Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dora napisał(a):
Moze bedziemy miec DT dla Milki, ale musimy jeszcze wszystko dokladnie sie dowiedziec.

znowu coś knujesz a ja o tym nic nie wiem :mad: jak ją zobaczyłam, tak mi jakoś siedzi ciągle przed oczami :shake: Dorotko, wiem że możesz dużo, wyciągnij ją...:-(

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jolek68 napisał(a):
znowu coś knujesz a ja o tym nic nie wiem :mad: jak ją zobaczyłam, tak mi jakoś siedzi ciągle przed oczami :shake: Dorotko, wiem że możesz dużo, wyciągnij ją...:-(

Jolek co ja moge staram sie tak jak kazdy z was, mysle bardzo intensywnie o niej i DT dla niej :placz:

Posted

Mamuśka z trójką maluszków trafiła do Fundacji Medor. Oszczeniła się gdzieś...Nikt nie chciał jej pomóc, najprawdopodobniej się komuś zgubiła, zaszła w ciążę i oszczeniła..

DO ADOPCJI ZOSTAŁA JUŻ TYLKO MAMUŚKA.

JEST LĘKLIWA I POTRZEBUJE DOŻO CIEPŁA I MIŁOŚCI.
SZUKAMY BARDZO ODPOWIEDZIALNEGO DOMKU I MIŁOŚNIKA TEJ RASY

"Fundacja "Medor"
Przyjaciele Bezdomnych Zwierząt
ul. Urocza 9 95-100 Zgierz
kom. 506-761-221
e-mail:
schronisko.medor@op.pl

Posted

przy okazji poszukiwań domku dla "naszego" haszcza ...
mam adres na dom dla takiegoż...dolny śląsk... sensowny...ale jak zwykle do sprawdzenia....zgoda na wizytę przedadopcyjną ...płeć obojętna, wiek też nie ma większego znaczenia...wysterylizowana(y)...warunek " obraz łagodności"...czego nie mogę powiedzieć o moim podopiecznym:p
ze względu na kłopot z transportem - jak najbliżej -

Posted

Dora napisał(a):
Jolek co ja moge staram sie tak jak kazdy z was, mysle bardzo intensywnie o niej i DT dla niej :placz:

pewnie wiesz że sunia wróciła do domu ;) ufff...lżej na sercu ;)

Posted

kanna napisał(a):
przy okazji poszukiwań domku dla "naszego" haszcza ...
mam adres na dom dla takiegoż...dolny śląsk... sensowny...ale jak zwykle do sprawdzenia....zgoda na wizytę przedadopcyjną ...płeć obojętna, wiek też nie ma większego znaczenia...wysterylizowana(y)...warunek " obraz łagodności"...czego nie mogę powiedzieć o moim podopiecznym:p
ze względu na kłopot z transportem - jak najbliżej -

no to jestem :crazyeye:

Posted

Sh znaleziony w Serocku:
"witam to ten pies znaleziony w serocku nie wydaje mi się żeby miał dobrego właściciela chyba że dawno uciekł muszę mu znaleźć dom bo
posiadam już jednego psa również husky tylko suczkę ale nie mam miejsca mieszkam w 26 m kwadratowych a to trochę za mało na dwa psy a tym bardziej że on chyba się wychowywał na świerzym powietrzu pozdrawiam"

a tu info na allegro:
piękny husky szuka domu pomóżcie mu (812225760) - Aukcje internetowe Allegro

Posted

SYBERIA, nr 775

numer: 775
numer chip: 953000005131139
imię: Syberia
wielkość: srednia
rasa: husky
data przyjęcia: 2009-10-30
przebywa w boksie: pawilon 6

opis: Syberia to młoda sunia husky. Jest przyjacielska, kontaktowa i bardzo spragniona człowieka. Syberia to łagodna psinka. Czekamy na właściciela, jeśli się nie zgłosi polecamy do adopcji.

Posted

numer: 420
numer chip: 953000005131953
imię: Lena
wielkość: duza
rasa: mix husky
data przyjęcia: 2009-10-14
przebywa w boksie: kwarantanna

opis: Lena to żywiołowa sunia w typie husky. Jest przyjacielska i kontaktowa. Czy ktoś jej poszukuje?

Posted

[quote name='Annia']Kolejny :shake:

czy ten chlopak to juz jest wykastrowany ??
powaznie rozwazam zabranie go do siebie na DT , tak mniej wiecej w polowie grudnia ....

Posted

ten chlop mnie ująl

a to moja niya jeszcze w schronie , jak spojrzalam na niego to mi sie pikawka odrazu uruchomila , echhhh chyba sentymentalna sie robie ;p

Posted

numer: 687
numer chip: 953000005134436
imię: Orbi
wielkość: duza
rasa: husky
data przyjęcia: 2009-11-13
kwarantanna do 2009-11-27
przebywa w boksie: kwarantanna

opis: Orbi to energiczny husky. Psiak z zainteresowaniem podchodzi do człowieka, jest kontaktowy, jednak nie ufa od razu, obszczekuje obce osoby, ale w stosunku do innych psów jest łagodny. Czy ktoś go szuka?
schronisko marmurowa 4 łodz o wszystko pytajcie wolontariuszkę to jest gigantyczne schronisko tam jest ponad 700 psow psiaki murza być na łańcuchach by sie nie zagryzały

psy potrzebuja pomocy nie tylko husky
[FONT=MS Shell Dlg 2]Basia 609 485 385, mail: basiam9@o2.pl, gg: 5386945[/FONT]