Romka Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Pewnie tam gdzie była był chleb rozmoczony z wodą lub mlekiem.Jak będzie wymiotować to zapytałabym lekarza czy wszystko jest ok.Chyba,że faktycznie to z przejedzenia.Dawaj zdjęcia Paula! Quote
Andzike Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Paula, entuzjazm bije z Twojej relacji !!!! :D :D :D Dawaj fotki !! ;) Quote
mamanabank Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Czekamy na zdjęcia!!! A co do jedzenia, to pamiętaj też, żeby ie dawać jej mleka, psy nie trawią laktozy i mogą mieć po nim sensacje. Quote
Paula03 Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 mamanabank napisał(a):Czekamy na zdjęcia!!! A co do jedzenia, to pamiętaj też, żeby ie dawać jej mleka, psy nie trawią laktozy i mogą mieć po nim sensacje. Będę pamiętać! :) Dziękuję! Quote
Romka Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Oczyska ma cudne!na spacerku szczęśliwa ale niepewna! Quote
Andzike Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Romka napisał(a):Oczyska ma cudne!na spacerku szczęśliwa ale niepewna! Oczyska ??? A uchole ??? Boskie :D :D :D Cudna jest!!! Paula, za 2 tyg. będę w Łowiczu, muszę Was w końcu poznać :D I Ciebie Kaja też !!! :) Quote
kajkoowa Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Andzike napisał(a):Oczyska ??? A uchole ??? Boskie :D :D :D Cudna jest!!! Paula, za 2 tyg. będę w Łowiczu, muszę Was w końcu poznać :D I Ciebie Kaja też !!! :) Jasne Andzike, czekamy na Ciebie! :) Mi się właśnie w Kati najbardziej podobają te uszyska. Jak czegoś słucha to próbuje je podnieść ale one się wtedy rozjeżdżają na boki i strasznie uroczo wtedy wygląda:loveu: Quote
Paula03 Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 Romka napisał(a):Oczyska ma cudne!na spacerku szczęśliwa ale niepewna! Niestety jeszcze nie do końca jest pewna! A jak wychodzimy na spacer to siada przed klatką i nie chce iść, chociaż później jest już fajnie! Andzike napisał(a):Oczyska ??? A uchole ??? Boskie :D :D :D Cudna jest!!! Paula, za 2 tyg. będę w Łowiczu, muszę Was w końcu poznać :D I Ciebie Kaja też !!! :) Andzike przyjeżdżaj! Czekamy! Za dwa tygodnie Kati chyba będzie mogła już bawić się z psami, bo teraz jej nie wolno po tej chorobie! Kaja10014 napisał(a):Jasne Andzike, czekamy na Ciebie! :) Mi się właśnie w Kati najbardziej podobają te uszyska. Jak czegoś słucha to próbuje je podnieść ale one się wtedy rozjeżdżają na boki i strasznie uroczo wtedy wygląda:loveu: Dzięki! Mi też się podobają u niej uszy i jeszcze oczy, ona robi takie smutne oczka jak już zje i chce więcej :) Quote
Paula03 Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 Coś wam powiem, bo znów zapomnę! Moja Kati zachowuję się jak królik :D Nie dosyć, że próbuje wejść do klatki to jeszcze zabiera jej z miseczki jedzenie! A jak w kuchni leży siano dla królika to Kati je też próbuje zjeść! Normalnie królik! :D Quote
kajkoowa Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Paula03 napisał(a):Coś wam powiem, bo znów zapomnę! Moja Kati zachowuję się jak królik :D Nie dosyć, że próbuje wejść do klatki to jeszcze zabiera jej z miseczki jedzenie! A jak w kuchni leży siano dla królika to Kati je też próbuje zjeść! Normalnie królik! :D Widzisz Paula, ona jeszcze nie poznała Sopla a już przejmuje jego dziwactwa:evil_lol: Quote
kajkoowa Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Paula03 napisał(a):Co będzie jak go pozna! :D Nie chcę wiedzieć :evil_lol: Te dwa szajbusy rozniosą Nasz blok:evil_lol: Quote
Paula03 Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 Dzisiaj Kati coś ugryzło w mordkę, ale takie są skutki łapania owadów! Miała opuchnięty pysk, więc pojechałyśmy do lekarza, gdzie dostała zastrzyk! Jakby tego było mało to okazało się, że Kati ma chorobę lokomocyjną i dlatego tak się ślini podczas jazdy, tylko tym razem się jeszcze zrzygała w samochodzie! Wróciłyśmy do domu i Kati padła, nie miała na nic siły, poszła spać! Obudziła się i poszłyśmy na spacer! Trochę odżyła, ale na dworze miała sraczkę... Teraz dziewczyna leży na balkonie i podziwia okolice! Quote
mamanabank Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Paula, jak dzisiaj sobie radzicie? Jakie numery wycięła dzisiaj Kati? Quote
Romka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 S....czka to może emocje!Kati jeszcze niepewna.A jak ma zachowywać się psie dziecko,które na poczatku swego życia najpierw zostało odłączone od matki i porzucone.Potem była wyłapana i w schronisku,wszędzie obcy ludzie i hałas obcych duzych psów.Na koniec zachorowała i znów same nieprzyjemne rzeczy ja spotykały:kroplówka,obce zapachy.A teraz nie wierzy swojemu szczęściu. Quote
Paula03 Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Opuchlizna już jej zeszła i Kati wrócił humor! Niestety ciągle posikuje w domu, czego wcześniej nie robiła, więc spacerki są częściej! Dzisiaj Kati poznała kilka psów, nie powinna jeszcze bo nie ma szczepień, ale jak ja ją odciągałam to ona sobie ubzdurała, że psy są złe i się niektórych panicznie boi(zazwyczaj tych mniejszych od siebie)! Ale jak te maluchy z nią pobędą dłużej to jest lepiej, tylko ona nie wie jak ma się z nimi bawić, a jak one ją leciutko podszczypują to ona ucieka i chowa ogon pod siebie! Więc powolutku ją przyzwyczajam! A poza tym to ona jest straszny łakomczuch! Jak tylko coś zaszeleści to ona jest pierwsza! A jak nikt nic nie je to ona zabiera królikowi, który w sumie nie ma nic przeciwko temu :) A jeszcze się przyzwyczaiła, że balkon jest ciągle otwarty i jak dzisiaj moja mama go zamknęła to Kati walnęła w szybkę i nie wiedziała co się dzieję! :D :D Quote
Romka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Paula03 napisał(a):Opuchlizna już jej zeszła i Kati wrócił humor! Niestety ciągle posikuje w domu, czego wcześniej nie robiła, więc spacerki są częściej! Dzisiaj Kati poznała kilka psów, nie powinna jeszcze bo nie ma szczepień, ale jak ja ją odciągałam to ona sobie ubzdurała, że psy są złe i się niektórych panicznie boi(zazwyczaj tych mniejszych od siebie)! Ale jak te maluchy z nią pobędą dłużej to jest lepiej, tylko ona nie wie jak ma się z nimi bawić, a jak one ją leciutko podszczypują to ona ucieka i chowa ogon pod siebie! Więc powolutku ją przyzwyczajam! A poza tym to ona jest straszny łakomczuch! Jak tylko coś zaszeleści to ona jest pierwsza! A jak nikt nic nie je to ona zabiera królikowi, który w sumie nie ma nic przeciwko temu :) A jeszcze się przyzwyczaiła, że balkon jest ciągle otwarty i jak dzisiaj moja mama go zamknęła to Kati walnęła w szybkę i nie wiedziała co się dzieję! :D :D Cudne opowieści jak o niemowlaku co raczkuje,uczy sie chodzić, a potem poznaje świat razem z mamą na podwórku. Quote
Paula03 Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Pochwalę wam się czymś! Kati ma pierwszą psią przyjaciółkę! To Keli sunia z która kiedyś wychodziłam na spacery! Zaczęło się niewinnie, moja Kati złapała coś i ja jej to wyjęłam z pyska, a wzięła to Keli! Kati zaczęła ją ganiać, Keli to wyrzuciła i zaczęła sie zabawa! Ogony w górze! A ja za nimi na tej krótkiej smyczy nie mogłam zdążyć! :D Bardzo bardzo się cieszę! To jej pierwsza przyjaciółka! Pierwszy pies przy którym była sobą! Nawet z Soplem się tak nie zaprzyjaźniła! :) Quote
Andzike Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 I super :D :D :D Psio-psia przyjaźń jest bardzo ważna !!! :) Quote
Romka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Ekstra,rozkręca się!Paula zdjęcia rób i wklejaj! Quote
Paula03 Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Wkleję, zdjęcia w wolnej chwili! :) A dzisiaj byłyśmy u weterynarza po tabletkę na odrobaczanie i niestety Kati jej nie chce próbowałyśmy na wszystkie sposoby, ale tabletka się tylko zmarnowała, jej resztki są w misce... Quote
Recommended Posts