Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to rzeczywiście lepiej by było sprawdzic.
Bardzo czesto jak dzwonia do mnie ludzie ze wsi o psiaka, pytam, czy szukaja psa na podwórko, czy do mieszkania. Prawie zawsze jest odpowiedź ,ze troche tu, troche tu:cool3:, czyli juz wiem,że pies raczej nie do mieszkania , i jak zadam pytanie,żeby powiedzieli,gdzie będzie spał, to zwykle okazuje sie ,że jednak w budzie.

Posted

erka napisał(a):
No to rzeczywiście lepiej by było sprawdzic.
Bardzo czesto jak dzwonia do mnie ludzie ze wsi o psiaka, pytam, czy szukaja psa na podwórko, czy do mieszkania. Prawie zawsze jest odpowiedź ,ze troche tu, troche tu:cool3:, czyli juz wiem,że pies raczej nie do mieszkania , i jak zadam pytanie,żeby powiedzieli,gdzie będzie spał, to zwykle okazuje sie ,że jednak w budzie.

No, bo tak najczęściej jest. Niestety.
Ja Jaśka do budy nie oddam.:shake: Jak nie ten dom to znajdzie się inny, ale myślę, że warto spróbować. Skoro Pani mówiła, że przeprowadzają się do mieszkania to trzymanie w budzie raczej nie jest możliwe. Wspominałam też, że może się zdarzyć, że Jasiek załatwi się w domu czy coś spsoci. Jakoś to Pani nie przeraziło.
Dobrze by było zrobić wizytę, bo może akurat Jasiek byłby tam szczęśliwy. Jednak tak jak wcześniej napisałam, ze względu na pewne wątpliwości i sporą odległość zależy mi na wizycie. Bez wizyty tam psa nie oddam.

andzia69 napisał(a):
Z Gniezna jest Ata;)

Andzia do Aty napisałam w pierwszej kolejności. Jeszcze wczoraj, ale do tej pory mi nic nie odpisała, :-( a widziałam, że była na dogo. Może jeszcze się odezwie.

Posted

Koar0la może napisz do Weroni. Była ostatnio w świętokrzyskim, nie wiem czy już wróciła do domu. Może będzie jechać przez Gniezno.

Posted

To jest za Gnieznem ( 20km ) od mojej strony, w kierunku Poznania , trochę dziwne, że żaden Poznaniak nie chce podjechać , oni mieliby jakieś 30km . Dla mnie robi się trochę daleko.

Posted

Karola, dzwoniłaś pod ten drugi nr, który Ci podałam?
Jeśli wszystko zawiedzie, to mogę podjechać w przyszłym tyg (troche ponad 40km). Ale może znajdzie się ktoś z bliższej okolicy?

Posted

Weronia napisał(a):
Karola, dzwoniłaś pod ten drugi nr, który Ci podałam?
Jeśli wszystko zawiedzie, to mogę podjechać w przyszłym tyg (troche ponad 40km). Ale może znajdzie się ktoś z bliższej okolicy?

Tak dzwoniłam. Kasia jest nad morzem, ata nie ma samochodu...

Posted

jkp napisał(a):
Nadal kombiunuje te wizytę i cholerka dwa Sławna mi sie pokreciły TO JEST TO SŁAWNO KOŁO KISZKOWA TAK ????

Tak. To jest Sławno, gmina Kiszkowo.

Posted

xxxx52 napisał(a):
moze sprobowac napisac do dereszowata -ona jest z Gniezna

Napiszę do niej, chociaż widziałam, że ostatni raz na dogo była w maju...

Posted

To może się jednak uda znaleźć kogos do kontroli tego domu.

Co do nie nie odpisywanie na maile, to niestety norma. Bardzo często nawklejam sie zdjęć, opisów psów i nawet zwykłego dziekuję nie dostaję.