Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś przy trasie Lublin -Rzeszów, przy stacji BP (ok 20 km od Rzeszowa) przed miejscowością Jasionka, znaleziono ok 3- 4 miesięcznego malamuta (husky ?) potrąconego przez samochód . Ciemny, ciemne oczy, ciemne znaczenia. Szczeniak jest po opieką weterynarza z Lublina. Zdjęcia i namiary późnym wieczorem. (Jak dziewczyny wrócą z wystawy). Poszukiwany właściciel lub DS

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzis ok 16 w BYTOMIU pod markietem CERFUR znaleziono psa rasy HUSKY wilczasty.Pies o niebieskich oczach !!!
Pies rodowodowy zadbany o nr tatuaza SO7.

Pies zostal odwieziony do Bytomskiego schroniska, przebywa w choteliku.

prosze o kontakt zemna lub bezposrednio do schroniska 032 3952175

Posted

lupak napisał(a):
Dziś przy trasie Lublin -Rzeszów, przy stacji BP (ok 20 km od Rzeszowa) przed miejscowością Jasionka, znaleziono ok 3- 4 miesięcznego malamuta (husky ?) potrąconego przez samochód . Ciemny, ciemne oczy, ciemne znaczenia. Szczeniak jest po opieką weterynarza z Lublina. Zdjęcia i namiary późnym wieczorem. (Jak dziewczyny wrócą z wystawy). Poszukiwany właściciel lub DS

albiemu mi mowila o tym psie to poprostu jest nie do pomyslenia :(:(:( jak mozna.... :( dobrze ze trafila akurat na trgo Pana....

Posted

[quote name='lupak']Dziś przy trasie Lublin -Rzeszów, przy stacji BP (ok 20 km od Rzeszowa) przed miejscowością Jasionka, znaleziono ok 3- 4 miesięcznego malamuta (husky ?) potrąconego przez samochód . Ciemny, ciemne oczy, ciemne znaczenia. Szczeniak jest po opieką weterynarza z Lublina. Zdjęcia i namiary późnym wieczorem. (Jak dziewczyny wrócą z wystawy). Poszukiwany właściciel lub DS
uzupełnienie
tak wyglada znajda ,
jest to pies wiek 3-4 m-ce , bez tatuazu i chipa.
ma zlamane obie tylne nogi, szukamy dla niego domu tymczasowego lub stalego,
pies przebywa w Lublinie

Posted

Suczka znaleziona w lesie, porzucona lub zwiała, wysoka, wilczasta, młoda, wesoła, energiczna, przeskakuje płoty, bez problemu dogaduje się z każdym innym psem, kocha dzieci i dorosłych. Pilnie szuka domu. Info- PW.

Posted

"jest chłopcem, ma około 6-8 m-cy. Jest niemiłosiernie wystraszony, nie wychodzi z budy. Ucieka przed człowiekiem. W schronisku przebywa od 4 dni. Oddał go właściciel, który kupił go z jakiejś "hodowli". Podobno pies nie spełnił jego oczekiwań. Nie wiem jednak czego oczekiwał ten człowiek. Pies jest na kwarantannie.

Tu wciśnięty w kąt budy. Zdjęcie robiliśmy, podnosząc dach budy. Inaczej nie było go widać."

Tu trochę się pokazał, ale trwało to tylko kilka sekund.

Posted

Haska została pogryziona przez kolegę z boksu - taka nieiwelak zaraza, ale do mojego schroniskowego bouviera też sartował nie raz... nie wiem dlaczego zaatakował sukę - ona nie zaczynała, stała wciśnięta w kraty. W tej chwili przebywa w boksie suk z cieczką - owczarkiem bardzo sympatyczną sunią, młodą i jeszcze jedną panną, ale tej nie znam.

Posted

Nowy nabytek schroniska w Mielcu...

Piękny, rudy alaskan malamut z niebieskimi oczami. Przyjęty do schroniska jako pies bezdomny z miejscowośći Krasne. Ma około 2 lat. Nie lubi zamknięcia. POtrzebuje dużej ilości ruchu, biegania i zajęć typowych dla psów zaprzęgowych.

www.mielec.bezdomne.com

Posted

[quote name='Murka']Alaskano-husky znalazł dom ;)
A takie zaginely jakis czas temu.
ZAGINĘŁY:2 SIBERIAN
HUSKY

ZAGINĘLY :PIES I SUCZKA RASY SIBERIAN
HUSKY
-PIES "TOTTI"BRĄZOWO-BIAŁY,RÓŻNOOKI
SUCZKA"BETA"BURSZTYNOWO SREBRNA NIEBIESKOOKA
Psy mogą się błąkać w rejonie Piasków,Wieliczki,Swoszowic
BARDZO PROSZĘ O POMOC W ICH ODNALEZIENIU-WYSOKA NAGRODA tel 600 455 447,012 429 74 73

Posted

Na ZZP zamieszczono ogłoszenie o znalezionym AM:

"Pod koniec lutego, przybłąkał się w okolice Rybnika, pies rasy Alaskan Malamute (chyba... to ta rasa, można sprawdzić na zdjęciach, link podam poniżej). Zwierze jest bardzo ufne, spokojne. Lubi się bawić. Jeśli ktoś może pomóc w ustaleniu właściciela, lub chciałby zaopiekować się zwierzęciem bardzo proszę o kontakt (dodatkowe informacje, zdjęcia i kontakt telefoniczny pod http://foto-vangodz.no-ip...y_id=11_malamut )."

Ogłoszenie przekopiowałam też na inne szpicowate fora.

Posted

[quote name='Kora']A takie zaginely jakis czas temu.
ZAGINĘŁY:2 SIBERIAN
HUSKY

ZAGINĘLY :PIES I SUCZKA RASY SIBERIAN
HUSKY
-PIES "TOTTI"BRĄZOWO-BIAŁY,RÓŻNOOKI
SUCZKA"BETA"BURSZTYNOWO SREBRNA NIEBIESKOOKA
Psy mogą się błąkać w rejonie Piasków,Wieliczki,Swoszowic
BARDZO PROSZĘ O POMOC W ICH ODNALEZIENIU-WYSOKA NAGRODA tel 600 455 447,012 429 74 73

Ten mielecki to był pies o błękitnych oczach, więc to na pewno nie ten :roll:

Posted

nie bardzo wiem gdzie go umieścić ale na pwp znalazłam taki wątek
Elkhund

Nazywa się 547/07.Tak, to jest jej imię.Wszystko co ma..
Ma jeszcze jedną rzecz.Wiszący nad głową wyrok eutanazji.
Ta cudna sunia przypominająca szpica ma ok. 5 lat.Jest miła, radosna i całym sercem kocha ludzi.Niestety w Schronisku, do którego trafiła po porzuceniu,wprowadza swoje porządki.Gryzie inne suczki.W asyście dotkliwie.Dlatego zdecydowano się ją uśpić.Ma mało czasu.Nie pytajcie ile,bo tego nie wiem.Możliwe, że TEN DZIEŃ nastąpi już po weekendzie.Pomóżcie uratować 547.Ocalmy bicie jej serca..przecież życie jest największą wartością.

suczka jest we W-wiu[na tymczasie do maja,chyba że wcześniej znajdzie się ds]
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106718