Cajus JB Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Poinformuję pozostałe domki. Chociaż i tak nie wiem wszystkiego o nich. Wątek Kojaka solidnie kulał. Ja krótko po tym jak miałem się nim zająć straciłem dostęp do netu. Moje prośby na wizyty często pozostawały bez echa. Więcej załatwiłem przez telefon niż przez wątek. mam zaznaczone domki, które byłby zainteresowane innym jamnikiem. Quote
rita60 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Dzisiaj bedac na zakupach spotkałam pania Kojaka. No i nasłuchalam sie,jaki sliczny,madry,przytulasny,rodzina zakochana po uszy:loveu:pani powiedziala,ze warto bylo czekac,a nawet walczyc o szorstkiego:lol:pierwszy wspolny spacer odbyl sie w asyscie calej rodziny,tak,ze Kojak mial niezla obstawe:razz: Quote
ilon_n Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 świetne wieści!! Wczoraj również rozmawiałam z Panią Agatą no a wczesniej oczywiście z jej synem tu na miejscu w Toruniu, widziałam zafascynowanie Kojakiem od pierwszego spojrzenia i słyszałam radość w głosie Pani Agaty, gdy Kojak był już w domu .. chłopak jest bystry i cholernie inteligentny .. spośród 4 samochodów bezbłednie rozpoznał auto, którym przyjechał z Torunia i po szybkim zwiedzeniu domu wrócił do auta, z którego wysiadł .. :cool3: coś jakby "wpadłem na kawkę no a teraz wracamy" :evil_lol: super, że wszyscy już szczęśliwi :) Quote
rita60 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Pani tez z duma opowiadała o tym rozpoznaniu auta Quote
Magdalena Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 czy są jakieś wieści z domku malucha? zmieniam tytuł wątku... Quote
demi Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 zapraszam na zakupy na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/188406-Bi%C5%BCuteria-sztuczna-i-do-pearsingu-na-zachudzone-pieski-z-ok.-Jelcza-do-20.07-!! Quote
ilon_n Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Mamy wieści, Pani Agata dzwoniła przeszczęśliwa. Wszyscy zakochani w Kojaku. Najbardziej upatrzył sobie syna pani Agaty na swojego pańcia .. będzie umawiany termin kastracji, ale nie tak od razu, bo fala upałów i trzeba przeczekać .. Quote
rita60 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Spotkałam pancie Szorstka,rodzina zakochana w małym:loveu:powiedziała,ze wprowadził do ich zycia wiele radosci:lol:przytył troche,no i oczywiscie spi z nimi w łozeczku:evil_lol: Quote
Cajus JB Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Wspaniałe wieści. Poproszę Ich o jakieś zdjęcia. Quote
Magdalena Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 rita60 napisał(a):i oczywiscie spi z nimi w łozeczku:evil_lol: oj pchał się na wyro, pchał się ;) cieszę się, że tak mu dobrze Quote
ilon_n Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Kojak niebawem powinien być chyba ciachany .. najlepiej po zabiegu odezwiemy się do Ciebie Rita60 z prośbą o wizytę poadopcyjną i więcej szczegółów o Kojaku :) Quote
rita60 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 ilon_n napisał(a):Kojak niebawem powinien być chyba ciachany .. najlepiej po zabiegu odezwiemy się do Ciebie Rita60 z prośbą o wizytę poadopcyjną i więcej szczegółów o Kojaku :) Nie ma sprawy:lol:z przyjemnoscia odwiedze przystojniaczka:razz: Quote
Cajus JB Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Pozwolę sobie na off: Sonia z cukrzycą ma czas do jutra rana. Potem nie ma dla niej przyszłości. Proszę o pomoc. Quote
Magdalena Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 czy są jakieś wieści od malucha? Quote
rita60 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='Magdalena']czy są jakieś wieści od malucha? Sa wiesci:lol:,czesto spotykam Pania jamniorka na zakupach,powiedziała o psiaczku coś bardzo pieknego,brzmiało to tak: " Znajomi mówią,że piesek miał szczescie trafiając na nas,a to nieprawda,bo to my mielismy szczescie trafiając na takiego pieska " nic dodać,nic ująć,prawda ? Quote
Magdalena Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 strasznie się cieszę, że tak mu się poszczęściło. Mam jeszcze jego zdjęcia w telefonie i wczoraj sobie przeglądałam jak był u nas, super że ma kochany domek. kochany z niego psiak. Quote
Recommended Posts