Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Erica-jeżeli zaglądasz na wątek,proszę zrób ten plakacik,Finka mogłaby już grzać doopkę w DS,na miejsce w moim domu czeka Grosia.Niestety,póki jest zajęte nie mogę jej pomóc...:(

Posted

Avilia napisał(a):
Erico,proszę daj znać,że żyjesz."Moi ludzie" z Warszawy z niecierpliwością oczekują na plakacik.Chcą zacząć działać,ja także!

Żyć, żyję :shake: Od piatku praktycznie nie ma mnie na Dogo. W piątek moja Lara została dość dotkliwie pogryziona i pomiędzy opieką nad nią, nerwami ( obawiamy się komplikacji ze strony układu oddechowego) i zajmowaniem się pozostałą szóstką psiaków jestem padnięta. Do tego po wsi rozeszła się "plotka", że jeden dziad zamordował bezdomnego mikro-pieska, którego starałam się oswoić :-(
Z plakatem zobaczę... pewnie i tak w nocy nie zmróżę oka.

Posted

Jejku Erico...Może zostaw ten plakat w spokoju i odpocznij.Życzę zdrowia Larze.
Postaram się poszukać po necie jakiś instrukcji jak coś takiego zrobić,może sama się nauczę i coś wykombinuję.

Posted

Miałam zapytanie o Finkę na Facebooku.Napisała dziewczyna z Lublina.Odpisałam jej.Przedstawiłam jak wygląda procedura adopcji.Mam nadzieję,że nie zniechęci jej wizyta przedadopcyjna i podpisanie umowy.Nie cieszę się jeszcze,bo teraz ludzie zmieniają zdanie z minuty na minutę...

Posted

Jakby co, to spróbuję zrobić tą wizytę po tym weekendzie, w przyszłym, nowym tygodniu, wcześniej nie dam rady.

Czy ta osoba jest już zdecydowana na psiaka i zgadza się na wizytę?

Posted

bico napisał(a):
Jakby co, to spróbuję zrobić tą wizytę po tym weekendzie, w przyszłym, nowym tygodniu, wcześniej nie dam rady.

Czy ta osoba jest już zdecydowana na psiaka i zgadza się na wizytę?

Dzięki za odzew:smile: