Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No dokładnie tu są potrzebne deklaracje, ja dzisiaj nie będę miała zbyt wiele czasu, ale spróbuję porozsyłać wątek na PW z prośbą o pomoc i dobrze by było zmienić tytuł i zamieścić w nim informację, że zbieramy pieniążki na DT

edit. jeżeli dobrze rozumiem to potrzebujemy ok. 200 zł deklaracji??

Posted

180zł na miesiąc.
Na karmę liczę osobno, bo tak jak już pisałam - jej samej worek starczy na 3-4miesiące. No i mogę komuś wysłać biżu, żeby zrobić bazarek na karmę ( ja w poniedziałek wyjeżdżam i będę bez neta).

Posted

Ja nigdy nie robiłam bazarku, ale może spróbuję, będę wzorować się na Twoich Erico poprzednich bazarkach :) chyba, że jest ktoś chętny kto już wcześniej je robił??

Posted

w jakim województwie przebywa sunieczka?czy mogłaby zamieszkać w bloku z dzieckiem(6 letnim) i z inną roczną sunią?jaki jest jej stosunek do innych piesków? bawi się z nimi czy obojętnie na nie reaguje?

Posted

Sunia przebywa na śląsku. To przyjemny psiak - sądzę,że z zamieszkaniem w bloku nie byłoby problemu.
Na dzieci sprawdzana nie była,ale jest bardzo przyjazna, zero agresji do wszystkie co się rusza ;)
Zadowolona wszędzie biega za człowiekiem. Przebywa na wybiegu z innymi suniami - dobrze się dogadują.
Taka przylepa.
Nie wiem jak z chodzeniem na smyczy,ale sądzę,że nawet jak nie umie to się naumię ;p
Z jednym trudnym psiakiem uczyłam się chodzić na smyczy 3 dni. A to pojętna dziewczynka jest ;)

Posted

[quote name='Klaudus__']Na dzieci sprawdzana nie była,ale jest bardzo przyjazna, zero agresji do wszystkie co się rusza ;)
Zadowolona wszędzie biega za człowiekiem. Przebywa na wybiegu z innymi suniami - dobrze się dogadują.
Taka przylepa.

Tu jest info, które Klaudia pisała parę postów wcześniej :) z tego co czytam, chyba nie ma problemów z suniami, czyżby się nam szykowała jakaś niespodzianka :cool3: