Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Schronisko MEDOR
AKCJA TV ŁÓDŻ !!! Wpisany przez Dominika Poniedziałek, 07 Grudzień 2009 12:38 [FONT=MS Shell Dlg 2] [/FONT]

[FONT=MS Shell Dlg 2] W SOBOTĘ 19 GRUDNIA ŁÓDZKI ODZIAŁ TELEWIZJI POLSKIEJ [/FONT]

ORGANIZUJE ZBIÓRKĘ " POMAGANIE NA MERDANIE"
TYM RAZEM ZGODNIE Z SUGESTIAMI ŁODZIAN
CZEKAMY NA PAŃSTWA W MANUFAKTURZE
W GODZINACH OD 12-20 ( OD STRONY SKLEPU ZOOLOGICZNEGO KAKADU)

ZBIERAMY PUSZKI , SUCHĄ KARMĘ, MAKARON , RYŻ, PŁATKI KUKURYDZIANE
( PRZYSMAKI, GRYZAKI, SMYCZE, OBROŻE, PUSZORKI ,MISKI)
WSZYSTKO CO MOŻE PRZYDAĆ SIĘ W SCHRONISKACH DLA ZWIERZĄT.
W NASZĄ AKCJĘ WŁĄCZYŁO SIĘ WIELE ZNANYCH OSÓB
NIE MOŻE WAS ZABRAKNĄĆ !!!!
GDYBYŚCIE NIE MOGLI ZNALEŹĆ DZWOŃCIE 506761221
DO AKCJI ZACHĘCA ZESPÓŁ BLUE CAFFE SKOPIUJ LINK
http://ww6.tvp.pl/6882,20091214948681.strona

NA KONCIE MAMY TYLKO 20 TYSIĘCY I PONAD 100 ZWIERZĄT NA UTRZYMANU !!!

PROSIMY JAKĄKOLWIEK POMOC !!!!

91 10501461 1000002289529931- NR KONTA

Posted

jolek68 napisał(a):
rok temu...:(

To już sporo czasu :-(
Trzymam kciuki za twojego psiaka, może się jeszcze znajdzie.
Nie trać nadziei ;)
A który to jest pies z Twojego podpisu?

Posted

mój to pierwszy Cezar :( przypuszczam że nawet gdybym go odnalazła to wątpię by nadal był mój...
Malwi wiem, że nie działają mi banerki ale kurcze już zapomniałam jak to się na nowo zmienia :)

Posted

6.01.2010r: - MA JUŻ NOWY DOM!!

Rodowodowy pies Siberian Husky, ur. 29 XII 2007r. szuka nowego domu!
Pies jest po: ALASCE Śnieżna Wataha i AJAKSIE WALECZNYM Fortunatus (moim Szamanie), szaro-biały, brązowooki -ANUBIS z Kociej Mafii - po domowemu ICE.

Obecnie przebywa na wsi pod Piotrkowem Trybunalskim, mieszka z Bernardynem, przystosowany do życia w kojcu oraz w mieszkaniu - mieszkał wcześniej w kamienicy.
Łagodny w stosunku do innych psów i ludzi, w tym dzieci i osób starszych. Nie przyzwyczajony do kotów.

Pies jest energiczny i żywiołowy! Powinien trafić w ręce maszera lub osoby aktywnej fizycznie. Kontakt do właściciela:66-44-240-30, danus.wola@vp.pl

Posted

W schronisku w Tczewie są dwa hasiory: pies czarno- biały o silnym charakterku i minihasiorka długowłosa brązowo- biała, przecudowna, urocza charakterkiem i wyglądem. W środę wieczorem będzie więcej info i zdjęcia jak mi się uda.

Posted

Sunia hasiorka o przepięknych oczach z Tczewa, ma jeszcze kilka dni kwarantanny, potem będzie trzeba szukać nowego domu.
Przesympatyczna, straszna przylepka i pieszczocha. Łagodna, grzeczna i spokojna. Wątku jeszcze nie ma, może wkrótce się pojawi

Posted

Dwa piękne husky w schronisku

Pies (wygląda jak kopia mojej Jury, ale tatuażu brak)- czarno-biały, różnooki, ładnie zbudowany, puchaty. Przestraszony, nie bardzo chciał podejść do krat.

Suczka - ślicznie umaszczona, być może mix z malamutem. Podchodzi do krat, ale gdy się ją głaszcze jest sztywna. Gdy się od niej odchodzi zaczyna "jodłować".

Posted

jeść chce.Byl już szczupły,gdy siedzial sam,potem musial zwolnic miejsce innemu psu,przeszedl na ogólny boks,i teraz wyglada jak wyglada-stres,konkurencja,zimno,depresja.Wszystko naraz.Ale najbardziej uważam,ze to konkurencja do miski.Szakal wydawał się takim twardzielem,a mysle,ze jest przeganiany i nie zjada tyle,ile potrzebuje.Potrzebowałby tez pewnie lepszego jedzenia niz dostaje.