Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wybaczcie... nie miałam czasu.. sesja i te sprawy...

Poprosiłabym o tekst do ogłoszeń... Krótka historia colinki i opis jej charakteru...
mogę zrobic ogłoszenia nawet dzis

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny widzialy ja w czwartek, jeszcze nie odroslo ;-) ale sunia jest bardzo pogodna i ma sie dobrze, na tyle na ile to mozliwe w jej wieku i z taka fryzura)
Na pewno nie szukamy dla niej mieszkania w bloku, ona cale zycie mieszkala przy budzie i bardzo niechetnie speda czas w pomieszczeniach.

Posted

widzialam dzisiaj Marianke - niestety nie jest fajnie :( Upal jej nie sluzy, chowa sie w budzie, skorke ma bardzo brudna, jakis lupiez na niej (wet bedzie w sobote), dziaselka ma przeplukiwane czyms fioletowym i tutaj jest ok, bardzo zle chodzi, zaczyna sie mocno chwiac, ale to chyba od upalow i generalnie dzisiaj taka przymulona byla... historii wiecej niz jest na poczatku watku nie napisze, sorry - wrocilam dopiero z Boguszyc, a wstalismy na ta wycieczke o 5.30 rano, postaram sie jeszcze przeslac Mgie zdjecia Marianki z dzisiaj i robie out, bo padne na ryjek/Agnieszka

Posted

Lysa, czy nie, ale to naprawde sliczna sunia. Nie wiem, czy to nie moje pobozne zyczenia ( chyba nie ) ale ona sie chyba obmesza ( no bo obfutrza jeszcze nie mozna powiedziec :-)

Posted

Ogłoszona na:

1. darmobranie.pl
2. ale.gratka.pl
3. eoferty.com
4. adopcje.org
5. kupsprzedaj.pl
6. adopcjapsa.pl
7. petworld.pl
8. pajeczyna.pl
9. ogloszenia.adverts.pl
10. petsy.pl
11. mojpupil.pl
12. kupiepsa.pl

Posted

ostatniaszansa napisał(a):
NO WSTAWIC!!!!! /Agnieszka

Z lekkim opóźnieniem bo musiałam posprzątać to co buldogi narozrabiały :mad:

Jak widać sunia pomału pokrywa się puszkiem :cool1:

Posted

Futerko odrasta powoli, na razie ma malutki meszek... no i wlochate lapki, bo akurat lapki zostaly ogolone. :) Stawy dalej tak samo - chodzi troszke koslawo, ale potrafi tak stawiac lapki, ze nie sprawia jej to bolu (przynajmniej tego nie okazuje). To wspanialy, podogny i radosny piesek i mocno zasluguje na kochajacy domek - to sunia szukajaca kontaktu z czlowiekiem, miziasta, przytulasna ... dajmy jej szanse :( /Agnieszka

• 2 weeks later...