Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Erica napisał(a):
Sterylka już jutro? Jak się czuje Finka?
andegawenka - wpłata dotarła :)

Tak,już jutro.O godzinie 11:00.Proszę trzymać kciuki za malucha.Aby wszystko poszło dobrze.
Finka czuje się wyśmienicie;) Właśnie gania się po mieszkaniu z moim TZ-em.Czasami mam wrażenie,że w domu mam więcej zwierząt niż tylko 2 psy...;p

Posted

Właśnie gania się po mieszkaniu z moim TZ-em.Czasami mam wrażenie,że w domu mam więcej zwierząt niż tylko 2 psy...;p

:evil_lol:

Będę trzymać kciuki :)

Posted

witam, śliczna sunia! i ogłoszenia ma boskie, widać że bardzo chce do człowieka. Trzymam kciuki za sterylkę :)
na pewno znajdzie dobry dom.
aisai

Posted

O 14 odebrałam już Fineczkę po zabiegu.Biedna malutka.Muszę przyznać,że czuje się chyba najgorzej z moich sterylizowanych tymczasów.
Dwa razy mi już wymiotowała.Doktor powiedział,że mogę się tego spodziewać.Póki co leży pod kocykiem taka zmarnowana i obolała.Może wieczorkiem się troszkę lepiej poczuje.
O!W trakcie pisania tego postu Fineczka chwiejnie wstała i przeszła z posłania w stronę łóżka;)

Dostałyśmy leki przeciwbólowe do podania jutro i pojutrze.W piątek jedziemy na zastrzyk z antybiotykiem.

A teraz najweselsza wiadomość.Pan doktor policzył mi za zabieg 220zł!Tylko!Mam fakturkę.W wolnej chwili wkleję zdjęcie.
W takim razie po Fince pozostaje mi 90,72zł.Cioteczki,jakiemu psiakowi przekazać te pieniążki?Myślałam o Grosi,ale ostateczną decyzję pozostawiam Wam.

Posted

Dobra wiadomość , że sterylka ze zniżką. Pewnie z uwagi na to , że sunia bezdomna ?

Trzymaj kasę , jak się Fince nie przydadzą pieniądze , to jak najbardziej jestem , żeby wykorzystała inna bidulka. Grosia to moja faworytka . Mam nadzieję , że nie przepadnie bez wieści , tfu , tfu

Bądźcie dzielne , mnie też czeka wysterylizowanie suni w najbliższym czasie. Jeszcze nie wiem jaki termin , bo ona ma 11 tygodniowe szczeniaki. Muszę uzgodnić z wetem czy już jest odpowiedni czas. Pierwszy raz będę miała pod opieką sunię po sterylizacji. Za to przerabiałam to już z 10 razy z kotkami ,więc mam nadzieję , że nie będzie gorzej.

Posted

Dzisiaj Finusia czuje się już wyśmienicie.Obudziła mnie już o 6 rano skacząc mi po głowie żebym ją na spacer zabrała;)
Wczoraj w ogóle nie miała apetytu.Za to dzisiaj śniadanko wciągnęła nosem!Przed chwilką dostała tabletkę przeciwbólową i teraz wyleguje się w posłanku na balkonie.Obserwuje świat;D

Posted

Tak jak obiecałam wklejam zdjęcie faktury:

Gdyby jednak ktoś wątpił w autentyczność faktury,można przydzwonić do lecznicy (tel. na pieczątce w lewym górnym rogu faktury) i zapytać czy taki pies był danego dnia sterylizowany i czy taka i taka kwota została policzona za zabieg;)

Zdjęcie standardowo słabe,bo robione telefonem.