ..........I jak mu tam????................................ Quote
Aaliyah1981 Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 doddy napisał(a):Czy cos wiadomo odnosnie Rzugusia? cioteczko niestety nie:-( :shake: Quote
enia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Mały gdzie ty sie podziewasz tyle czasu??????:-( Quote
Recommended Posts