Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

numer: 768
numer chip: 939000010293742
imię: Sidel
wielkość: duza
rasa: husky
data przyjęcia: 2012-02-16
kwarantanna do 2012-03-01
przebywa w boksie: kwarantanna potem 6tka

opis: czy ktoś szuka tej suni?

SCHRONISKO MARMUROWA 4 W ŁODZI TEL 42 656-78-42

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

może ktoś się zainteresuje, może pomoże http://allegro.pl/dorosle-pieski-oddam-i2124724103.html cyt: Polecam na mej aukcji dorosłe pieski ;-,labrador- sunia czekoladowa ,syberian huski sunia, sunia berneński pies pasterski z rodowodem , jedną sunię goldenkę z rodowodem,chow how sunię z rodowodem i dwa szczeniaki czarne podpalane Spaniela Angielskiego T 608 300 515.Oddaję z powodu przeprowadzania się i braku miejsca dla tylu sztuk.TEL 6 0 8 3 0 0 5 1 5 NIE ODPOWIADAM NA MAILE Pozdrawiam.

Posted

MAŚĆ: szara
SIERŚĆ: krótka
W OKOLICY: Teofilów
DATA ZGŁOSZENIA: 2012-02-18
KONTAKT: tel. 608858753 692960034

18.O2 OK. GODZ. 13.00 ZAUWAŻYŁAM BŁĄKAJĄCEGO SIĘ PIESKA - W PIERWSZEJ CHWILI MYŚLAŁAM, ŻE MA WŁAŚCICIELA PONIEWAŻ RADOŚNIE PODBIEGAŁ DO LUDZI - LECZ GDY WYBIEGŁ NA ULICĘ PRZESTRASZYŁAM SIĘ, ŻE COŚ MU SIĘ STANIE - ZACZĘŁAM DOWIADYWAĆ SIĘ CZYJ TO PIESEK - NIESTETY WŁAŚCICIELA NIE ZNALAZŁAM - BLISKO W KLINICE SPRAWDZONO, ŻE NIE MA CHIPA - WIELE OSÓB PRZEJĘŁO SIĘ LOSEM SUNI - NIKT NIE CHCIAŁ BY ZNALAZŁA SIĘ W SCHRONIE - W OSTATNIEJ CHWILI - ZNALAZŁ SIĘ DOBRY CZŁOWIEK, KTÓRY ZGODZIŁ SIĘ PRZYJĄĆ SUNIĘ DO MOMENTU ZNALEZIENIA WŁAŚCICIELA

SPACEROWAŁAM Z SUNIĄ PO OSIEDLU OK. GODZINY - ROZMAWIAŁAM Z LUDŹMI ALE NIKT NIE ROZPOZNAŁ PIESKA - MOŻE MIESZKAĆ DOŚĆ DALEKO OD MIEJSCA ZNALEZIENIA

Posted

TAJGA, nr 1044

numer: 1044
numer chip: 939000010292726
imię: Tajga
wielkość: mala
data przyjęcia: 2012-02-16
kwarantanna do 2012-03-01
przebywa w boksie: kwarantanna

opis: Tajga to łagodna i przyjacielska sunia husky. Mamy nadzieję, że ktoś jej szuka...

SCHRONISKO MARMUROWA 4 W ŁODZI
42 656-78-42

Posted

[quote name='olalolaa']Domu szuka rodowodowy prawie 2-u letni husky, pies jest bardzo niewybiegany, właściciele trzymają go na łańcuchu. Lubi dzieci, innych psów raczej nie toleruje. Kontakt na PW lub olalola92@op.pl

może jak z rodowodem to wrzuć go na sfora husky lub do fundacji zgłoś od razu

Posted

Do oddania dorosły pies, mieszaniec husky z labradorem, właściciele mieszkają za granica, a rodzice opiekujący się psem przeprowadzają się na mniejsze mieszkanie w ŚRODĘ. malo czasu, może ktoś chętny się znajdzie? z tego co ten pan mi pisał pies jest udomowiony, ma dwa lata, potulny, cichy. Szczecin :

Posted

MAŚĆ: czarna
SIERŚĆ: długa
W OKOLICY: widzew, okolice puszkina
DATA ZGŁOSZENIA: 2012-02-27
KONTAKT: 791843256

Znaleziono psa rasy prawdopodobnie HUSKY.
Suczka miała czarne szelki raze z krótką(bardzo krótką) smyczą - wygląda na to że się komuś zerwała.
Znaki szczególne:
-czarna plamka w okolicach nosa(po jej prawej stronie)
-niebieskie oczy
Pies nie ma czipa !
Jest bardzo przjazny.

http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=zgzn_det&w=18517

Posted (edited)

LENOX -założyłam mu wątek http://www.dogomania.pl/threads/224909-Lenox-pi??kny-doros??y-%28ma-dwa-lata%29-u??miechni??ty-pies-w-typie-husky?p=18863015#post18863015

jest w schronisku na Dolnym Śląsku

młody, bardzo miły
przyjazny w stosunku do człowieka, spokojny i zrównoważony. Umie chodzić na smyczy. Nie przepada za innymi psami, może to z zazdrości, bo obecnie mieszka w schronisku. Nie nadaje się na łańcuch.

Edited by Patmol
Posted

ten 'moj' z rodowodem to okazał się być malamutem. Jestem w kontakcie z właścicielką..
Pies ma skończone 26 lutego 4 lata, bardzo przyjazny, wychowany z dziećmi. Niektóre psy mu nie pasują, koty nie wiadomo.
Nauczony ciągnąc sanki, biegał przy rowerze i nawet quadzie.. Bez problemu pokonuje zwyklejsze ogrodzenia, musi mieszkać z takim bardzo wysokim.
Kontakt do mnie: 534535434 ; 502780120 e-mail:olalola92@op.pl
Pies jest na śląsku

Posted

numer: 1098
numer chip: 939000010293804
imię: Haś
wielkość: duza
data przyjęcia: 2012-02-29
kwarantanna do 2012-03-14
przebywa w boksie: 6tka środek

opis: przemiły psiak w typie rasy husky...
czy ktoś go szuka?

SCHRONISKO MARMUROWA 4 W ŁODZI
TEL 42 656-78-42

Posted

W schronisku w Bytomiu (woj. śląskie) przebywa młoda (około 1 roku) suka w typie husky:

Suka została już odrobaczona, zaszczepiona i zachipowana.