Ss Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 wybaczcie... nie miałam czasu.. sesja i te sprawy... Poprosiłabym o tekst do ogłoszeń... Krótka historia colinki i opis jej charakteru... mogę zrobic ogłoszenia nawet dzis Quote
Anna_33 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Historie i pare slow, to juz Agnieszka poda :-) Pewnie dopiero pod wieczor, wiec prosze o cierpliwosc. Koniecznie musimy Lysa oglaszac jak najszerzej. Quote
Ulka18 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 A jak dziewczynka sie czuje? Futerko odrasta? Dobrze, ze na te upaly nie ma juz filcow na sobie. Quote
Anna_33 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Dziewczyny widzialy ja w czwartek, jeszcze nie odroslo ;-) ale sunia jest bardzo pogodna i ma sie dobrze, na tyle na ile to mozliwe w jej wieku i z taka fryzura) Na pewno nie szukamy dla niej mieszkania w bloku, ona cale zycie mieszkala przy budzie i bardzo niechetnie speda czas w pomieszczeniach. Quote
ostatniaszansa Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 widzialam dzisiaj Marianke - niestety nie jest fajnie :( Upal jej nie sluzy, chowa sie w budzie, skorke ma bardzo brudna, jakis lupiez na niej (wet bedzie w sobote), dziaselka ma przeplukiwane czyms fioletowym i tutaj jest ok, bardzo zle chodzi, zaczyna sie mocno chwiac, ale to chyba od upalow i generalnie dzisiaj taka przymulona byla... historii wiecej niz jest na poczatku watku nie napisze, sorry - wrocilam dopiero z Boguszyc, a wstalismy na ta wycieczke o 5.30 rano, postaram sie jeszcze przeslac Mgie zdjecia Marianki z dzisiaj i robie out, bo padne na ryjek/Agnieszka Quote
Anna_33 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Piekne zdjecia boguszyckich psiakow, zapraszamy na bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/187258-Boguszyckie-pieknosci-zbieraja-na-leczenie.Piekne-zdjecia-w-antyramach.15.06.g-22.00. Quote
Anna_33 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Lysa, czy nie, ale to naprawde sliczna sunia. Nie wiem, czy to nie moje pobozne zyczenia ( chyba nie ) ale ona sie chyba obmesza ( no bo obfutrza jeszcze nie mozna powiedziec :-) Quote
Ss Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 co u suni? MOże ktoś coś o niej napisac? Ogłoszenia by już dawno były Quote
ostatniaszansa Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 wszystkie informacje na temat Marianki sa w pierwszym poscie. Marianka bez zmian, dalej usmiechnieta, zachwycona uwaga kazdego kto do niej przychodzi, nie lubi przebywac w pomieszczeniach, woli na zewnatrz /Agnieszka Quote
Ss Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Ogłoszona na: 1. darmobranie.pl 2. ale.gratka.pl 3. eoferty.com 4. adopcje.org 5. kupsprzedaj.pl 6. adopcjapsa.pl 7. petworld.pl 8. pajeczyna.pl 9. ogloszenia.adverts.pl 10. petsy.pl 11. mojpupil.pl 12. kupiepsa.pl Quote
mgie Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Wstawić nowe zdjęcia Marianki ? :eviltong: Quote
mgie Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 ostatniaszansa napisał(a):NO WSTAWIC!!!!! /Agnieszka Z lekkim opóźnieniem bo musiałam posprzątać to co buldogi narozrabiały :mad: Jak widać sunia pomału pokrywa się puszkiem :cool1: Quote
mgie Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 O !!! teraz sprawdzam pocztę a mam zapytanie o sheltie Marianke haha Quote
Anna_33 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Z tego co dzis slyszalam to Marianka zaczela porastac futerko meszkiem :-) Z chodzeniem ma dziewczyna nadal klopoty... Quote
Anna_33 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Oooo, sa nowe zdjecia :-) z meszkiem :loveu: Biedna jest, jesli to sa bole reumatyczne, to musi cierpiec slicznota :-( Quote
sleepingbyday Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 o mader, jaka to bida. może jej by sie przydał artrtoflex (czy jak to sie tam nazywa) artrhfoflrx może... bardzo dobrze dziła na stare stawy i nie niszczy wątroby. Quote
Ulka18 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Na pewno juz futerko odrasta, nie bedzie koltunow, jesli raz w tygodniu przeczesze sie nowe futerko. Jak tam sunieczka i jej stawy? Quote
ostatniaszansa Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Futerko odrasta powoli, na razie ma malutki meszek... no i wlochate lapki, bo akurat lapki zostaly ogolone. :) Stawy dalej tak samo - chodzi troszke koslawo, ale potrafi tak stawiac lapki, ze nie sprawia jej to bolu (przynajmniej tego nie okazuje). To wspanialy, podogny i radosny piesek i mocno zasluguje na kochajacy domek - to sunia szukajaca kontaktu z czlowiekiem, miziasta, przytulasna ... dajmy jej szanse :( /Agnieszka Quote
ostatniaszansa Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiisza :( Marianka slicznie porasta futerkiem ... /Agnieszka Quote
Ulka18 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Na starsze psy nie ma zbyt duzo chetnych, ale trzeba oglaszac, moze akurat ktos rozsadny sie zglosi. Quote
Recommended Posts