Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='andromeda']Tak sobie pomyslałam ze mozna dojsc skad jest osoba po numerze IP tyle ze ja nie wiem jak to sie robi.[/quote]
To trochę jak szukanie igły w stogu siana.. Myślę, że gdyby ta osoba która napisała post na Onecie chciała coś z tym zrobić, to już dawno by zadziałała w tej sprawie. Czasem wystarczy rozmowa z właścicielem psa. Ludzie mają dziwaczne przekonania, pewnie facet uważa, że ma "psa łańcuchowego". Takich tragedii kiedy pies trafia w nieodpowiednie ręce jest cała masa, niestety wszystkich się nie da uratować :(

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy ktoś mógłby dowiedzieć się z jakiej hodowli jest pies?

"(oddam psa w dobre ręce) Szukam nowego domku najlepiej z duzym ogrodem abym mógł hasać przez cały dzień. Mogę się też zaprzyjaźnić z miłą suczką i razem spęczać dnie na zabawach.. Szukam kogoś kto się mną zaopiekuje a odwdzięczę się mu miłością. Więcej informacji o mnie dowiedzą się państwo pod numerem telefonu pomóżcie mi znaleźć nową kochającą rodzinę !!!
telefon 512 853 427"

Posted

prawdopodobnie będzie potrzebny tymczas w warszawie najlepiej ale niekoniecznie dla hasiora
pięknego rudego huskiego z niebieskimi oczami...jeśli ktoś mogłby mu ufiarować dom na krótki czas byłabym ogromnie wdzięczna...

najpierw będziemy szukać osób z wawy które pomogłby by jednak ustawić hierarchię pomiędzy naszym psem a suką właścicieli
inaczej husky nadal będzie bezdomny

Posted

w ustawianiu psiakow wzgledem siebie moge troszke pomoc , przerabiam to co chwila ,jako ze co chwila u nas laduje jakis tymczas a u mnie moje trzy suki i 5 kotow i cale to towarzycho musze ustawiac ,tym bardziej ze niya to 100-u procentowa suka alfa

Posted

[FONT=Arial]Inga
[/FONT]
[FONT=Arial]Wyjątkowej urody młoda dama rasy Siberian husky, w wieku ok. 1 roku, wysterylizowana w schronisku. Bywa kapryśna, ale przede wszystkim wyjątkowo skora do szalonej zabawy - jak na dorastającą panienkę przystało. Ta energiczna sunia oczekuje w Schronisku na równie energicznych opiekunów, którzy zapewnią jej codzienną dawkę ruchu na świeżym powietrzu (mm) [/FONT]
[FONT=Arial]Ze względu na specyfikę rasy prosimy o dokładne przemyślenie ewentualnej adopcji. Dla dobra Ingi ważne jest by trafiła do osoby znającej jej potrzeby[/FONT]
[FONT=Arial]Inga oczekuje na wybiegu za dawnym azylem III, w sektorze 2 - tylko na odpowiedzialnego opiekuna[/FONT]
[FONT=Arial].

[SIZE=2]W schronisku od 5.07.2009

[/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][FONT=arial][SIZE=4]1736/09[/FONT]

Bliższe informacje pod nr tel. 846-02-36

[/FONT]

Posted

Lusia jest średnią, młodą sunią kolorem przypominającą trochę rasę Husky.
Znajduje się w schronisku w woj. łódzkim, jest trochę wystraszona, zagubiona, schronisko to nie miejsce dla niej...
Uwielbia pieszczoty, głaskanie, cały czas stoi przy kratach wtykając pomiędzy nie swój pyszczek, prosząc o choć chwilą uwagi... To taki typowy, kanapowy pieszczoch...
Uratuj ją, daj jej dom !
Kontakt w sprawie adopcji : nika2806@vp.pl