Avilia Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Erica napisał(a):Sterylka już jutro? Jak się czuje Finka? andegawenka - wpłata dotarła :) Tak,już jutro.O godzinie 11:00.Proszę trzymać kciuki za malucha.Aby wszystko poszło dobrze. Finka czuje się wyśmienicie;) Właśnie gania się po mieszkaniu z moim TZ-em.Czasami mam wrażenie,że w domu mam więcej zwierząt niż tylko 2 psy...;p Quote
Erica Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Właśnie gania się po mieszkaniu z moim TZ-em.Czasami mam wrażenie,że w domu mam więcej zwierząt niż tylko 2 psy...;p :evil_lol: Będę trzymać kciuki :) Quote
wasabi81 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Erica napisał(a)::evil_lol: Będę trzymać kciuki :) Takze sie dolacze do trzymania kciukow! :-) Quote
aisai Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 witam, śliczna sunia! i ogłoszenia ma boskie, widać że bardzo chce do człowieka. Trzymam kciuki za sterylkę :) na pewno znajdzie dobry dom. aisai Quote
Nevada Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 andegawenka napisał(a):Mamy takie same...2/3 widać w 2/3 te same sytuacje równie mocno nas poruszają...:-) Quote
toyota Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Będę o niej myśleć jutro. Chociaż i tak codziennie o niej myślę :lol:. Quote
Javena Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Witam Fineczko ,bądz dzielna. My tu jesteśmy myślami z Tobą i Twoimi opiekunami. Quote
Avilia Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Fineczka już od godziny w lecznicy. Czekam z niecierpliwością na telefon od Pana Doktora. Quote
Jo37 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Ja też czekam na wiadomości. Jeżeli Fineczka nie potrzebuje kasy to ja coś zadeklaruję Grosi ? Quote
Avilia Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 O 14 odebrałam już Fineczkę po zabiegu.Biedna malutka.Muszę przyznać,że czuje się chyba najgorzej z moich sterylizowanych tymczasów. Dwa razy mi już wymiotowała.Doktor powiedział,że mogę się tego spodziewać.Póki co leży pod kocykiem taka zmarnowana i obolała.Może wieczorkiem się troszkę lepiej poczuje. O!W trakcie pisania tego postu Fineczka chwiejnie wstała i przeszła z posłania w stronę łóżka;) Dostałyśmy leki przeciwbólowe do podania jutro i pojutrze.W piątek jedziemy na zastrzyk z antybiotykiem. A teraz najweselsza wiadomość.Pan doktor policzył mi za zabieg 220zł!Tylko!Mam fakturkę.W wolnej chwili wkleję zdjęcie. W takim razie po Fince pozostaje mi 90,72zł.Cioteczki,jakiemu psiakowi przekazać te pieniążki?Myślałam o Grosi,ale ostateczną decyzję pozostawiam Wam. Quote
andegawenka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Maleństwo kochane zdrowiej... Panu doktorowi wielkie podziękowania.... Kasę jeszcze zatrzymaj bo tfu,tfu ....może trzeba bedzie jeszcze coś dokupić.... Quote
Javena Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Fineczko,bądz dzielna. Wszystko bedzie dobrze. Avillo ,Ty też.;) Quote
andegawenka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 :oops::oops::oops: Avilia Tobie też wielkie podziękowanie:oops::oops: gamoń ze mnie:lol: Quote
toyota Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Dobra wiadomość , że sterylka ze zniżką. Pewnie z uwagi na to , że sunia bezdomna ? Trzymaj kasę , jak się Fince nie przydadzą pieniądze , to jak najbardziej jestem , żeby wykorzystała inna bidulka. Grosia to moja faworytka . Mam nadzieję , że nie przepadnie bez wieści , tfu , tfu Bądźcie dzielne , mnie też czeka wysterylizowanie suni w najbliższym czasie. Jeszcze nie wiem jaki termin , bo ona ma 11 tygodniowe szczeniaki. Muszę uzgodnić z wetem czy już jest odpowiedni czas. Pierwszy raz będę miała pod opieką sunię po sterylizacji. Za to przerabiałam to już z 10 razy z kotkami ,więc mam nadzieję , że nie będzie gorzej. Quote
mikoada Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Ciesze się, że Finka już po zabiegu, miałam ostatnio problemy z netem i nie mogłam przeczytać tych dobrych wieści :) Jak się dzisiaj czuje nasze maleństwo?? Quote
Avilia Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Dzisiaj Finusia czuje się już wyśmienicie.Obudziła mnie już o 6 rano skacząc mi po głowie żebym ją na spacer zabrała;) Wczoraj w ogóle nie miała apetytu.Za to dzisiaj śniadanko wciągnęła nosem!Przed chwilką dostała tabletkę przeciwbólową i teraz wyleguje się w posłanku na balkonie.Obserwuje świat;D Quote
Javena Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Ciesze sie bardzo ,że czuje sie już lepiej.Niech dziecina wypoczywa i grzeje doopeczke na słonku. Quote
andegawenka Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Javena napisał(a):Ciesze sie bardzo ,że czuje sie już lepiej.Niech dziecina wypoczywa i grzeje doopeczke na słonku. Też bardzo, bardzo:cunao::Rose::cool2::klacz::Cool!: kamień z serca:loveu: Quote
Avilia Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Tak jak obiecałam wklejam zdjęcie faktury: Gdyby jednak ktoś wątpił w autentyczność faktury,można przydzwonić do lecznicy (tel. na pieczątce w lewym górnym rogu faktury) i zapytać czy taki pies był danego dnia sterylizowany i czy taka i taka kwota została policzona za zabieg;) Zdjęcie standardowo słabe,bo robione telefonem. Quote
Ewanka Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Wspaniałe wieści :multi::multi::multi:, że sunieczka tak szybko dochodzi do siebie. Quote
Recommended Posts