ostatniaszansa Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 A to my zapraszamy do schroniska :) bedzie mozna wejsc do srodka (Soema praktykowala, hihi),do psow Agaty, do slynnych Haskow, a dla odwaznych i zadnych wrazen - spacerek po wybiegu psow p.Jozefa... jestesmy co weekend, w ten tylko weekend nas nie bedzie, bo jest wystawa w W-wie /Agnieszka piechcia15 napisał(a):z tą likwidacją to było tylko pytanie, nie stwierdzenie,bo kiedyś tak od kogoś usłyszałam. Wiem, że sytuacja była tam nieciekawa i jeszcze rok temu przy pomocy jednej z osób tam uczęszczających wyadoptowałam benka i był zakaz wstępu na plac, a psa tylko wynieśli poza bramę:( Ale widziałam stronkę fundacji i widzę, że sytuacja wygląda o niebo lepiej:) Quote
Anna_33 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Przypadl mi ekhmm "zaszczyt" wklejenia zdjec nagiej Marianki :sweetCyb: Sliczna sunia, po wstepnym cieciu przypominala...baranka:-)))))))))) Teraz przypomina prosiaczka ))))) No ale buzke dalej ma slodka :-))) Quote
mgie Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 o ubiegłaś mnie :) a już wszystkie zdjęcia miałam podlinkowane Quote
ostatniaszansa Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 jak milo widziec takie poruszenie przy wklejaniu zdjec z Boguszyc :) /Agnieszka Quote
Anna_33 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Az wstyd takiego golego psa wklejac ))) normalnie zaplulam monitor, co chwila wracam zeby sie obsmiac )))) Bo uciecha przednia Agnieszko...a ja sie zastanawialam, czy nie poprosic Ciebie o podciecie wlosow:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ostatniaszansa Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 PRZESTAN SIE SMIAC Z KOCHANEJ MARIANKI!!! WRRR/Agnieszka Quote
mgie Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 No fryzurka taka ... na grzywacza bym powiedziała :grins: Quote
ostatniaszansa Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 podetne Ci wlosy na wystawie... /Agnieszka Anna_33 napisał(a):Az wstyd takiego golego psa wklejac ))) normalnie zaplulam monitor, co chwila wracam zeby sie obsmiac )))) Bo uciecha przednia Agnieszko...a ja sie zastanawialam, czy nie poprosic Ciebie o podciecie wlosow:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Anna_33 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 :eek2: Kiedy ja sie nie z niej wlasciwie smieje))) Kurcze, chalupe mi zalewa... a ja rechocze(( Taaa, w takim razie mnie tam zobaczysz, jak Marianka swoje futro ))))))))) Quote
ostatniaszansa Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 wpadne po Ciebie do domku, co bys na pewno dotarla... z wielkimi nozycami wpadne...nie, z sekatorem :) /Agnieszka Quote
Ss Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Witam... dopiero teraz trafiłam na wątek.... Czy jest potrzebna jakas pomoc? Ogłoszenia? Czy wstawic mała na forum collaków? Jesli śliczna! :) Quote
ostatniaszansa Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 oj koniecznie! Malutka jest cudowna, ma uroczy charater i jest do zabrania i kochania. Jedyna rzecza o ktorej trzeba pamietac to to, ze ona byla psem podworkowym i najlepiej czuje sie na dworze, niechetnie nawet daje sie zaprowadzic do pokoju na poslanko, wiec raczej mieszkanie w bloku jej nie uszczesliwi :) /Agnieszka Quote
Ss Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Porobie jej ogłoszonka :) Mogę prosic o jakis kontakt ? Quote
ostatniaszansa Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 wesi@gazeta.pl 0 513 430 207, ja moge opowiadac godzinami o suni, w sprawie umawiania wizyty adopcyjnej do Anna_33, lub przekaze /Agnieszka Quote
Anna_33 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Taaaa, jasne, bo Anna33 to etatowy zly policjant, juz dwa domki do lez doprowadzila.. Bozia mnie pokarala wlasnie, wichura mi prawie wyrwala okno i pooolecial mily memu sercu dzbanek ze szklankami i inne szklane rzeczy :shake: Quote
ostatniaszansa Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 A moj kot siedzi debil na balkonie i zaraz go chyba zwieje i bede z ogrodka sasiada wyjmowac /Agnieszka Quote
ostatniaszansa Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Anna_33 napisał(a):Az wstyd takiego golego psa wklejac ))) normalnie zaplulam monitor, co chwila wracam zeby sie obsmiac )))) Bo uciecha przednia Agnieszko...a ja sie zastanawialam, czy nie poprosic Ciebie o podciecie wlosow:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Anno, ja najuprzejmiej proszę nie dworować sobie ze starszej pani Marianki ... :) Zapomnieliśmy wspomnieć , ze dziąsełka krwawią więc zostaly przepłukane nadmanganianem cos tam fioletowym i to będzie sukcesywnie powtarzane , troszkę też Kamil zdjął kamień. Po za tym Marianka dostala specjalny preparat na stawy i pastę na dziąsła( dary od Holendrów nie przeterminowane ) - dodatek do karmy. Ona je tylko karmę z puszki i suchą. Żadnych kości, Pani Halinka jej opiekunka tego pilnuje .E Quote
ostatniaszansa Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Anna_33 napisał(a):Taaaa, jasne, bo Anna33 to etatowy zly policjant, juz dwa domki do lez doprowadzila.. Bozia mnie pokarala wlasnie, wichura mi prawie wyrwala okno i pooolecial mily memu sercu dzbanek ze szklankami i inne szklane rzeczy :shake: Aniu dostaniesz od nas w prezencie, tak od serca , nie płacz :) A jak trzeba, to doprowadzaj do łez .E Quote
Anna_33 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 A dziekuje, dziekuje :-) to jeszcze mopa i wiaderko poprosze ))) wlasnie z Pawlem wylalismy chyba z 6 wiader.. w koncu nas zalalo. Quote
ostatniaszansa Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Na "moim koncu swiata" nie zalalo, tylko troche podtopilo, juz nie ma laki do spacerkow - jest jezioro z kaczkami. Kacvzki maja mlode i jest ogolna sielanka. Wszyscy na osiedlu wyjechali samochodami z garazy podziemnych i dookola wyglada jak w Jerozolimskich w godzinach szczytu.../Agnieszka Anna_33 napisał(a):A dziekuje, dziekuje :-) to jeszcze mopa i wiaderko poprosze ))) wlasnie z Pawlem wylalismy chyba z 6 wiader.. w koncu nas zalalo. Quote
Anna_33 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Tiaaa...jest taki film Wodny Swiat, czlowiek sie wszedzie dostosuje.....tylko skad takiego Costnera wziac?? Quote
ostatniaszansa Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 kurcze, kolejny raz wyszlam z psem na spacerek dookola nowego jeziorka - ide sobie ide, paplam przez tel - nic nowego i PO RAZ KOLEJNY WLAZLAM W BLOTO!!! Juz te buty 3 raz myje w tym tygodniu!!! A potem zasuwam do domu, chlupoczac co krok, pani gospodyni mnie zatlucze za te blotne slady na schodach... /Agnieszka Quote
mgie Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Ss napisał(a):Porobie jej ogłoszonka :) Mogę prosic o jakis kontakt ? Co z ogłoszeniami dla Marianki ? Quote
Recommended Posts