Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Onsen napisał(a):
Czytaliśmy i szukaliśmy informacji tu, w wychowaniu Haszczaków i w reszcie serwisu. Tak jak mówię, gdyby tylko o nas chodziło to jeszcze pewnie byśmy walczyli ale tu chodzi o nasze dziecko.

ja rozumiem i nie potępiam decyzji, bo nie znam szczegółowo Waszej sytuacji. w każdym razie na pewno znajdziecie najlepsze rozwiązanie i tego Wam i sierściuszkowi życzę.

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Charly']Ice- od kilku tygodni w schronisku. Bardzo energiczny. Cierpi i garnie sie do ludzi. Pilnie szuka domu

tel: 785 132 983został adoptowany jest a bardzo dobrym domku:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Znaleziono sukę Syberian Husky Młoda ok 2-letnia Poszukuję właściciela w okolicach Rumii (pomorskie) Kontakt mail oraz tel 515 853 769 lub 601 082 230 Nie jest to aukcja typowa Nie sprzedaję lecz szukam właściciela Zastrzegam sobie prawo do odwołania i zamknięcia licytacji przed upływem terminu

Posted

Rany julek! Ile tych opuszczonych i sponiewieranych psiaków :placz:
Chwała tym, którzy pomagają wyprostować ich los :klacz:
Ja już niestety wyczerpałam zasoby wolnych serc w moim otoczeniu :cool1:

Posted

"(...)Dostalam maila ze zdjeciami psiakow w przechowalni-umieralni w Wolominie,
sprawa nagli, jest duze ryzyko, ze psina "zniknie" zabrana przez Konstante jako
mieso dla wietnamczykow albo przez Biedrzycka ( "slawetny" Krezel )
Nie wiem czy to jest pies czy sunia, na zdjeciu wyglada bardzo mlodo.(...)"
Psy trzeba zabrać jak najszybciej! Kilka osób z dogo może pomóc w transporcie. Zainteresowanym podam telefon kontaktowy. Sprawa jest bardzo pilna.
To zdjęcia haszczki:

Posted

mortikia napisał(a):
"(...)Dostalam maila ze zdjeciami psiakow w przechowalni-umieralni w Wolominie,
sprawa nagli, jest duze ryzyko, ze psina "zniknie" zabrana przez Konstante jako
mieso dla wietnamczykow albo przez Biedrzycka ( "slawetny" Krezel )
Nie wiem czy to jest pies czy sunia, na zdjeciu wyglada bardzo mlodo.(...)"
Psy trzeba zabrać jak najszybciej! Kilka osób z dogo może pomóc w transporcie. Zainteresowanym podam telefon kontaktowy. Sprawa jest bardzo pilna.
To zdjęcia haszczki:

napisz do szybszegooddyliżansu ;) może znajdzie miejsce u siebie :shake:

Posted

[quote name='blonditipsy']Mam nadzieję że piszę w dobrym dziale.
Dając ogłoszenie o adopcji innego psa na krakowskim Gumtree znalazłam takie ogłoszenie:

200 zł - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Kraków

Myślę,że pilne.
Ogłoszenie niedawno dodane,a za tak małą kwotę (200zł) obecny właściciel będzie miał pełno chętnych,nie wiadomo w czyje ręce wpadnie taki piękny psiak :shake:

Przypomnę-ogłoszenie z dzisiaj,ale za tak małą kwotę znajdzie się szybko nabywca :shake:

Posted

w schronisku w Ostrowie Wielkopolskim jest śliczna wysterylizowana sunia - mix haszczaka z brązowymi oczętami :

Imię: Darma - JUŻ W NOWYM DOMU
Opis: Mieszaniec Syberian Husky, średniej wielkości. Ma brązowe oczy, ciemny grzbiet i długi ogon. Jest łagodna i grzeczna. Gdy wejdzie sie do jej kojca, od razu zaczyna skakać, a po chwili prosi o głaskanie. Gdy próbuje się przestać, zaczyna wyć - prosząc o jeszcze. Jest psiakiem, który potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Potrafi chodzić na smyczy. Wobec innych psów nie wykazuje agresji. Nadaje się do mieszkania. Sterylizowana.

Posted

Sprzedam urodzoną 10 kwietnia 2002 r. piękną i silną sukę rasy siberian husky wychowaną w domu, mającą ciągły kontakt z dziećmi i dorosłymi. Jest potulna i uległa w stosunku do ludzi, ale do zwierząt władcza i energiczna. Jest bezwzględna i niebezpieczna wobec małych kotków czy innych małych zwierząt. Psom nie zagraża, a kręcą się wokół niej zawsze buldożki francuskie lub goldenki.

Rodziła tylko jeden raz - 24 lutego 2004 r. pokryta przez psa HENEY AND MILK Arktogea. Później miała cieczkę ale z krycia nic nie wychodziło. Jest bardzo oddana, cierpliwa i uwielbia biegać ciągnąc lekki wózek treningowy (oddamy wózek gratis). Ma tendencje do przewodzenia w sforze. Nie możemy już opiekować się suczką, ponieważ dzieci uczą się poza domem, a rodzice nie mają tyle sił, aby często biegać z huską.

Wabi się Atika, posiada rodowód wystawiony przez Polski Związek Kynologiczny, książeczkę zdrowia z poświadczonymi szczepieniami i odrobaczeniami.

Ojciec: WA WO KI'YA Błękitny Skarabeusz, z NwR BOB, maść czarno-szaro-biała.
Matka: TAJGA Kamczadał, maść czarno-biała.

Kontakt telefoniczny: 502 434 696 lub 501 481 422.

Zgodnie z regulaminem Allegro sprzedający musi zagwarantować bezpieczne i humanitarne warunki transportu (najlepiej odbiór osobisty) dlatego Kupujący oświadcza, że zapewni bezpieczne i humanitarne warunki transportu zakupionego pieska.

Nasza domowa hodowla psów rasowych zlokalizowana jest w Łęgu, 5 km od Czerska, powiat Chojnice, woj. pomorskie.

Więcej informacji i nowe fotki e-mail: boblewinski@wp.pl

Posted

Kto w okolicy Poznania zajmuje się malamutami.
Paulina znalazła w okolicach Wielkopolskiego Parku Narodowego prawdopodobnie sukę - malamutkę. Gruba obroża na szyi. Sunia słania się na nogach, kreci koło auta, ale nie bardzo można zapiąć ją na smycz. Wygląda na wygłodzona i osłabioną.

Kto może pomóc Paulinie!!!