Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wasabi81 napisał(a):
Poprosze o numer konta i dodatkowo SWIFT banku na zagraniczne przelewy na pw.
Wplace brakujace 30 zl na szczepienia!!

Wasabi81 bardzo dziękuję!Już posyłam konto na PW!
Mikoado na szczepienie już mamy (beka-20zł,wasabi81-30zł=50zł),po niedzieli zapewne przelewy dotrą.Jak tylko otrzymam pieniążki,lecę z małą do weta ją zaszczepić,zważyć i poproszę o jej dokładniejsze obejrzenie (głównie chodzi mi o to ucho).

Dziękuję jeszcze raz!
Teraz pozostanie nam jedynie zebrać kwotę na sterylkę;)

Posted

Sterylkę muszę zrobić Fince za 3 tygodnie.Zaczynają się u niej objawy cieczki (wszystko TAM napuchło,sunia cały czas się liże,psy zaczynają za nią latać).Dzisiaj jedziemy na zastrzyk antykoncepcyjny.Przy tej masie psów latających samopas po moim osiedlu miałabym trudności z odgonieniem się od nich.
Potrzebne pieniążki na sterylkę!

Posted

Bardzo dziękujemy!Mail z numerem konta został wysłany.

EDIT.
Właśnie zerknęłam na konto dotarły mi wpłaty od:

Wasabi81-36,56
Beka-20,00

Te pieniążki przeznaczam na szczepienie dla małej-wirusówki.
BARDZO DZIĘKUJĘ!

Posted

Byłyśmy jednak dzisiaj u weta na zastrzyku antykoncepcyjnym.
Zapytałam Pana doktora ile sunia może mieć lat,a doktor do mnie:
-Pani!Jakie lata!To dziecko jeszcze,roku nawet nie ma,bardzo możliwe,że to jej pierwsza cieczka!
Finka jest jeszcze młodsza niż mi się wydawało.
Waży 7,6 kg.

Obowiązkowo za 3 tygodnie trzeba jej zrobić sterylkę,ponieważ po zastrzyku,który został podany podczas trwania cieczki (dzisiaj zaczęła krwawić) może dojść do ropomacicza (po miesiącu od podania antykoncepcji)-słowa weterynarza.Cioteczki mamy 3 tygodnie na zebranie funduszy na sterylkę!OBOWIĄZKOWO!
Za zastrzyk mam do zapłacenia jeszcze 15 zł.

Dotarły pieniążki od IHABE-25 zł (które od razu zostały przeznaczone na zastrzyk,dlatego też zostało mi jeszcze u weta do zapłaty 15zł,mam zapłacić w piątek,przy okazji będziemy się szczepić na wirusówki-na szczepienie całe szczęście już mamy).
Dostałam taką karteczkę od weta jaki lek został małej podany (z datą i pieczątką),jak chcecie mogę wrzucić fotę karteczki (niestety skanera nie posiadam).

Dziękuję za wpłaty na Finkę!

Stan Finkowej skarpety na dziś:

+56,56zł (pieniążki na szczepienie)

Posted

Cholerny świat....
Ja jeszcze "wiszę" Dagusi i Rumkowi..z kasą u mnie krucho...
Nie wiem nawet, czy mam jeszcze jakieś fanty na bazarek....
Spróbuję porozsyłać PW.

Posted

Sterylkowej skarbonce kończą się pieniądze.Jest duża kolejka.Raczej nie starczy na Fineczkę;(
Kochani pomóżcie mi uzbierać na sterylkę!Ja muszę ją wysterylizować za te 3 tygodnie!Sama nie dam rady pokryć kosztów sterylki...

EDIT.
Wklejam zdjęcie karteczki jaką dostałam od weta-zastrzyk antykoncepcyjny (zdjęcie niestety jest słabe,poniewaz robione telefonem,mam nadzieję jednak,że będzie coś widać)

Posted

Czy ktoś z osób obecnych na wątku mógłby zrobić bazarek na Finkę. Mam 3 ładne i nowe fanty. Niestety jestem" betonem" komputerowym i sama tego nie dokonam , nie umiem nawet wstawiać zdjęć.
Mogę przesłać maila ze zdjęciami fantów i poprowadzić bazarek lub po prostu przesłać fanty od razu osobie , która je wystawi -jak kto woli.

Posted

Toyoto bardzo dziękuję za chęć podarowania fantów na bazarek!Chętnie go wystawię i poprowadzę.Poprosiłabym tylko te foteczki na maila: a.gruszczynska@vp.pl
Odpowiadałabyś na potencjalne pytania kupujących i zajęła się wysyłką.Oczywiście jeżeli tylko chcesz...
Jeszcze raz dziękuję!

Dzisiaj Fineczka została zaszczepiona na wirusówki.Oddałam też dług wetowi,ponieważ obiecałam,że oddam dziś.
Pytałam też o koszt sterylki-ok.250-300zł.Może uda się uprosić weta na te 250zł....

Posted

Zdjęcia wysłane. Mam nadzieję , ze jakiś grosik wpadnie.

Oczywiście wszystkim się zajmę jak już bazarek będzie zrobiony :lol:

Oby jeszcze ktoś pomógł , bo Finka ma sporo wydatków ...