Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NOWY Haska to młoda, rasowa, przepiekna suczka. Trafiła do nas w kwietniu 2010 r., miała bardzo zaawansowane ropomacicze. Przeszła natychmiast oparację połączoną z zabiegiem sterylizacji. Teraz ma sie juz dużo lepiej, dochodzi do siebie. Suczka kuleje na tylną łapę. Haska jest łagodna i potrzebuje dużo miłości ze strony człowieka.
SUNIA PRZEBYWA W PRZYTULISKU DLA ZWIERZĄT W GŁOWNIE W WOJ ŁODZKIM

501 420 548 www.przytulisko.glowno.pl

Posted

Jolciu, sama ma takiedo kudlatego Bandziora :loveu:
tylko wiem ze w tych okolicach byl taki malamut i zastanawiam sie czy to on...
jak jest mozliwosc to poprosze wiecej zdjec psiaka

Posted

na zdjęciu jest 18 ... podejrzewam że minimum 20 mają :( .... mogę się załozyć że chociaż jeden zaginiony/ukradziony jest wśród nich ...

Posted

kurcze...nie mam nikogo w tamtym rejonie by mógł tak luknąć...kiedyś nawet tam ktoś zgłosił się do mnie ze znalezionym sh ale znajoma z Mińska go przygarnęła bo nikt po niego się nie zgłaszał...ciężki teren to i psów dużo...

Posted

Dobrze byloby tak pojechac, porobic foty, pewnie maja tam tez jakies rodowodowe a hodowcy o tym nie wiedza... A zaginione... tu watpliwosci nie mam. Blaka sie duzo husky. Sasiedzi zawsze przyprowadzaja do mnie sh, bo wiedza, ze mam takie psy. Pewnie tamtym tez tak przyprowadzaja, ale taki pies z pseudo juz nie wyjdzie...

Posted

Mortikia właśnie jestem po rozmowie ze schronem, nie mam dobrych wieści. Psa nie ma i pod tym pojęciem kryje się dosłownie wszystko. W schronie był długo, pies trafił tam pięć lat temu. Nie ma też malamuciej suczki i tego rudego biedactwa na ostatnim zdjęciu. Reszta nadal siedzi.