Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malwi on nic z huskim wspolnego nie ma:(
Gen niebieskich oczu zdarza sie tez u innych psow. Ewentualnie co moze miec wspolnego to eurodogiem czy mixach zaprzegowych. Mozesz tam sprobowac go wrzucic.

Posted

W Łazanach ( między Gdowem a Wieliczką - małopolskie) znaleziono 2 husky - typ wystawowy. Pies niebieskooki, sunia ciemnooka. Wilczaste-czarniawe. Zadbane. Czekają na właściciela w hotelu w Przebiaczanach. U Agnieszki.

Posted

lupak napisał(a):
W Łazanach ( między Gdowem a Wieliczką - małopolskie) znaleziono 2 husky - typ wystawowy. Pies niebieskooki, sunia ciemnooka. Wilczaste-czarniawe. Zadbane. Czekają na właściciela w hotelu w Przebiaczanach. U Agnieszki.

Madziu a fotek nie masz :)

Posted

Pilne:

zanlezlismy suczke malamutke, srebrno-biala, mloda (ok roku), mila, grzeczna i BARDZO LADNA, duza. Brak tatuazu i chipa.

Pilnie szukamy kogos, kto moglby wziac suczke do siebie- nie mamy dla niej wolnego boksu.

Info na pw lub justynawydra@vp.pl albo tel 502-142-039

Sprawa naprawde pilna!

Posted

Dziewczynki tyle Was ty dziala w typie i rasie, wiec mam prosbe w okolicy Ozarowa Mazowieckiego zaginal Malamut szaro bury, bialy puchaty ogon ma tatuaz w uchu.

Posted

Kora napisał(a):
Dziewczynki tyle Was ty dziala w typie i rasie, wiec mam prosbe w okolicy Ozarowa Mazowieckiego zaginal Malamut szaro bury, bialy puchaty ogon ma tatuaz w uchu.

zostawiłam telefon w domu i ...a coś więcej o nim wiesz :) i zdjęcie :)

Posted

Paulina87 napisał(a):
Do naszego schroniska trafił przepiękny pies jak na moje oko w typie grenlanda, lub poprostu mix husky (sprostujcie mnie jeśli się mylę). Jest bardzo łagodny, spragniony człowiekiem. Ma ok 2 lat.

odnośnie tego psiaka:
od hodowcy Łajek po przesłaniu zdjęć tego cuda dostałam taką odpowiedź:

Agata, w 100% ma geny lajki zachodniosyberyjskiej, nie mam watpliwosci, nie jest czysty, tylko porodowodowy, ale w takim razie ma gwarantowany charakter- zero agresji wobec czlowiekow, 100 % wobec innych zwierzat- tzn. zjada male koty i psy, dorosle psy i suki- zdominowywuje. Najlepiej- wrzucic go na strone Polskiego Zwiazku Lowieckiego- moze jakis mysliwy sie skusi, bo ten pies powinien polowac. Moze byc tez w rodzinie z dziecmi, lajki sa bardzo rodzinne i przemile- ale na spacerach bedzie zawsze nawiewal.

Posted

zero agresji wobec czlowiekow, 100 % wobec innych zwierzat - tzn. zjada male koty i psy, dorosle psy i suki- zdominowywuje.
- dokladnie taki ma charakter!

zaraz poszukam ogłoszeń ... może komu jakiś łajka zaginął ...

Posted

Rex to 13 miesięczny pies w typie malamuta. W miarę wychowany, zna podstawowe komendy, umie chodzić na smyczy. Do psów i kotów ok. Spokojny w stosunku do dzieci. Został znaleziony, błąkający się na warszawskim Ursynowie. Właściciel się znalazł, jednak nie chce go z powrotem( pod pretekstem że"już 3 raz nawiał") Tymczasowo przebywa w hoteliku w Otrębusach k.Warszawy.
SZUKA NOWYCH ODPOWIEDZIALNYCH WŁAŚCICIELI.
Do adopcji zostanie oddany po zabiegu kastracji.
Wątek:http://www.dogomania.pl/threads/180535-Znaleziony-roczny-MALAMUT-porzucony-przez-wA-aA-ciciela- SZUKAMY-DOMU