Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Haszczak 3 lata
Haszczek, kochany, smutny, zrezygnowany piesek. Z ustęsknieniem czeka na "swojego człowieka". Bardzo grzeczny. Ładnie chodzi na smyczy. / jest o połowę mniejszy od rasowego haszczaka/. Dnia 15 stycznia 2010r doktor z jednej z poznańskich klinik wet przeprowadzi darmowy zabieg kastracji dla naszego psiaka. Panie doktorze ogromnie dziękuję w imieniu naszej fundacji.
Bardzo ciągnie do ludzi lubi być głaskany przytulany uwielbia spacery .Podaruj mu dom !!
Kontakt : 602 751 299 kajetanwarzecha@op.pl

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam
Moj znajomy jest z wroclawia i szuka psa rasy husky. Stad moje 2 pytania
1) Czy Lola nadal jest do adopcji?
2) Czy jest jakas mozliwosc przewiezienia psiaka do wroclawia?

Posted

[quote name='Maron86']Witam
Moj znajomy jest z wroclawia i szuka psa rasy husky. Stad moje 2 pytania
1) Czy Lola nadal jest do adopcji?
2) Czy jest jakas mozliwosc przewiezienia psiaka do wroclawia?

A czy 4-miesięczny mix Husky mógłby być? W niedzielę byłby nawet do Wrocławia transport. No i czy ten Twój znajomy zgodzi się na wizytę przed adopcyjną?

wątek: http://www.dogomania.pl/threads/200100-ten-%C5%9Bwi%C4%85teczny-prezent-za-mocno-sika%C5%82-4-miesi%C4%99czne-szczeni%C4%99-mix-Husky-szuka-DT-DS?p=16098348#post16098348

Posted

wiec tak
Moj znajomy godzi sie na wizyte przedadopcyjna i po adopcyjna i podpisanie wszystkich papierow adopcyjnych. W tej chwili czekamy na odpowiedz o Loli, a pozniej bedzie dzwonic o Haszczak jesli z Lola nie wyjdzie. Jak tam tez nie wyjdzie to pokaze mu Pani mixa.
Tylko jest pary pytan odrazu:
1) Czy psiak jest kastrowany (maja suczke w domu wiec musi byc)
2) Czy dogaduje sie z innymi psami
4) Czy jest strachliwy?

Pozdrawiam :)
3) Jak zachowuje sie na smyczy oraz bez niej

Posted

U nas w krk jest mix husky, ktoś się nim interesuje ale nie wiem co z tym będzie. Pasuje prawie wszystko, jest kastrowany, kocha inne psy i chce się z nimi bawić, nie jest strachliwy, na smyczy strasznie ciągnie, ale jest coraz lepiej, bez niej hmmm... sprawdza wszystko ale na zawołanie w końcu wraca :D Ma na imię Wicherek, 2 lata, jest kochany, uwielbiam go! Jak się przywiąże do właściciela to cieszy się jak wariat na jego widok, po nakarmieniu go w boksie siada i chce być drapany (podaje łapkę żeby go drapać). To jego zdjęcie:

Więcej info na pw.

Posted

Maron86 napisał(a):
Jak tam tez nie wyjdzie to pokaze mu Pani mixa.
Tylko jest pary pytan odrazu:
1) Czy psiak jest kastrowany (maja suczke w domu wiec musi byc)
2) Czy dogaduje sie z innymi psami
4) Czy jest strachliwy?

Pozdrawiam :)
3) Jak zachowuje sie na smyczy oraz bez niej

Jeżeli to pytanie skierowane jest do mnie to już odpowiadam, że mój mix ma dopiero 4 miesiące i jest to sunia. Obecnie w domu mam jeszcze inne dwa psy i sunia dogaduje się z nimi bardzo dobrze. Kizy, bo tak się wabi, jest bardzo pogodna, wesoła i odważna. Na pewno nie jest to pies strachliwy. Kizy na smyczy chodzi bardzo ładnie, natomiast jak zachowuje się luzem to tego nie wiem bo na razie jej nie spuszczam (mam ją dopiero 4dni)

Posted

Witam serdecznie,
pomagam w jednym z mazowieckich schronisk i podczas ostatniego pobytu udalo mi sie nagrac kilka spiakow w typie malamucio-huskim.Wklejam fotki i filmiki,możliwe ze ktoś rozpozna swojego psiaka lub w którymś się zakocha.....

1.Pies husky oczy brazowe:
http://www.youtube.com/watch?v=QZhE67cMii8
http://www.youtube.com/watch?v=sEB8RkcWNJc
pies widac ze nie wybiegany,wesoly,przyjazny,jeszcze niezepsuty schroniskiem,przebywa tam dosc krotko

2.starszy malamut
http://www.youtube.com/watch?v=1qbE7OCx-5Q
pies jest bardzo spokojny,nie szaleje,caluje rece i szuka kontaktu z czlowiekiem gdy wejdzie sie do boksu-piesczoch!

i numer 3 moi ulubienc-rodzinka:pies,suka i ich synek...
http://www.youtube.com/watch?v=xhTyGMDZDdo
http://www.youtube.com/watch?v=wWFrmNJjKH0

rodzinka jest wesola ale widac ze naprawde od dawna nie byly puszczane bo wrecz wariuja w tym boksie.bardzo skore do zabawy !
numer 4 wilkowata ranna wychudzona suczka
http://www.youtube.com/watch?v=-DNxAO0bTfs
jezeli znajdzie sie ktos by dac chociazby dt mmogepsywyciagnac ze schroniska.sama niestety mam juz 3 :(

Posted

Do oddania 10 miesięczny pies w typie Alaskan Malamute - PIĘKNY !!! Ktoś chętny ????
Pies obecnie mieszka w Łowiczu w blokach ze starszym małżeństwem. Kupili go ich synowie, którzy po kilku miesiącach "wypieli" się na niego i pies został na łasce rodziców, w dodatku ojciec jest niepełnosprawny.
Jeśli, to jest chętny lub ma kogoś, kto by go wziął - piszcie !!!!!!
Wabi się Rudy

www.czina.pl

Posted

Słuchajcie

W Łodzi na rondzie przy Ikei na budowie od 2 mies. jest pies husky/malamut. Czarno biały, żadnych znaków szczególnych. Duży jak malamut a oczy niebieskie jak husky:) Ma brązową obroże z małymi metalowymi "kolcami". W środę sprawdzimy czy ma czipa. Przychodzi do budowlańców o 15 na obiad:) i wieczorami, a potem znika, ale napewno jest bezpański. Już sie tam zadomowił, oni go dokarmiają, bawi się z nimi. Nie zaglądałam w zeby bo jest niepwny jak dla mnie. Warknął gdy mu obrożę oglądałam i cały czas patrzy w oczy. Skacze, łapie za ręce.Nie wiecie czy gdzieś w łódzkim zaginął takowy ok 2 mies. temu. Ciężko będzie znaleźć właściciela. Fotkę zrobię w śr.
Trochę mnie przeraziła ta ruchliwa krajowa droga ale mówią że jest cwany i umie przechodzić.Co by tu z nim zrobić?:(

kontakt do mnie: 692486565

Posted

011-01-24

MAŚĆ: inna
SIERŚĆ: krótka
W OKOLICY: JANÓW/WIDZEW/STOKI
DATA ZGŁOSZENIA: 2011-01-24
KONTAKT: 608-044-597 501-649-018 gg. 1830465

Zginął pies husky, brązowe oczy, wielkość średnia, ma około pół roku, załatwia się czasem w domu. Wabi się Bruno, często skacze na ludzi, ale jest przyjaźnie nastawiony do ludzi. Wszelkie informacje proszę kierować pod podanymi numerami.

Posted

numer: 66
numer chip: 96700000916579
imię: Ksenon
wielkość: duza
rasa: husky
data przyjęcia: 2011-01-24
kwarantanna do 2011-02-07
przebywa w boksie: kwarantanna

opis: Ksenon to zadbany, łagodny i spokojny husky. Czy ktoś go szuka?

SCHRONISKO MARMUROWA 4 W LODZI TEL 656-78-42

Posted

numer: 211
numer chip: 967000009169988
imię: Alen
wielkość: srednia
rasa: husky
data przyjęcia: 2011-01-26
kwarantanna do 2011-02-09
przebywa w boksie: zwierzętarnia

opis: Alen to starszy husky, który niestety nie widzi. Psiak jest zdezorientowany nowym miejscem, czuje się niepewnie, ale na dotyk ludzkiej reki reaguje pozytywnie. Taki pies jak on, nie poradzi sobie w schronisku, wymaga specjalnego traktowania i opieki. Niestety Alen prawdopodobnie został porzucony ze względu na swoje kalectwo.

Zdajemy sobie sprawę, że ten psiak ma bardzo małe szanse na adopcję, ale chcemy wierzyć, że jakaś dobra dusza podaruje mu spokojny dom do końca życia...

SCHRONISKO MARMUROWA 4 W ŁODZI TEL 42 656-78-42

Posted

kurcze nie wiem czy ten huszczak z Łodzi z postu 2849 to nie ten o którym ostatnio pisałam, że na budowę przychodzi. Bo jakby sie przypatrzeć to na obroży ma cos metalowego, jakby te kolce, a na budowę przestał przychodzić. Ostatni raz był we wtorek jak ja go spotkałam.

Posted

MAŚĆ: jasna
SIERŚĆ: krótka
W OKOLICY: Łódź
DATA ZGŁOSZENIA: 2011-01-27
KONTAKT: tel. 795 244 459

!!!!!!!!! Znaleziono prawdopodobnie niewidomego psa rasy husky, w podeszłym wieku.

tel. 795 244 459

Posted

Ciotki szpicowe, mam pytanie... Cóż to jest za pies? Wygląda jak miks husky z czymś (owczarkowatym...?), ale nie wiem do końca... Średniej wielkości jest, jak husky. Dominująca do psów bardzo, razem z białą husky z ostatniej fotki rządzą w całym boksie suk.