Jump to content
Dogomania

Ratunku!!! Nasz Kochany Zygi Zgubił Się. Błagamy O Pomoc W Szukaniu Psiaka!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No jak to jaka? Beata Dorobczyńska oczywiście:loveu: przeciez to Beata niańczyła małego Rzygusia w klinice w Warszawie:loveu:

Posted

A ja po klinice;) tak dla jasności:loveu:
wiem że on sie zestresował biedaczek...........dobrze ze jego państwo wyrozumiali są....:multi:

Posted

enia napisał(a):
A ja po klinice;) tak dla jasności:loveu:
wiem że on sie zestresował biedaczek...........dobrze ze jego państwo wyrozumiali są....:multi:

sloneczka nie udalo mi sie zdobyc tyf info o Zygim:oops: nie moglam sie dodzownic do magdy

Posted

Wieści o Badylku z ostatniego weekendu:
"Badylek ma się bardzo dobrze, powiedziałabym nawet, że przytył. Cały dzień spędza na podwórku, do domu wpada się najeść i tak się spieszy, że różnie mu to wychodzi... :) A wieczorem pada na swój fotel, układa sie do góry brzuchem i zasypia pomrukując :) Jeśli chodzi o relacje z kotami to jest różnie, raz on goni koty, innym razem one jego ;)
"

Posted

[quote name='myszon']Wieści o Badylku z ostatniego weekendu:
"Badylek ma się bardzo dobrze, powiedziałabym nawet, że przytył. Cały dzień spędza na podwórku, do domu wpada się najeść i tak się spieszy, że różnie mu to wychodzi... :) A wieczorem pada na swój fotel, układa sie do góry brzuchem i zasypia pomrukując :) Jeśli chodzi o relacje z kotami to jest różnie, raz on goni koty, innym razem one jego ;)
"

cioteczko ciesze sie ,ze maly tak sie swietnie tam czuje mam nadzieje ,ze juz domek nie wyglada jak po przejsciu tornada :)moze jakies fotusie zobaczymy wkrotce:cool3:

Posted

enia napisał(a):
Ja tez sie ciesze że Badylek znalazł wreszcie swoją przystań.........
może foteczki nowe?

hehe ale ma ksywke "Badylek" no no :cool3: oj cos mi sie wydaje cioteczko ,ze juz za kilka tygodni to on nie bedzie taki badylek z tym apatytem :multi:

a foteczki to jak najbardziej sa milo widziane:crazyeye:

Posted

enia napisał(a):
myszon najlepiej podczas karmienia, wtedy nie lata ,pędziwiatr jeden........:evil_lol:

trzeba go zwiazac i obezwaldnic to beda mieli o czym pisac na forum :cool3: :eviltong:

a tak powaznie to czekamy na fotki z niecerpliwoscia:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

u Badylka wszystko super :loveu:
Jest Panem na włościach :evil_lol: przy nas złapał jednego z inetresantów tak mocno za nogawkę, że facet się naprawdę przeraził :cool3:

Szczeka, biega, goni koty... albo gania wokół kotów :evil_lol:
Zjada błyskawicznie, w biegu bo nie ma czasu na jedzenie :diabloti:
Miseczkę ma na podwyższeniu ale już nie jest karmiony na rękach.
Bardzo rzadko mu się zdarza zwracać jedzonko i to przeważnie sam jest sobie winien bo pędzi gdzieś na złamanie karku ....

A zdjątka... hmm... nie mam :shake: bo nie miałam baterii w aparacie :oops:

Posted

Jezuuu nie wierze w to co czytam, hm a u mnie taki grzeczny chłopczyk był
co to sie porobiło?:evil_lol: nawet szczekac nie umiał a o gryzieniu mowy nie było.......
moja kocica wogóle go nie interesowała.......to ci dopiero gałgan jeden.....:lol:
cudowne ozdrowienie.....

Posted

a szczekać to umie jak mało kto :diabloti:

największym jego przyjacielem jest stary wilczur, z którym szaleją wieczorami ..
a w budzie, którą specjalnie postawiono mu na ganku domu ( bo do domu to on niechętnie wchodzi :evil_lol: ) zamieszkały koty, które sam tam zagania jak uzna, że na podwórku jest hmmm... za mało miejsca dla nich i dla niego jednocześnie :diabloti:

a moją PanDzię to hmm... no w każdym razie chłopak zna się na rzeczy :cool3:

Posted

Pewnie stary wilczur go nauczył co i jak.........hi hi hi :lol:
albo u kotów podejrzał? cwaniak mały.....
uwierz myszon uwierz ja zbója bym nie trzymała........

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

witam wszystkie Ciotki ...
dawno mnie nie było ...
przyjechałam zaledwie parę dni temu i mam niemiłą informację ...
Badyl zniknął ...
W ciągu kilki minut .. dosłownie ...
Był z Pańcią i resztą zwierzęcego towarzystwa w ogródku i nagle go nie było ...
Szukali go i nadal szukają. Pańcio jest leśniczym więc znają go wszyscy i Badyla też znali więc rozpytują się nadal o niego ...
Stary pies sąsiadów - jego największy kumpel (sypiali razem na werandach) do tej pory przychodzi i sprawdza czy Badyl może już jest...
Istnieje prawdopodobieństwo, że został skradziony bo wyrósł na pięknego psa i bardzo podobał się pewnej Pani, która przebywała w pobliżu na letnisku. Badyl zginął w dniu jej wyjazdu.

Nie wiem co mogę jeszcze powiedzieć ... jak się dowiedziałam to zrobiło mi się tak bardzo źle ...