Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to i ja sie melduję ...Ciociu Dzika Figo jakiś fajny banerek by sie Nerusiowi przydał...:razz::modla:

Karolciu a jak TY to Nerusiowi załatwiłaś?? Co jest potrzebne??

• 2 weeks later...
Posted

Witaj izabela u Nerusia:)
Chwile nie pisałam u Nerusia, ale w międzyczasie odezwała się do nas p. Ewa z Gliwic, której niesamowicie Neruś zapadł w serce, niestety nie mogła go adoptować, bo ma juz jednego psa i kilka kotków, natomiast obiecała trzymać mocno kciuki za domek a także chce wspomóc Nerusia finansowo i ma nam przesyłać 50 zł miesięcznie na jakies specjalne potrzeby psiaka. Izabela z Gliwic zna p. Ewę i rozmawiały razem o Nerusiu :) A tymczasem chłopak ma się całkiem dobrze, wczoraj nasza wetka Justynka mówiła, że tak jakby zaćma na oczach się zmniejszyła, a Nero pełen wigoru i klei się do ludzia, więc musimy walczyć o domek.
Neruś jest też na stronie fudacji DR LUCY i obiecali pomoc w jego ogłaszaniu, tak więc chłopaku trzymaj się będzie dobrze!!!

Posted

majuska napisał(a):
A tak wogóle to HOP, HOP, potrzebujemy dla Nerusia banerek!!!! Kto pomoże???

banerkiem nie pomogę ale pomiziać osobiście z wielką chęcią mogę......;)

Posted

odnowię, jasne ,że tak , w niedzielę
też widziałam na onecie o collie , tytuł mnie przyciągnął " Tego psa nie da się nie lubić " , coś tam ukradnę od nich do ogłoszenia ..:cool3::oops:
trzeba coś wymyślić , jakoś nie wyobrażam sobie Nera zimą , w kojcu...:shake:
niby sierść spora ..ale , no właśnie ..przecież ludzie kochają collie
słuchajcie , nie mogę sobie przypomnieć , ktoś szukał jakiś czas temu psa w typie tylko i wyłącznie "Lessie"?:hmmmm:

Posted

no nie no , ciocia Dzika_Figa zapomniała o naszym Nerusiu...
a prosiłam o ładny banerek? hę?:mad:
dostałam zapytanie o Nera z allegro , czy potrzebuje DT ? trochę dziwne , no potrzebuje przecież , w ogóle domu potrzebuje , poprosiłam o kontakt z majuską tel lub mail ...

Posted

Raczej DT nam tu nic nie zmienia, on sie w przytulisku w miarę zaaklimatyzował, tam codziennie jest jakaś wolontariuszka więc wymizia, pobawi sie z nim, nie ma u nas setek psiaków, więc zawsze jest czas dla każdego, jemu to od razu ciepły i kochający domek potrzebny taki na zawsze.
Też nie wiem co z tą ciotką Dziką Figą się dzieje?? Zaczynam się martwić:roll:

Posted

A może jednak rozważyć domek tymczasowy - pamiętajcie że wiele psów w nich zostaje na zawsze......;)
A Neruś przecież taki kochany jest i nie sądzę że ktoś chciałby go oddać....